#livet

Lämnade kottarna på förskolan. Sista dagen ja lämnade båda på samma ställe. 😒😒 Gick sen hem o la mej på soffan. Sjukanmälde mej imorse. Första dagen på ja vet inte när. Har haft ont i huvudet till o från sen i Lördags. Varit fruktansvärt trött o ingen lust med någe. Pratade lite med mamma igår. Även om ja redan viste svaret är de alltid skönt att få höra de av någon lite visare. O de är alltid lättare att sjukanmäla sej när man är magsjuk eller vabbar. Känns på någe vis inte helt okey att va hemma från jobbet och ha barnen på förskolan för att man är "lite trött"
Lyssna ALLTID på din kropp, ja har varit grymt duktig på att INTE göra de.. Bara kört.. Sprungit världens längsta lopp utan mål. Legat steget före hela tiden, vart världens bästa mamma, fru, vän, syster, dotter, kollega, träningsinspo, medlem.. Som dessutom har de finaste huset, renaste bilen, mest tränad rumpan, aktivast i förskolan, är roligast, lagar bäst mat, och alltid nya snygga kläder.. Ja, när man uppnått de.. Mår man bra då?? Tåls att stanna upp o fundera på varför de egentligen inte går så bra på gymmet, varför ja är ganska trött, varför ja helt plötsligt får migrän, bara vill ligga i soffan o kolla serier. Mmm.. Har fortfarande mina träningsmål, kommer fortfarande curla mina barn, räkna mina kcal, och vara den bästa mamman, frun, dottern, vännen, systern, kollegan, o träningsinspon.. Men i ett kanske något lugnare tempo.. Och med en liten baktanke bakom allt i fortsättningen! ♡ Hämtade hem barnen o vi åkte o hyrde film. O sen hem o lekte lite. O efter maten åkte ja en vända till Tuna Park. Tanken var att hitta någe fint att ha på mej imorgon. Men nä, varför är de alltid så?? När man väl har pengar att lägga så hittar man inte ett skit. 😒 Nu sover barnen. Skulle nästan kunna göra desamma.

Mitt i veckan

Ja hade 1000 planer, men har gått på halvfart ett par dagar. Känns som att efter migränen i Lördags så slog de till. Åkte kanske på Elsas förkylning. Men liten light variant. Tung i huvudet o lite öm i halsen. Så tanken var att åka till IKEA, efter jobbet. Men ja orkade inte. Så ja uträttade lite på Öb, o sen åkte ja o barnen o tog en fika på Tuna Park.
O Arvid kollade in lego lådorna han ska spara till. Den ena kostade 900 o sen andra 1500... Han konstaterade att han måste panta mkt burkar.. Men de va ju inge problem för vi hade ju alltid Cola zero hemma o ja o pappa drack mycket vuxendricka. (Nocco) Haha.. O så var de ju de där med bajset mä.. haha.. Han är inte dum inte. 🤣 Sen vet inte han att ja har en överraskning i bakfickan tills han går på sommarlov. Sen var de fotboll för hela slanten.

Tisdag...

..O trött som att ja skulle vart vaken tre dygn.. 😴😴 Jaja, 6 arbetsdagar kvar. Tuff dag på jobbet igår. Idag var de betydligt lugnare tempo. När vi kom hem idag efter jobb o föris var de bad på playa del 19..
Men de var inte allt för långvarigt. Pappa kom o skulle passa Kidsen medans ja hade Styrelsemöte O Tobbe jobbade. Så snabbduscha barnen kasta ihop spagetti och köttfärssås, O sen bort till Solstrålen. Mest ett fika möte.. 😉✌ O som vanligt går de galant när vi har barnvakt. Haha.. De hade tillomed gått smidigare när pappa nattade Elsa än när vi gör de.. hahaha..

🍨🍧🍦

Hoppade träningen även idag. Elsa vaknade o va så ledsen o hade så ont i munnen. Klockan var bara 6 o hon lyckades även väcka Arvid. 😒 Ja kände att ja inte alls att jag hade lust att gå upp då. O speciellt inte ha upp båda barnen. Så Arvid fick gått o väl ligga kvar, O han somnade om. O de gjorde även ja o Elsa nere, hoptryckra i fåtöljen, vaknade efter 40 minuter o hade ont i hela kroppen. Så ja försökte utan att väcka Elsa flytta ner henne o snabbt som ögat sprang j upp o på mej hos Arvid. Så Elsa o Tobbe låg i soffan o sov o ja o Arvid sov i vår säng. Han vaknade strax efter åtta, då som dom andra fortfarande Så ja o Arvid låg o kollade på Jurssic Park på min mobil. Ja jag vet.. kanske inte helt barnvänligt, men han älskar de. O de snuttar som är på Youtube är inte allt med. Ja är jättekluven till de, Men ja har nog ALDRIG träffat någon som är så fascinerad av dinosaurier. Han pratar om dom 24/7 O just nu har de ju släppt en film till, så Lego har ju släppt några lådor från den filmen. O Lego är ju hans andra favvo. Så ni kan ju fatta... 😁😁🦕🦖 Vi ska väl boka biljetter till Walking whit dinosaurs i Oktober. Men shiiit.. De är ju svindyrt. Mellan 1500- 2000 för två vuxna o ett barn. Ja, klart vi ska gå.. Men hallå.. Jaja.. Elsa o Tobbe sov såklart superlänge. Halv 10 hörde ja hennes små fötter trippa i vardagsrummet. Vi har haft lite kalas idag. Ja är så nöjd. Har fått en del presentkort. Alltid kul att få shoppa till sig själv. 😊😊😉 Hade en chill eftermiddag.. O nu lite filmhäng.. Imorgon väntar sista hela arbetsveckan innan semester.. 🏵 Woop Woop🏵

Lördag

Idag har ja typ legat i soffan hela dan. Tanken var ett pass på gymmet, men medans Tobbe var nere så pysslade ja o Kidsen hemma. Elsas feber börjar väl försvinna men hon har blåsor from hell i munnen. 🙈🙈 Asså inte kul. Nätterna är värst. Så medans vi höll på i en chill tempo började de flimmra i ögonen. Ni vet sådär som när någon tagit kort o man ser blixten efteråt. O pricken blev som en cirkel mitt i synfältet. Skitbökigt. O strax därpå kom Tobbe hem vid typ halv 11, o då var cirkeln typ hela periferin. Ja dom lixom bara klart rakt fram. Sååå sjukt läskigt. Så la på mej i soffan o blundade kanske en halvtimma. Och under tiden kom världens dunder huvudvärk. 🤯 De där flimmret försvann ganska snart. Men huvudvärken höll i sej hela dagen. Tog Alvedon o Ipren typ hela dan, men hände inte ett skit. O ja som är så fruktansvärt ovan med huvudvärk.. Så väl den väl släppte vid fyra taget så va ja sååå trött. Så ja har känt mej bakis hela kvällen. Sjukt jobbig dag..

Midsommarafton

Alltså ska ja vara helt ärlig så har ja inte haft några feelings alls. Elsa har fortfarande lite feber, så de blev inge hoppande grodor. Mamma, Kalle o Elin kom o vi åt mat. De va ju trevligt. 😊😊 Blev även ett pass imorse. Så skönt med ett pass som kändes riktigt bra.

Fara runt!

Lämnade Elsa i morse o åkte sen vidare upp till Slagstaskolan med Arvid för andra inskolningsdagen. Idag var de lite rundvandring oxå. O fri lek o vi päron fick lämna en stund o få lite info. När vi var klara fick Arvid åka en liten stund till föris o ha åkte tillbaka till jobbet. Mamma o Kalle hämta de barnen idag. Ja hann en snabbis ner på stan innan ja åkte hem till de andra. När ja kom hem va Elsa skitsliten. Vi chillade några timmar o halv fem skulle vi vara hos pappa o käka. Men Tobbe o Elsa fick hålla sej hemma. Elsa tempade 38.7.. Men ja o Arvid åkte dit, o vi ha de helmysigt.
Att vara tillsammans med morfar i hans källare än nog de bästa Arvid vet. Dom där två alltså! ❤

20de Juni

🌺 Ja o barnen knatade bort till Solstrålen i morse för lite midsommarfirande, o avslutning för barnen som ska upp till skolan. O de är lika fint ordnat som alltid. Dock väldigt lite föräldrar. Vi klädde midsommarstången, dansade, o fikade. Sen fick barnen leka ett tag. O sen var de mat o sen avtackning av de äldsta barnen.
Efter de kalaset gick vi hem o tog de lugnt en stund, innan vi åkte till mitt jobb o fortsatte med Midsommarfirande där.
Dom tyckte nästan de va roligare där än på sitt.. Hade hem mat från Spicy Hot.

💎

Vi tog sovmorgon imorse, o sen åkte vi o lämnade av Elsa på förskolan o åkte sen till Slagstaskolan. Inskolningsdagar på fritids..
De är med hysterisk avsky och hysterisk glädje jag väntat in dessa dagar.. För Arvids del känns de lite som.. jaja.. typ.. Tobbe är nog inte heller så berörd.. Men ja skulle kunna börja grina bara ja tänker på de. Kan nog inte riktigt sätta fingret på varför. Men eftersom jag gör ju typ allt som rör barnen så har jag nog ett sjukt kontrollbehov när det gäller dom. På förskolan så vet ja ju varje dag vilka som tar emot, dom tar inte in vikarier från poolen, dom är på sin lilla gård, de är en skön Skyddad verkstad. Skönt för min själ. O nu har ja inte riktigt kontroll på situationen. Eftersom ja inte vet hur de kommer gå eller bli. Men samtidigt är de ju så kul att se vilken stor o duktig kille vi har.. Kärlek!! De är bara att springa in i de med öppna armar, 👐 Vara närvarande, intresserad o "en jobbig mamma" 😋😉 Vi var där o lekte o dom hade lite samling. O så fick vi även veta att klassens ena lärare den ja kände ändå va någe att ha.. (Som inte ens har hunnit vara deras lärare) ska sluta, o tjänsten fortfarande inte är tillsatt... 😶😶😶😶🤯 Men lyckan var ju total när Arvid träffade Cornelia. Dom kommer gå tillsammans. 💖 Åkte tillbaka med Arvid på föris o sen åkte ja o jobbade några timmar. Kände mej grymt överflödig.. Vi har haft en lugn em. Var ute en stund, men vi höll på att blåsa bort. Sitter nu o kollar Falk idag med o väntar hem Tobbe som är några timmar sen. 😒✈🛫🛬✈🛫 Förstår man ju i denna storm.

18.de Juni

Omg... Halva juni har redan gått.. Tobbe åkte ner till Malmö i morse. O ja skickade iväg ett litet VM lag till förskolan idag.
Arvid är ju för rolig, han har varit så fast besluten att se någon fotbollsmatch. Och när ja berättade att matchen spelades medans dom var på fsk. blev han ju grymt besviken, o tyckte att vi kunde playa om den. Men lyckan var ju total när personalen berättade att dom skulle kolla på den sen. Hahaha. Ja dom är ju för roliga.. 🤣 Ja har hängt halva dagen i Parken Zoo.
Supetmysigt. Men vi var bra möra i kroppen när vi kom tillbaka. Blev en lång dag för kottarna på fsk. idag. Dom var sist kvar när ja hämtade dom, o så trötta att ja trodde Elsa skulle somna i bilen hem. Men men.. Snabbmiddag. Micra lite hotdogs o så käkade vi korv med bröd för glatta livet. Middag framplockad, uppäten o bortplockad på 20 minuter. Haha.. Grymt skönt. Nu ligger ja i soffan, o till min lycka var de Johan Falk. Tack o gonatt!!

Söndag

Jag o Elsa gick upp strax efter 6 imorse. Satte på Pippi åt henne, o sen kröp vi ner i soffan o låg nära o gosade. 😋 Ja somnade direkt. Arvid o Tobbe kom ner lite senare. Lite frukost o sen fick vi ha lite familjeråd Hur vi skulle pussla ihop dagen.. haha.. Mycket små saker som måste passa ihop.. Ja åkte till gymmet o körde ett okey pass.. Känner nu att de var ju endå så pass att träningsvärken börjar smyga sej på. Körde ben igår.. O idag kan ja inte gå.. Hahaha... Såg ju så sjukt kul ut när ja klev ur bilen o skulle springa in på Rusta, eftersom regnet öste ner så var ju tanken att småspringa lite. Hahaha.. Ja ni fattar.. Blev lite kalas för Barnes kusin. Lek o fika. Sen åkte vi hem o fortsatte stöket. Tobbe skulle natta Elsa.. medans ja stekte pannkakor för ett mindre kompani.. men Elsa fick ett hysteriskt, övertrött utbrott.. Så de enda som hjälper då är att byta förälder. När Pannkakorna var stekta, o Tobbe nattade Arvid fick ja någon hokuspokus energi.. 😋 Så ja gick ut o började klippa buskar, rycka ogräs bland jordgubbarna O kratta.. lika bra att passa på när energin finns. O de blir ju så mkt finare. Då mår man ju bra i själen oxå.

Lördagsmys

Åkte ner o tränade efter frukosten. Sen hem o plocka upp Arvid för ett besök hos frisören. Han skulle dit med mamma, för ja ha de inbokade att fixa mina naglar samtidigt. Men de blev lite stil på vägen ner för mamma. Ett tåg som stod tvärt över vägen. Men allt löser ju sej. Så mamma tog över hos frisören när hon kom ner så ja kunde springa till mitt. O han blev ju så fin som vanligt.
Vi åkte även till Grevgott o handlade Lördagsgott. Sen blev de filmmys. Tobbe drog ner o tränade. O sen kom pappa o hängde med oss en stund. Så mysigt. Annars har de väl inte hänt allt för mkt. Kottarna tog hand om sin mamma idag på kvällen. O de va fotmassage o matad med popcorn. Älskade ungar då..

Fredag kväll

Sjukt trött denna vecka.. Jobbigt dålig motivation på gymmet. O grymt hungrig. Fan va ja hatar de.. Tobbe har ju såklart bättre koll på läget... Mens snart.. Vilken tur att ja har honom. ❤ Som kan tala om. Vi hade sjukt lång sovmorgon imorse. Ja började halv 11. Man hinner ju hur mkt. som helst. Men vi tog de så lugnt. Kollade film o målade. Ja stängde idag. Men va gör de. Dock inte lika händelserik dag idag som igår.. När de brakade in en lastbil i vårt staket. Haha.. Han skyllde på min bil. Hahaha.. 🖕 Vi tog en grymt chill kväll. Maten va klar i kylen så den va bara att micra.. O sen har ja o Arvid spelat Nintendo DS.. Ja o Tobbe tog en bad, o tron om att Arvid sov. Men rätt va de är kliver han in o ska ha vatten. Så när ja klev upp kröp ja ner i hans säng. Så mysigt att ligga o lyssna på Bamse tillsammans med honom tills han somnar. Nu, Gonatt!
Vad gör man inte för lilla tösen för att få ligga i soffan lite..

Mitt i veckan

Jaha.. O så va vardagen tillbaka. Jobbelijobbat. Har haft två bra eftermiddagar med kottarna. Har haft sjukt bra tålamod. O då blir allt bra.. Hahaha.. Jaja.. Farit runt o uträttat massa måsten. De bästa ja vet är ju listor när de är mycket som ska göras. O Nu var de så.. ja måste skriva ner allt ja har i huvudet. Annars blir ingenting av. Så skönt. Blev även ett pass på gymmet. Egentlige borde de typ vara årets bästa, Men de kanske va ett av årets sämsta. 😟 Frukstansvärt dåligt självförtroende idag. O då blir man otroligt svag.
Men men... De kommer ju fler pass. 😋

Tung dag

Började med hotellfrukost.
Vi lät Kidsen köra sitt race lite.. Tävling i korridorerna och upptäcktsfärd i restaurangen. Allt för att göra av med energi. 😊 Eftersom vi viste att de skulle Bli en lååång dag i bilen. Hotellet var för övrigt helt fantastiskt. Lyxigt men endå på ett charmigt sätt. Packa ihop oss o ge oss iväg.
De är väl bara syskon som kan bråka om vem som ska trycka på hissknappen.. 🙄 O som sagt.. De blev många dryga timmar i bilen. O tyvärr blev de två stopp vi inte riktigt hade räknat med. Ett brobygge o en bilbrand. Så vi kom nog hem typ en och en halv timma senare än beräknat.
O Arvid är ju heeelt fantastisk att resa med. Vart vi en ska är han så fruktansvärt snäll och nöjd. Ja kom hem o kasta i kottarna lite mat, innan dom störtade in o lekte på sitt lekrum. Ja sprang till Ica för att fylla på lite frukost. Nu ligger ja o Tobbe helt döda i soffan o kollar film. De kostar på att va på semester. Men vi har nog båda två fyllt på med massa bra energi för att Klara sista månaden innan nästan 6 veckors semester. 😎

Hemfärd

Vi försökte sova lite imorse. Men de gick sådär när alla andra i huset var uppe med tuppen för att packa.. Så de var ju bara att kravla sej upp när Elsa vaknade. Vi gjorde oss iordning och styrde mot båten. En tur på ca 2 timmar. Barnen va väl allt annat än sugna på de. Men men.. de gick. Vi kom fram i tid kan man ju säga..
Båtfärden på 4 timmar tog vi oss igenom. Ett lekrum för barnen.. Där hängde Arvid o kusinerna mestadels. Elsa som var sååå övertrött fick jag äran att hänga med.. 😖 Iallafall tre o en halv timma.. Tobbe satt mest på stjärten... Så när de var typ 20 min. kvar så märker ja hur ja andas med bröstkorgen.. Lite för mkt.. Ja får så ont i "mag-katarr-magen" o ja är helt gråtfärdig på denna båt.. Nu... över 3 timmar senare har de lagt sej. Vi åkte direkt till donken o köpte med oss mat till hotellet. Dom andra skulle ut o käka.. O ja skulle aldrig orka dra iväg ungarna på de när kl. är över 19 en sådan dag. Nä.. Vi kraschade i sängen allihopa. 🤩
Nu väntar vi på morgon o hotellfrukost! 😊

Bra avslut..

..På en fantastiskt vecka... 😍 Vi avslutade med en brakmiddag tillsammans. Frukosten har vi väl käkat typ tillsammans. Annars rätt utspritt.. Så de var ju trevligt. 😄
Så här hängde vi... Medans Elsa hängde här.. 😪😪
Så trött tjej. Dock vaknade hon igen efter 3 timmar.. 😒😒 Klart hon måste va med på Fredagsmyset.. ❤
Asså ja älskar bilden.. 🤣🤣 O så varvade dom med chips o glass.. hahaha!! Ja de har vart en toppenbra dag även idag.. 😍

De blir en dag på stranden...

Semester för oss.. ❤🌞🌞
Hem o käka lite lunch, chilla lite o sen kasta oss i poolen. Vi vill utnyttja de bästa, vår sista dag. Skulle utan tvekan kunna chilla här en vecka till. 😎😃

🎡🎢

Vi bestämde oss för en dag till på Legoland. 😊 O de va grymt lite folk, så vi gick al in.
Men idag delade vi oss lite. Ja o Elsa hängde på "Duplovärlden" medans Tobbe o Arvid gick
Så skön dag. Sen hem, käka lite.. bada i poolen, o sen va de bara tack o gonatt för kottarna. O när dom somnade så slängde ja o Tobbe oss i bubbelpoolen med lite öl o cider. Hur ofta kan man göra de då en Torsdags kväll! 😍😍

Onsdag i Danmark

Vi åkte iväg imorse efter frukosten tillsammans med Martin o Lina och deras barn till en gammal lekpark inte alls långt från där vi bor. Där vi välkomnades av en hel hög med getter.
Lyckan var väl studsmattan. 😁
Även från min sida.. hahaha.. Jag hoppade nog mest.. Vi åkte hem o ja o barnen kastade oss i poolen. Sån lycka att ha den under samma tak som vi bor. Sen var de en hög med kusiner som kraschade i soffan.
De tar hårdare än man tror att ha semester.

Tisdag va???

Semester feelings! 😎 Idag tog vi de grymt chill. Vi har haft strandhäng på fm.
O medans Elsa sov så stekte ja o Tobbe fläsket i varsin solstol. Bokstavligt talat.. 😒😒 31 år o inte lärt sej hur man solar..
O sen hade vi poolhäng på eftermiddagen. 👍 Kusinlek på baksidan, o yttligare en alldeles föe sen kväll. Nu sover dom iallafall, o ja o Tobbe ligger ute i varsin solstol o lyssnar på fåglarna..

LegoLand

Vi tog sovmorgon imorse. Barnen var så sjukt trötta igår, o som Hur länge som helst imorse. Sen packade vi oss iväg till Legoland.
De var absolut INTE anpassat för en överaktiv 2 åring..
Men vi gjorde vårt bästa. 🙂 O Arvid fick mest o väntade på att få shoppa. 😋 Vi åkte lite karuseller.. O fikade..
Nu har vi gjort de oxå.. Men vi konstaterade att dom behövde nog vara lite äldre. 🙂 Vi åkte hem o kom hem först. Så skönt.. 😆 Åt mat, O sen kastade vi oss i poolen hela familjen. ❤ O Nu sitter Arvid o bygger för fullt.

Två väldigt intensiva, jobbiga dagar. Mycket bilåkande, underhållande av barn, sena kvällar o tidiga mornar..
Gick över förväntan på båten.
Sista timman i bilen innan vi kom fram till huset var INTE kul.. Ja satt i bak.. Mellan Kidsen som jordens lekledare.. Men efter en hel evighet kom vi fram..
Och idag har vi inte lyft ett finger.. Tobbe, ja o barnen har bara vart hemma hela dagen. De är sån semester för oss. Som annars flänger runt precis överallt hela tiden.
Vi har badat i vår fina stora pool, o hängt på baksidan. 😎😎😎😎

RSS 2.0