Mamma-Arvid-dag

Vi vaknade, och hade vårt morgonbestyr. Sen åkte vi bort till förskolan och lämnade Elsa. Jag hade tagit en föräldrardag för Arvid. Bara vara hemma o mysa han o jag.
Elsa har så mycket och Arvid går stå tillbaka i allt vi gör. Så ja kände att detta var grymt behövligt. Så vi åkte till Maxi en snabbis, han fick lite nytt lego vi handlade Lite hem, o sen har vi legat på mattan o byggt i flera timmar. Pappa kom över med lite lunch. En heelt perfekt förmiddag. Åkte tillbaka till jobbet för lite söt på kvällen o sen drog av ett pass. Var så tungt.

Söndagfeeling

Kl. 10 imorse kom Arvids dagiskompis gör att leka. O man ser inte röken av dom. Tobbe drog o tränade o ja o Elsa stökade lite hemma, tills Hon tjatade hål i huvudet på mej att vi skulle gå ut o leka. Så vi cyklade till affären när Tobbe kom tillbaka. Han o mamma hade kafferep på altanen. O vi åkte o handlade till pannkakan som killarna hade bestämt att dom ville ha till lunch. Blev ett pass på gymmet.
Gick väl som förväntat efter denna helg, med väldigt hög konsumtion av kolhydrater, o toppat med alkohol. Stark som en björn, men med tanke på all vätska som man drar på sej så är utseende-sjäövförtroendet under skosulorna.. Så jävla störande!!!! Åkte sen till Jysk, handlade hem en XL spegel till sovrummet. Har börjat planera lite för ett nytt sovrum. 😄🖒 O planen är ett lugnt o harmoniskt sovrum, bort med allt som gör en stressad.. så lite saker som de bara går, utan att få se tomt lixom. O så råkade vi spontan handla nya utemöbler.. 😛
Så mitt projekt med en lastpallssoffa dog där o då. Nu kan ja fokusera på fint pynt istället. 💖💕 Pappa kom förbi, o vi har istortsätt hängt ute på gatan hela dagen. Inte konstigt att man är lite mör nu. GooNatt!!!

Bra helg

Vi hade väl en kanon Fredag. Vi träffades på Make Up Store för att bli något snyggare versioner av oss själva. 😊
Sen fortsatte vi ut i vimlet.. Den obligatoriska toa självisen.. 😁
Idag har allt gått i lagom fart. Vi hade städdag ute på gården. Tobbe har fullt upp som städledate, o jag jagade Elsa. Och till barnens lycka kom polisbilen på besök. 😊
Pappa och Arvid åkte till min pappa, så ja o lilla sessan tog en tur i de fina vädret.
Vi hittade en toppenmysigt liten lekpark i skogen. Tobbes föräldrar kom med mat här på kvällen. Kan de ha slutat bättre. Toppenmysigt. Nu film mys!

Som små trädgårdsmästare..

Jobbat O sen hämtade ja hem kottarna. Vi åkte till blomaffären. Handlade lite till vår lilla plantering på baksidan.
Gulligt ju. 😊 Så klart måste de bråkade o tjaffsas om allt.. O de slutade med att Elsa slog en kratta i huvudet på Arvid. 🙈💩 Suck!! Blev lite för sent med middagen, så fick kasta fram någe annat till barnen. Vi hade en toppenmysigt kväll tillsammans. O sen kom Tobbe hem.. Sen kommer Tobbe hem, tjurig som om han fått en gaffel uppkörd i arslet.. Så störande.

Måndag och nya tag

Ställde klockan för att kunna dra av ett pass på gymmet. Kanske lite hysteriskt, men så grymt skönt att ha de avklarat Innan jobbet, plus att ja får behövlig tid med kottarna på kvällen.
Gick så himla bra. Ben och mage is the shit på Måndagar. 💪👌 Klunkade frukost på väg till jobbet sen. Havregryn smoothie med hallon och hallon juice från Nije. Jobbelijobb.. Har inskolning. Väl hemma igen så vill man ju inte gå in när de är så skönt vädee. 😍 Så ja o Elsa var ute o fixade lite. Så himla skönt.

Helg

Full fart idag.. Elin har fyllt 18 år, så de var kalas för henne är. Tobbe var iväg ens sväng så ja o barnen strosade på här hemma. Innan mamma kom. Efter lite kalas så stöp vi i soffan.
Elsa somnade på en gång. Blev en kvällspass för mej på gymmet. Gick som förväntat..💪 🔫 Bröt ihop lite i soffan, o sen är de bara att resa sek igen. 😎

Soliga Lördag

Frukost, sen störtade vi bort till Solstrålen för lite storstäd. Men Elsa va inge vidare städhjälp.. 🙈😛 Hon o Tobbe gick hem o hängde på gatan med grannarna istället. Arvid är ju knappast någe problem... någonstans.
När vi kom hem så var gatan full med barn o föräldrar. Så en liten lunch i solen.
Så skönt. Blev ett rent Cardiopass.. 💪💪
20 min på trappmaskinen.. Intervall mellan nivå 9-15.. Grym start.. 20 lite lugnare tempo på crossen.. men endå så man får upp puls. O sen 20 minuter intervall på löpbandet. Löpning och backe.. Kungligt pass.. ✌ Vi har haft en mysig em/kväll.. Film o Lördagsgodis.. Nöjda barn = Nöjda föräldrar!

Fredag

Jobbade idag, så Tobbe va hemma med Kidsen. Finns ju ingen anledning att ta dom till föris en Fredag. Ja slutade kvart i ett, så de va ju skönt. Tog med kottarna ner på stan, dags för ett besök hos frisören för Arvids del igen. O den den obligatoriska sluta-tidigt-fredags-fikat
Sen en sväng till Maxi. Elsa sov i vagnen medans vi gick där inne, så vi strosade runt O Arvid kan ju gå i timmar o kolla Lego. 😊
Vi köpte med oss jord, så när vi kom hem fyllde vi vår nya lilla rabatt och EN av de två pallkragarna... 😒😒 Dan va jord de gick åt.. Blir en vända till o fixa mer. Vi höll oss ute så länge de bara gick. Hängde med grannarna o när de var dags för både dom och oss att gå in så var Elsa helnöjd o följde glatt med Björn in.. 🤣🤣 Så ja hon fick va där inne medans ja fixa vår middag. Sen va hon så nöjd att följa med mej hem. Fullproppad med grönsaker, hon hade stått med dom o hackat.. Hahahah... Jaja.. Lite Fredags mys o sen knappade barnen utan större problem. Ja slängde mej i spat o låg med tända ljus o bara försökte koppla bort.. Men ibland är de bara prutt i huvudet..

11 April

Första dagen sen i Lördags natt som Arvid varit feberfri. De var väl endå på tiden va.. Vi passade på att baka lite bullar efter frukosten. Nästan läskigt gott med varma, nybakta bullar.
Vi hade visst inge pärlsocker hemma.. Men vad gör de när barnen fick gå loss i strössellådan.
Blev ju superfina. Efter Elsas lunch-tupplur knatade vi ut i de fina vädret. Fixade lite på baksidan, Har ett altanprojekt. 😁😁😁 Lite bökigare än ja hoppats.. Men har ja bestämt mej så har ja. 😊 Bilder kommer.. Och min utbyggda lilla rabatt blev en perfekt.. Ja va de nu blev.. ett maskhem.. 😕☺
Båda två var helt insmetade i lera.. Jaja, vad gör de.. Jag fick ju sitta o fylla på med fräknar på näsan. ❤ Lite middag i magarna, o sen åkte ja ner till gymmet.

Soliga Onsdag

Vilket väder. 🌞🌞😎 Vi tuffar på här hemma. Så seg förkylning. O Arvids feber kommer tillbaka på kvällen. Så himla drygt. Men vi mumsade lite mellis ute på altanen o solen. Så skönt att komma ut lite iallafall. O medans vi satt där fick ja en idé.. 😛 Så ja började flytta, o gräva o släpa.. Hahaha.. O Vipps så blev rabatten på framsidan lite större.
Perfekt ju. 😊 Har man ingen jobb skaffar man sej de. Blev ett rygg o axelpass.
Ja de går ju bra. Lite sent bara. Jaja, bättre lycka i morgon kanske. 😊

🦄

Så trött dag. Ja somnade någon gång runt halv 3 inatt. Varit vaken med Arvid som varit så dåligt. Jättehög feber, o ont i magen som bara den. Stackars lilla hjärtat. Har haft inskolning på jobbet, vi skulle ha möte i kväll Men Tobbe ringde o behövde hjälp hemma. Så de var bara att kasta sej i bilen o åka hem. Arvid var blek som ett lakan, o har inte ätit sen igår. Så ja o Elsa tog en promenad till Ica, behövde handla hem lite mer Alvedon o så hade Arvid önskemål om lite gott. O vad gör de i sammanhanget just nu?? Så han o Elsa fick varsin tablettask och Kinderägg. Tror de behövdes i den lilla kroppen.

Söndag

Vaknade inatt av att Arvid grät. Gick upp till honom o han höll typ på att koka bort. Han var så varm. 🤒😷 då i med Alvedon o så låg vi o trängdes I vår säng. Och imorse hade han nästan 40 i feber. 🙈 Så han har haft en innedag i soffan. På eftermiddagen kom mamma o Kalle förbi o passade barnen, så ja o Tobbe kunde åka ner o träna tillsammans. Vi körde ben.. Jag är sjuuukt stark i benen, synd bara att mitt knä ska förstöra. Gick ju bra egentligen. Bara jag som måste ändra mitt tankesätt. 😕😪 Vi hade en mysig kväll o Elsa somnade utan några protester alls idag. Eller så kanske de är VI som lärt oss hantera hennes kvällar Just nu. 👏👏

🌞😉 7 April

Vilken dag! Ja åkte ner till gymmet strax innan 10. Blev 60 min. ren Cardio. O strax efter de gick Tobbe ut med barnen. När ja var klar så åkte ja hem o mötte upp alla barn ute. Så skönt för alla. Tog en snabb dusch o käka lite, och fick in en gallskrikande liten tjej. Jag hade bokat klipptid för henne, så mitt mål var att ha en så Glad o nöjd tjej med mej som helst. Men nu fick vi bryta henne från de hon älskar mest av allt. Vara ute o leka med grannarnas lilla bil. Men de gick ganska smidigt. Muta, muta, muta.. 🙈 Hahaha.. Vinner inte priset för årets förälder.. Hahaha.. En skål chips i bilen så kom vi ner till stan. Ner, parker.. Sena såklart, klev in på salongen prick 12. ✌ Där inser min smarta Lilla tjej att hon ska behöva sitta i en stol, I mitt knä, o någon ska stå o hålla på med hennes hår. Tjejen som klippte henne fattade poängen på en gång. O på... Ja lovar.. 3-4 minuter var hon klar. All heder till dessa frisörer på Frisörcenter. Som klipper en gallskrikande unge som viftar med huvudet och sitter i mitt knä. O såfort hon var klar så satt Elsa bara o pratade med frisören Och alla hon möter.. Att hon blivit så fin i håret. Hahaha. När vi kom hem sprang vi in till Jossan o Björn igen. Vi grillade korv, o hade de bara så mysigt.
Våra barn är som vandrande Polarn och pyret skylt dockor. Arvid är så nöjd att bara hänga hemma på gatan. Dom springer mellan vår baksida o deras, cyklar lite på gatan utanför och leker i "Gretas Lekpark". Björn har flirtat in sej hos Elsa, så efter lite fika o så, sätt hon i hans knä o sov. Hahaha.. Roliga unge. 17.30 bar vi in varsina gallskrikande småkottar. Dessa dagar vill man ha varje dag! Just nu ligger vi i soffan o kollar på Drottninggatan 14.53 Så himla gripande. Idag fyller även världens bästa lillasyster 18 år! Grattis älskade Elin på stora dagen. ❤

🙈😉

Sovit hela natten utan att bli väckt av några barn. Fruktansvärt skönt, sen att ja blev väckt av Tobbe som frågade om ja vart uppe till Elsa var väl mindre skönt. 😒😒😒🙈 Kanske inte hänt svinmassor denna vecka, jobbat, tränat.. Äntligen fick vi upp gardinerna i vardagsrummet. 😍
Tänk va man kan trolla med gardinerna. Genom att hänga dom upp i taket o direkt från väggen så slipper man hänga för så mycket för fönsterna. De blir både en högre och bredare känsla på rummet. 🖒 Arvid hade lite feber i Torsdags när vi kom hem från fsk. Så Tobbe var hemma med barnen igår. Vi hade även bröllopsdag igår. Fantastiskt att vi kom ihåg de denna gång.

RSS 2.0