Söndag

Direkt efter frukosten åkte vi bort till Skirfallet o plockade jordgubbar.
Barnen va så duktiga att plocka och äta.. 😋🤣 Vi fick med oss 18 liter hem. Tobbe drog till gymmet. När han kom hem chillade vi en stund o sen åkte ja o handlade. Sen gjorde vi iordning ett fint bärfat, med jordgubbar, körsbär och melon. O åkte till pappa o Kajsa. Alla kom. Vi käkade pizza, ja, Märta o Mathilda hade ett litet uppdrag, att gå igenom alla våra kartonger med våra gamla grejer. De var så mysigt att sitta där nere o garva, kolla igenom allt.. massa minnen som sköljer över än, kasta massor o byta med varandra.. Haha.. sen avslutade vi kvällen med att kolla på Egyptenfilmen. En film vi fick köpa från en av våra snorkelutflykter vi gjorde. Så himla kul. Riktigt mysig kväll.❤

Fredag o Lördag

Igår ha de vi en luuugn dag på jobbet. Så efter lunch så åkte ja o hämtade Elsa. Hon har tjatat om att få följa med så de passade bra. O jösses hennes ögon när hon fick träffa alla små pluttar. Hon hjälpte mej o torka, tvätta o byta blöja. O hon va så stolt.
Idag åkte ja en vända till gymmet, blev ett bra pass. Cardio o rygg. Sen en vända ner till stan för nya snygga sommarklor.
Efter lite lunch i magarna åkte vi till Malmköping. Lite fika, o barnen lekte innan vi åkte bort till Grinda. Ett glassfik. Men hemgjord glass.
Nu, soffhäng.

Onsdag

Måndag o Tisdag... Jobbat.. grymt lugnt. Mest städat. O kvällarna har tillbringats med styrelsemöten. Sjukt trött så min kära lingonvecka checkat in.. Dock en väldigt lugn pms, men då brukar de resultera i trötthet, förblödning o sinnessjuk hunger.. Haha.. Jaja.. Men ja förblöder o tuggar konstant 1000 gånger häldre än har den jobbiga pmds:en... Hämtade hem två sjukt trötta barn idag. Dom behöver oxå sommarlov nu. 2 dagar kvar ska vi väl klara.❤ Mina tappra små hjältar.
Blev ett pass ikväll oxå. 15 minuter trampmaskin 15 minuter cykel 15 minuter cross 15 min löpband O ett baspass som avslut. Skulle verkligen vilja smälta bort en del fett på kroppen. Men ja kommer aldrig in i något bra flyt med att ligga på underskott. 🤦‍♀️🤦‍♀️ Är lixom för trött för att orka ligga på ett underskott. Suck!! Jaja, så kan de va.. Tack o gonatt

Kalasdag

Chill fm. Ja o Elsa uträttade lite saker på stan.
Inget blev som planerat. Sen störtade vi över till grannarna för årets premiärbad. 😁 i deras pool på framsidan. Toppen! Barnen är glada, o vi mammor kan sitta i solen o ha de gött. Typ 5 i tre var de dags att knata över hem igen för tre var de dags för lite kalasande. Jag bakade världens godaste jordgubbstårta.🍓 Den var tipptopp 👌
Sen hade vi en chill kväll.

Trött midsommardag

Man skulle kunna tro att ja festade gärnet igår. 🤦‍♀️ Har haft en seg förkylning på stämbanden. Hes så ja knappt kunnat prata. Idag var rösten tillbaka, men ja var trött o seg. Efter lite handling o lunch deckade ja. Vaknade efter 2 timmar. De va sååå sjukt skönt. Blev för övrigt en lugn eftermiddag. Tobbe o barnen har stökat lite ute. O h Ja har förberätt lite inför morgondagen.
Nu lite Snabba cash o soffhäng.

Midsommarafton

Så mysig dag! Kan man göra annat än älska midsommarafton? Vi satt o käkade mysfrukost när mamma knackade på. 😋 Arvid följde med Tobbe till gymmet, o ja, Elsa o mamma åkte i väg för vi hade lite o fixa med. Handlade även lite midsommar mys som mamma tog med hem innan vi, lite sena åkte ut dit. Elsa har vart riktigt pain in the as hela jävla veckan.🤦‍♀️ Så konflikterna haglar. Men de blev mysigt.
Elsa somnade i bilen hem, o de gick så smidigt att lägga henne. Perfekt kväll.

20de Juni

Ja men visst är de lite mysigt att fylla år. ❤ Fick ett paket av Tobbe redan igår kväll. ❤ Skönsång på jobbet, o så hade vi ganska lugnt med barn, och även midsommar firande. Med glass o jordgubbar i stora lass. Så hela dagen har varit så mysig. När ja kom hem stod lilla familjen redo o hallen o sjöng. O Elsa var så ivrig att berätta att de fanns paket. Haha.. Ja fick en parfym.. som va top.. 👌😍 Ja fick en burk Ben and Jerrys o en date weekend. Vi käkade Spicy Hot o sen deckade vi i soffan resten av kvällen. På Solstrålen jobbar dom med Tyra appen. En app, där pedagogerna kan lägga in bilder i en blogg, barnen har personliga portfolio, lägger ut info. mm.. O vi kan gå in o skicka pm, o göra ändringar. O allt är skyddat enligt gdpr. O ja älskar den appen. Fick så fina bilder idag i Elsas portfolio där hon, en pedagog o en kompis till var o handlade hem dagens lunch.
Så himla kul.😊😍

🌞

Onsdag o jag o barnen var lediga. De var midsommar fest på förskolan. Fika, sång, dans, avtackning av blivande skolbarnen, o lunch. Dom hade fixat världens godaste hamburgebuff`e. De blev lite lekparkshäng innan vi knatade hem.
Sen hängde vi hemma hela eftermiddagen. Arvid lekte med grannarnas barnbarn. O ja o Elsa käkade glass på vår altan. Som är så sjukt mysig just nu.😍 Blev ett pass i Torshälla.
Men de blev bara ett pass som blev av. 🤦‍♀️ Var så sjukt trött i kroppen.

🤦‍♀️

Fixade iordning de som ska stökas med på morgonen. O så upp för att få upp kidsen. O när Elsa sätter sig upp i sängen höll ja på att smälla av när ja såg henne.
Men kom igen.. Av alla ställen att få myggbett på. O inatt var vi uppe o sprang för hon har en i snippan. Men eftersom ja inte till en början visste va de var som hände med henne, o mina marginaler på morgonen inte är allt för stora så var de bara där o då ringa o vab anmäla mej o sjukanmäla henne. Kunde ju inte, 40 min senare lämna henne o inte alls veta vart den där svullnaden egentligen var. Så vi hängde hemma en stund. Käkade lunch o åkte sen ut till mamma som har börjat sin semester. Skönt att vara där ute, o barnen kan strosa runt på deras tomt lika gärna som hemma. Blev ett benpass ikväll oxå. 💪

🌞

Skön men trött dag.. De är ju inte precis så att man får sovmorgon här hemma. Elsa får för sej att hon absolut inte ska ha Tobbe på kvällar, nätter och mornar när ja är hemma.🤦‍♀️🤦‍♀️ Så då är de bara att pallra sej upp.. I blå d nöjer hon sej med att kolla på Bing på mobilen. Då kan man passa på att slumra till en stund. Tobbe o Arvid satt nere o planerade in Parken Zoo idag. Perfekt! Så först körde Tobbe ett pass på gymmet, o ja o barnen drog o handlade. Key! Sista gången ja körde de med båda barnen. Kaos... dom får typ igång på att handla.. Dom hatar de av hela sina hjärtan, o måste go bananas. Så att mitt tålamod dör innan vi ens kommit förbi grönsakerna. O till råga på allt fick vi en helavstämmning.. Hem, käkade lite pannkaka o sen packade vi oss iväg till Parken. O efter varje djur vi kollade på frågade Elsa om vi skulle gå o åka karuseller.. 🙉 Men Arvid har nog aldrig uppskattat djuren som denna gång.😍🤩 Han pratade o berättade om alla, läste på skyltarna o var så intresserad av allt. Han är en riktig djurkille.
O efter att ha testat alla karuseller o Elsa tjöt av lycka var vi så trötta o vi stupade i soffan när vi kom hem. Blev lite mat, o sen lyckades ja hitta lite energi för att få till ett grymt ryggpass..🤩💪

Elins student 2019!

Tänker att ja låter bilderna tala för sej själv i detta inlägg. ❤

Ja lixom glömmer att blogga...

Ledig Torsdag, Solstrålen Ha de stängt för planeringsdag. Men de passade ganska bra eftersom Arvid hade skolavslutning.👌
Vår fina kille har slutat förskoleklass, vart tar tiden vägen.🙈 Nu kör vi de sista 8 jobbdagarna som återstår till semestern. Idag hade vi kanske inte heller någon direkt slappdag. Vid tio åkte vi bort till jobbet, hade ett litet ärende. Sen vidare till Tuna Park, en snabbis in o sen vidare till Skogstorp för att hjälpa till tills imorgon. Å herregud..🤦‍♀️🤦‍♀️ Dom är ju inte direkt några party fixare.. Utan mej hade dom nog fortfarande stått o trampat utan att komma någonstans. Suck!!! O halv sju åkte vi hem, då var dom fortfarande inte klara.. Jaja, upp till dom.. Vi hade två grymt trötta barn med oss hem. Men man kan ju inte vara utan fredagspopcornen..👍

Snart semester

Ja är i sååånt behov av semester nu. Så skönt att de är två kortveckor o sen kör vi sista hel innan semester. Plus att ja har inte tusen saker att göra denna vecka. Hade kvällsmöte på jobbet igår. O de är allt för denna vecka. Är klar med allt inför Lördag o sommarpresenter till barnens pedagoger är fixat. Barnens kläder är fixade. De är bara jag som ska ha någonting att ha på mej tills på Lördag. Så antingen åker ja med Kidsen efter jobbet imorgon.. (De alternativet är ganska litet) eller så får ja väl riva i någon annans garderob. De skulle nog min plånbok gilla.

Så skön semester helg

Åkte efter jobbet i Onsdags. Packade in oss o styrde ner till Vimmerby. Gick så bra, sista 30 min. var kidsen rätt rastlösa. Men de gick. Checkade in oss o åkte o käkade mat. Den natten sov ja sim en kratta. Var typ 300 grader i stugan, o ja fick inte plats någonstans. O alla var så svettiga och låg o sparkade på mej vart ja en låg...🙄🤯 Hela Torsdagen gick vi i parken. Från 10 till 16.. i typ 30 grader och massa folk. Men kul hade vi, o bästa föräldrarna är vi.
Var tvungen att bryta ihop lite när >vi kom tillbaka till stugan. Av ren trötthet.. 😭😭😭😭 Bryta ihop o resa sej igen. Påt igen på Fredagen.. Men då gav vi upp vid halv tre. När himlen öppnade sej o jordens åskväder drog in över oss. Så vi packade ihop oss o åkte hem till Martin, Lina och barnen. O de var sååå sjukt skönt att bara kan få där i skogen. Knappt mobiltäckning, inte ett ljud. Så tyst och stilla. Barnen lekte så himla bra. O ja kunde verkligen koppla av. Så pass att vi bestämde oss för att åka ner igen på semestern. Så som mina dagar ser ut, behöver ja komma ut i skogen, där de är lugnt o stilla.. med människor jag kan känna mej "trygg" med. Inga jag behöver vara någon annan inför. Bara vara. Inte åka runt o kolla på 10 000 olika "sevärdheter" o olika aktiviteter.. De har ja så de räcker och blir över med i min vardag. Med barn, ett jobb som varit fruktansvärt krävande denna vår, kvällsmöten 3 dagar i månaden, jobba på kontoret på Solstrålen en dag i månaden, träna 4 dagar i veckan, minst 2 kalas för familj, vänner eller Arvids kompisar i månaden, föräldrarmöte, hämtning, lämning.. Där imellan ska man försöka städa, få till lite umgänge med kompisar själv, Tobbes sena Tisdagar, fixa barnvakt, och bli tvungen att vabba, medans ja konstant tänket på kroppen, träningen o kosten.. Då är de skönt att bara koppla bort o sitta 24 timmar på en gräsmatta, o bara kolla rakt in i skogen.

🌞 🌫⛈🌬

3.de Juni... Redan! 😳 Jaja, Fick stående ovationer på jobbet imorse för att ja var tio minuter tidig. Haha, kul ju. Så morgonen var så smidig. Nästan så ja va tvungen att stanna upp o fundera ifall ja glömt att lämna något barn någonstan. Haha. Men nä då, de var aldrig någon som ringde o efterlyste något barn. Så dom var där som skulle. Jobbade. Grymt skön dag. Sen blev de ett pass på gymmet, o en snabbis till Tuna Park.
Dock kom de en pmds våg över mej nu på kvällen. Usch.... 🤯🤯🤯 Min hjärna kokar över.. bara de här gått över tills vi åker på Onsdag.

Slut på helgen

Fy för fan för denna pms... 🤦‍♀️🔫 Suger musten ur mej totalt. O allt blir så extra jobbigt. Ja o barnen åkte på lelsaksloppisen i parken zoo. Kom i tid, 😋 Men de va grymt lite bord. Men men, barnen shoppade lite iallafall. Vi åkte till pappa en stund, Barnens träffade Lotta o lekte gärnet. Så himla gulliga. Sen åkt vi o hämtar en ny cykel till Arvid. Han har blivit stora killen, o behövde en större. Hittad en toppenfin, för nästan inga pengar alls. Så den höll dom på med o sen cyklades de hela eftermiddagen.

Lördag

Bra cardio och magpass imorse. Arvid hade en klasskompis som kom o lekte idag. Så ja o Elsa åkte ut till Märta o Mickes sommarställe o firade Micke som fyllt år. Kusinerna röjde gärnet, o Elsa slocknade som en stick i bilen hem. O med henne sovandes därbak, o inga mer måsten kan ja ju inte bara åka förbi infarten till Ostra. Svängde in o får alltid en viss känsla i magen. Kan inte rå för, men de är lixom både massa kärlek för allt vi haft där ute, och lite sorg för att de fina inte finns kvar, o de är en sån dröm att ha en liten sommarstuga. O kunna ge våra kids de fina sommarminnena. Väl hemma igen! Arvids klasskompis Arvid åkte hem o vi gjorde kväll.

RSS 2.0