Hoppla Polle o Halloween fest

En snabb o tidig frukost kastade ja i mej innan ja åkte och mötte upp Elin. Och sen följde ja med henne ut till hennes häst hon tar hand om.
Hon är så himla duktig och säker i sej själv med dessa gigantiska djur. Så häftigt att se dom ihop.
Hon körde ett pass med honom, o sen var de min tur. När vi bestämde att ja skulle med tvekade ja inte ens att följa med. Har ju ridit tidigare. Men Så fort ja satt upp blev ja sååå osäker o nervös. 😁🙈😫 Hahaha..
Vi gick några varv.. o Elin fick säga åt mej ett antal ggr att "- Slappna av i axlarna, slappna av i benen.. osv..." Hahaha.. De är sån skillnad att rida ridskolehästar.. Hahaha Som går som robotar i en bana.. Den här var ju någe helt annat.
Hem o fixa om.. Planerat Halloween fest för barnen o deras kusiner. Så ja o Arvid pyntade lite, Ja fixade all mat. O så kom fom. Dom klädde ut sig o äntligen fick dom gå "Bus eller Godis" Som Arvid har väntat.
Och Elsa har inte släppt Alva en sekund denna em.

Bra start på helgen

Igår när Tobbe kom hem från jobbet så fixade vi till oss lite, och sen åkte vi ner till Pinchos för lite mat o drinkar.
Alltid lika kul att käka där. 😄 Sen åkte vi bort till Bolinder Munktell o parkerade O trava bort till Lokomotivet för en kväll med massa skratt.
De va David Batras Elefanten i Rummet. Så himla, himla Bra! 🤣😁🤣 Åkte en liten sväng innan vi kröp ner i sängen o kolla tv. O somnade som klubbade sälar. O frukosten är ju nästan de bästa.. 😙👌
Vi gick tillbaka upp o på och la oss en stund till i sängen. Bara för att vi kunde! ❤😍 Sen var de bara att tagga till o åka till Power för ett pass tillsammans. Alltid så kul att träna ihop.
Slakta ryggen... 🙈🙈 Va heeeelt död efteråt, Vi var som två levande döda som klev in på Spicey hot för lite lunch, innan vi åkte hem till Kottarna O mamma här hemma. Ja o Arvid tog en vända på stan. Han ville ha lite Halloween smink. 😁 O sen Willys för mathandling. Nu, soffan!

Meltzer och döden

Ligger i soffa, Har kört ett pass. Ben och cardio. Kul! 🖒 Ikväll började ett nytt program, Meltzer och döden. Redan när ja såg att de skulle börja, kände ja att de där måste ja se. Jag som lever som hysterisk hypokondrisk.. och emellanåt kan ja bli totalt livrädd för döden. Så just nu är de med skräckblandad förtjusning ja kollar på de. Ja försöker att verkligen skjuta bort tankarna när dom ibland Bubblar upp. Och nästan lossas att de inte finns... Jobbigt! Jaja.. Och nu har ja fått de sagt.. 💪✌😋 Ska nog köpa nya strumpbyxor.😗😍

Söndag

Kul dag idag. 🖒 Efter lite frukost här hemma packade ja hela bilen full Och åkte bort till Parken Zoo. Hade bokat in mej på ett bord på Loppis.
Va lite skeptisk till en början.. Men blev av med de ja verkligen inte vill släpa med mej hem igen. Så de va skönt. 1000 spänn fick ja in iallafall. Tror att de blir svårare o svårare med just loppisar. Finns ju så mycket överallt. Facebook finns ju MASSOR med köp o sälj. Har själv både köpt o sålt massor där över. Plus att de finns ju MASSOR med loppis-butiker. Och så har ju vi Sveriges första "Loppis-galleria" ReTuna. Så ja får vara nöjd. Kul dag!!
Tobbe o Arvid åkte iväg till gymmet. O ja o prinsessan tog en kylig power walk. Så skönt!

Vill ha.. 🤣🤣

Ja kan ju inte sluta kolla in träningskläder.. 😊😊💪 Nu har ja snöat in lite på den gröna kollektionen.
O så hade de kommit ett nytt linne. 😍
Fanns även i de fina klarblå färgen.

❤ Älskar att göra de bästa klippet

Efter lite gymmeligym o lunch så åkte ja o Arvid och hämtade Elsas nya vagn.
En Kronan. Var inne på en Kronan innan vi fick Elsa. Men hittade aldrig några beggade, och nya var väldigt dyra. Så ja blev överlycklig när ja fick napp på denna. 😊 Hon hade plockat ut den i Augusti, o tröttnat efter 7 veckor. Hahaha.. Jaja.. då gick den för 1800.. Den ser istortsätt ut som på bilden. De är fast hjul ifram o såklart den klassiska skylten fram. När vi kom hem efter lite handling då hade pappa kommit över för att passa kidsen. Så ja o Tobbe kunde trava bort till förskolan för lite storstäd. Men efter maten var ha tvungen att bädda ner Elsa i vagnen för en premiärtur. Så vi gick bort till Hemliga lekparken o lekte lite.
Men de va ganska kallt, O blev fort mörkt. Så medans Tobbe drog av ett kvällspass på gymmet O träffade kompis så hade vi kvällsmys med gott o film. ❤

Vabdagar

Elsa har vart så otroligt förkyld denna vecka. Så hon var hemma hela veckan. Och igår kände ja nästan att hon skulle kunna ha gått idag, men idag kände ja bara att de var himla tur att vi var hemma. För hon har gråtit, pipit, och velat bli buren hela dagen. Såg även idag att hon fått två nya tänder. Kan ju ha någe med hennes pip att göra. Arvid fick oxå en ledig dag idag. Så igår kollade ja med Rasmus mamma om dom var lediga idag. O de var dom. Så strax efter nio imorse så kom han, O ja såg knappt röken av dom. Hela dagen var han här, kvart i fem kom hans mamma. O de var väl bra för Elsas del. Lite hann ja med, skurat o lagt ut vår vagn till försäljning. Vi känner att vi inte behöver den längre. Så imorgon ska ja hämta en Kronan sulky. Ska även försöka få iväg vår andra sulky. Nähä.. Sova!

Onsdag

Måndag och Tisdag har ja setat på ABF huset nere på stan för utbildning från Kommunal.
Min spontana känsla var att vi skulle kunna vara lite effektiva O göra detta på 3 dagar istället för 6. Men men.. Deras upplägg. Innan ja åkte igår morse så ringde ja hem Tobbe från jobbet som fick komma hem o vabba Elsa. Som var riktigt snorig, o feber på gång. O när ja kom hem igen så var hon febrig men pigg. O nu på morgonen är snoret som bortblåst, o hon är feberfri. Men de kan ju komma tillbaka.
Barnen ligger o bråkar i soffan. SKA ligga på samma millimeter, på samma kudde, under samma filt med samma snuttis.. 🙈🤣❤

Lördag

Åkte ner o tränade efter frukosten. Körde rygg o tricps. Då går de alltid bra. 💪🤘 Åkte en sväng till Tuna Park för att se om ja kunde hitta någe kul. Men nä.. 😒 När ja kom hem så fixade vi lite här hemma. O sen åkte Arvid o Tobbe iväg en sväng. När dom kom tillbaka hem så hade dom hyrt Marcus och Martinus filmen.
Lycka för Arvid. O vi har kollat på den 2 gånger redan. Så himla bra. 😊 Pappa kom över en stund o lekte med barnen. Så ja o Tobbe passade på att åka o handla. Perfekt! Vi var ute o lekte en stund i Gretas Lekpark innan middagen. Nu sover kottarna, o vi ligger i varsin soffa o kollar Klassfesten.

Gått några dagar

Jobbat! Vart sviiiin trött på kvällarna. Jaja.. Man kommer väl över de med. Känns knappt som att man hinner med någe alls på dagarna. Med idag slutade ja halv 1, o åkte en snabbis till Maxi. O sen hämta kottarna. 💖 Elsa låg o sov, så ja hängde med personalen i solen en stund. Sitter just nu på Leos lekland. Arvid är på kalas hos en dagis kompis. Så himla skönt en Fredagskväll Inte en unge här ju.. 🤘 Så han springer o leker med näsa Rasmus O ja kan sitta o va lite vuxen med några föräldrar.

8.de Oktober

🦄 Och de är Elsas dopdag! 💖🦄 Seg dag!! Man blir på samma humör som vädret är... Åkte o storhandlade efter lunchen, och när ja kom hem bjöd vi över Cornelia o Lill-Arvid.
Så de va fullt på, O de behövde både Arvid o Elsa. Försökte även men på en power walk med lilla fröken. Men hon är så sjukt rastlös o kan inte sitta still.. Så de blev inte som ja tänkt.. Även om ja bäddade med åkpåsen o allt.
Jaja.. Asså dessa skitungar.. Vi har gått varandra på nerverna nu..
O ja hatar nät ja är en värdelös mamma.. 🙈🙈😭 Har så kort tålamod o är irriterad på allt. Har precis setat nästan 2 timmar med att fixa kost- o tränings upplägg till mej. Tror ja fick till de väldigt bra. Börjar bli grym på de här.. 💪🤘 Vore ju kul om de gav lite resultat med.. 😎😎😎

Mysig Lördag

Efter lite frukost åkte ja ner till gymmet o körde rygg och tricps. Mina nya favvisar. Har nog snart gått igenom hela kroppen när de gäller att ha favoritmuskler. Hahaha.. jaja..
O när man får köra musklerna man har bäst kontakt med, Så blir de alltid ett väldigt bra pass. En vända till Maxi, o sen hem o trycka lunch. Gjorde igår färdiga matlådor.. a la 300 kcal.. Så himla smidigt att bara värma. Ska fortsätta göra färdiga matlådor. Färgade även håret, var på tiden. 😒 Sen åkte ja o barnen o hyrde film. Så ny sitter vi o myser i soffan o kollar på Smurfarna o den försvunna byn. O barnen bråkar om godispåsen... När ska ja lära mej att köpa varsin?? 🙈🙈
Elsa sitter faktiskt hyffsat still i soffa o kollar, premiärar även med klubba, som hon smetar precis överallt. Haha

🍁

Höstig dag! Vi pysslade lite hemma, innan vi travade bort till Solstrålen. Hade lite jobb, och barnen fick leka av sig. Vi blev bjudna på lunch innan vi travade hem igen. Och när Elsa sov så chillade ja o Arvid lite. O när hon vaknat, O bi käkat lite lunch så knatade vi ut i de fina höstvädret.
Så himla mysigt.
O Arvid gjorde kullerbyttor o rullade i backen, så ska ju såklart lillasyster göra samma. 😁 Vi åkte sen o hämtade upp mamma som sov kvar hos oss. Hon ska till Ullared imorgon.

💖

Vi har vart hemma idag, O packat upp o tvättat. Vart ute i de fina höstvädret. Även om vi frös en del. 😒 Var ner till stan o växlade tillbaka våra pengar. Åkte o köpte vinterskor till Arvid. O vi hinner med mycket på våra dagar. O vissa dagar känns de som att våra barn är uppvuxna med att vi växlat "hemma-förälder" i dörren. Ja åker ju o tränar när maten är klar, O de är dags för kvällsbestyr. De fixar oftast Tobbe. Men idag var de verkligen så. Så fort Tobbe kom hem åkte ja till gymmet. Fick sån grym endorfinkick. Skulle kunna kört ett pass till. O så fort ja kom innanför dörren, så åkte Tobbe igen. Han skulle en vända till Västerås. Bada barnen, somna Elsa, Som va grymt trött. Då de gick väldigt smidigt. Sen hade ja o Arvid lite myskväll, med Fia med Knuff spel. De är de bästa spel ha vet. 😁😁 Så himla kul. Även om ja förlorat alltid.. 😒😒 Nu sitter ja för mej själv, O kollar Familje Annorlunda. Älskar de.

Hemma igen

Ja har sagt de förr, o ja säger de igen.. Vi har världens bästa barn. Rest idag i 8 timmar i streck o inge ett pip. Förens vi kom till Strängnäs. Då va de inte så kul längre. Men de var väl förståeligt. På transfern till flyget så satt Elsa o bara tittade o bubblade ut genom fönstret.
Och på flygplatsen i Split blev de veckans sista glass.. 😛🙄
O sen bar de av, planet lyfte tidigare än planerat. Men lilla hönan var så trött så hon somnade lagom tills vi lyfte. O som lite över en timma.
Full fart på flygplatsen. Barnen tar alla chanser dom kan att springa o busa. ❤
Och så fort vi kom hem så kändes de ju knappt som vi vart borta. Dagarna rullar på.

Sista dagen

Frukost! O ja, Ska nästan bli skönt att komma hem o få rutin på maten igen. 🙈🙈 De är inge jätteutbud. Pizza och pommes har vi typ levt på. O de blir man ju inte jätte fit på. Men finns de någe godare än croissant med choklad i Till frukost?
Vi badade i poolen efter de. De är alltid lite kallare på morgonen, så de blir mest att barnen hoppar studsmatta. Vi lunchade hemma på rummet. Och sen travade ja o Arvid iväg in till stan för att handla hem lite fika till planet imorgon. Visserligen ingen jätteflygtur, men bussresa på en Och en halv timma, o nästan tre i flyget. Kan grävas lite att tugga på. 😊 O han är lika förtjust i alla dessa små shoppingstånd som jag är. 😁 Så de tar sin lilla tid.
Han är så mysig att gå med. Pratar ihjäl en. 😊 Och såklart den obligatoriska glassen.
När vi kom hem så vaknade Elsa och vi travade iväg ner till havet. Arvid har fått sånt svid på benen när han badat i havet, Så de kommer han nog aldrig gör mer.
Men han hade med sig sina lego gubbar, O va då nöjd så i strandkanten. Till middag så köpte vi med oss pizza från hotellrestaurangen Och gick ner o satte oss på stranden. Perfekt avslut på denna resa.
Nu ska ja o Tobbe ta varsin drink. Innan vi är tillbaka till vardagen igen.

När man bara måste stanna upp och njuta

De blev en sån kväll. Vi käkade middag i hotellets restaurang. Sinnessjukt mysigt att sitta vid havet o se solen gå ner bakom bergen.
O ja är ju barnsligt kär i alla palmer ja ser.. Måste suga i mej all energi till i höst.. 🌴🌴🌴🌴
Efter lite mat i magarna så gick vi längs vattnet, och hamnade på En ministrand bland små klippor o grottor.
Och de går inte att beskriva hur klart vattnet är..
Här lekte vi lite...
Tills Elsa travade rakt ut i havet, Men blöja, O kläder o allt.. 🌞🤣
/div>
Nu har vi precis lagt barnen. Balkonghäng!

Måndag

O inte precis så man har någon Måndagsångest idag. Efter en ganska rogivande frukost, så packade vi ihop oss för en förmiddag inne i Makarska.
Dom har stora cykelkärror att låna, så vi packade in båda kottarna i en sån, O så travade vi på. Så himla skönt, att bara ha dom där o så sitter dom där o vi kan chilla lite. Vi landade i lekparken innan vi travade vidare, om i de äldre delarna av Makarska. Och de va så grymt vackert.
Så mysig fm. O nu sover Elsa, Arvid köpte nytt lego o ligger i skuggan på balkongen med en smoothie o bygger, O ja o Tobbe solar med en öl O smoothie. De är skönt nu!

Söndag i paradiset 🌴🦄

Vi har gått en grymt skön rutin här. Frukost. Idag käkade Arvid pannkaka med nutella. Pannkakorna i sej är skit äckliga. Gummi o smakar inge alls. Men med nutellafyllning.. OMG!! Skulle kunna äta 18 stycken. Den en liten promenad, på strandpromenaden. Finns alltid någe kul att utforska.
Efter de blir de poolhäng. En barnpool precis lagom för kidsen.
Vi har köpt då vi kan göra lunch uppe på rummet. Eftersom de finns en liten köksdel, med spis o kyl osv. Så är de grymt smidigt. När Elsa sover så går Arvid oxå chilla lite. I skuggan på balkongen med film. Då passar ja o Tobbe på att sluka sol.. 😎😎🍹 Så himla skönt att bara kunna sitta i två timmar.. 🤣 Men idag packade ja mej iväg till Makarskas lilla marknad.
Så himla mysigt att strosa runt helt själv. Och bara kolla in de ja själv vill i lugn o ro. Ja shoppade en superfin ryggsäck till mej själv. Blir en vända till dit, eftersom vår ena väska kom typ halvöppen på bandet på flygplatsen i Split.. Haha.. Och dom sålde resväskor där. Och Arvid vill köpa Lego. 😘 Nu chillar ja o Arvid på balkongen medans Tobbe nattar Elsa.
Han med Legofilm, och ja uppdaterar bloggen medans solen går ner över havet. 😍💖🌴

Lördag perfekta Lördag

Ja, dagarna är inte så jobbiga. Elsa är så grymt otålig.. i allt man gör. De är väl de som kan vara lite frustrerande. Man kan lixom inte sitta o chilla precis. Man kastar i sig frukosten för att hon springer runt Och röjjer.
Men vi har löst de så att de finns några mindre matställen som har take away. Så vi köper hem middagen o käkar hemma på hotellet. Så mycket lugnare så.
Där kan ja o Tobbe koppla av. De blir mycket pool och glass.. Lovely!

Torsdag

Vi badar, äter glass, badar, dricker gott... Badar.. går promenad.. O badar.. Perfekt liv!

RSS 2.0