Fortfarande skönt flyt..

Asså passet idag..👌💪👌 oxå.. Trots kcal underskott har ja fått till två långpass med både bra cardio och bra styrka. Har haft bra fokus på kosten hela veckan, vilket ger resultat. Vilket resulterar i att man mår bättre, är gladare o får bättre självförtroende. ( även om de inte är på 100... typ 50..😥) tanken är väl att nå 100..🤪😍 Tobbe slutade efter lunch idag så de blev ett tidigt pass. Så himla skönt att komma iväg en stund. Är tufft att vara hemma tre dagar med en frisk Elsa.

Vabbar nästan friskt barn

Jaja.. Nu är de ju som är så Elsa blev hemma hela veckan. Även om hon var rätt sliten i Måndags, så vänder de ju lika fort igen. Så i går var hon precis sej lik igen, o ja allt henne en gång kanske. Blev några vändor mellan skurkarna till lekparken. Elsa klarar inte att vara inne en hel dag, oavsett om hon är lite förkyld. Hon måste få komma ut en stund. Tobbe jobbade sent, så de blev inga större utsvävningar. Passade på att skura ur frysen, tvätta golven, o köra av badrummet . Alltid lika kul.. Idag skiner iallafall solen när vi vaknade, allt känns lite bättre än när ja drog upp rullgardinen o de snöade ute.🤦‍♀️

Måndag

En lång jobbdag. Eller ja.. Lång för mej.. en vanlig dag för många andra. Hämtade ut en av Elsas födelsedagspresenter idag.😍 Ljus, ljus lila Adidas skor med glittriga detaljer. Både ja o Elsa smällde av lite när vi såg dom. Klart hon ska ha dom. Ja fick en present av mamma här om dagen. Ett par vita Fila skor. O ett litet bidrag till en ny jacka.. jo de kan behövas.🤪 Nu är de bara ja o Arvid som ska ha nya Adidas, så kan vi matcha så fint i vår o sommar. Var även o hämtade ett dockskåp. Ett väldigt fint dockskåp från Lundby. Väääldirig billigt. Tanken är inte att Elsa ska ha de.. Eller iallafall än.. Utan min tanke var att renovera de. Kunde inte bara låte de gå förbi. Så billigt va de.🤪 Elsa är genom förkyld, Så vi blir hemma hela veckan.

Ytterligare en vecka har gått

Är så sjukt dålig på att blogga.🤦‍♀️ Vi har varje fall haft en chili helg. Vi började igår med städ ute på gatan.🤷‍♀️ Eller nått.. Jaja, oljade staket till lekparken o snacka skit med grannarna i solen. När vi kom in för lite lunch ringde mamma och bestämde en lekdate med Elsa.. Ja självklart båda barnen, men Arvid lockades mer att hänga med kompisarna. Stor kille ju.
Men Elsa va på såklart, vi käkade pannkakor o sen packade vi ihop oss o ja körde ut henne till mamma o Kalle och Morfar-morfar. Så fort vi klev innanför dörren sa Elsa hejdå.. Henne går de ingen nöd på. Ja styrde mot gymmet, för lite cardio, men blev mest ben o rygg. Sista veckan innan ja går.på kost o tränings schema. Ska bli både kul o jobbigt..😅😅 Arvid tappade äntligen sin tand han jobbat med i helgen.
När vi låg i sängen o läste så drog han själv ut den.. Haha, får väl bli som sist.. Vi får ta en tia ur hans egen spargris.. Nä, inte vinner vi priset för årets föräldrar.. haha, men vi har ju aldrig mynt.🙈❤❤

Härliga helg

Vilken mysig helg. Solen har lyst, barnen har varit nöjda o vi har varit ute nästa hela helgen. Pappa o Kajsa kom i Lördags med en lite tidig födelsedagspresent till Elsa.
Hon är så himla duktig, så självklart ska hon ha en ny gin cykel. Igår flängde Tobbe och barnen runt en del, så ja tassade på att grov pyssla lite
Mamma kom förbi o hängde en stund. O plockade även med sej Freja som dock hos oss i helgen. Super mysigt.

Sköna Onsdagsmorgon

Jaha, då har vi sparkat igång vardagen efter en super mysigt Påsk. Vi har haft fullt upp, o i Måndags när de inte var någonting inplanerat så var de så skönt att bara trava runt hemma i mystofflor o plocka. Tillomed Elsa var nöjd med att göra ingenting.
Även tagit mej tillbaka till gymmet. Några astunga pass har ja kämpat mej igenom.🙈 Fick även höra på jobbet igår att ja blivit tjock.. Så nu är de planering o underskott som gäller.
Tre veckor med underskott o massa cardio, o vecka 19 kommer ett kostachema ja beställt o tänkte då även börja om på träningsschemat ja började med.. O var så grymt pepp på.. innan ja blev sjuk. Nu jävlar.. #sommarkropp 🥴

Vilken bra Långfredag

Vi chillade hemma lite på fm. Tobbe drog till gymmet, o ja hängde med Elsa som tjatat sen halv 8 om hon fick gå ut o cykla.😀 De är hela hennes liv just nu. Arvid låg inne o tonårstjurade för att han inte fick kolla tv, eller spela på mobilen o för att kompisarna inte var hemma.🤷‍♀️ Vid ett åkte vi till pappa o Kajsa som hade ordnat så himla mysigt i trädgården. Vi grillade korv o barnen fick leta påskägg i trädgården. Et heelt perfekt påskfirande.
Så mysigt att kusinerna springer runt o leker i trädgården.
Sen var vi helt slut hela kvällen o störtade i soffan Så fort vi kom hem. Tobbe o Elsa åkte på en liten tur, så ja o Arvid körde spa för hela slanten. Han älskar när vi säger att bara han o ja ska ha spa.🤣🥰🤣 Sen fredagspopcornen o fredagsfilmen.

SkärTorsdag 2020

En undlig Påsk blir de allt. En Påsk där vi på distans får umgås med våra nära och kära. Vi har hängt på gatan med grannarna hela livet. O Elsa den lilla filuren sa i förrgår att nu vill ja ta bort mina stödhjul. Asså den ungen.❤
Hon kan allt hon vill. Är tillbaka på gymmet efter nästan 6 veckors uppehåll. Efter vad nu fler o fler tror... Att ja åkte på Corona och inge influensa. Skulle va så kul ifall ja fick ta proverna o se. Imorgon blir de grillning i trädgården hos pappa och Kajsa. Och på Söndag ska vi fira Elin som fyllt 20 år. De är då långt vi planerat denna Påsk.

Vad är de som händer världen?

Asså ja, vad säger man?! Tvätta händerna o va inte bland folk. De här är väl de sjukaste vi upplevt.😥 Men men.. Man ja kan inte grotta ner mej i de. Då blir ja sjuk.. Bara att vara återhållsam. Hoppas bara att de inte går så långt att skolor o förskolor stängs.🙏 Jag både vill och inte vill de. Är så sjukt kluven. Jaja, idag gick vi iallafall på Påsklov.😊🐣 Så himla skönt. Så detta lov ska vi hänga hemma.. (🙄) o fixa är hemma. Behöver storstäda, tvätta fönster, Arvid ska få upp en fönsterbräda o i den bästa av världar ska vi få dit lister i vardagsrummet. Vadå, de är ju snart bara tre år sen vi renoverade där. Hahaha.. Jaja.. De är en världslig sak. Men Tobbe tyckte att ja skulle göra klart de innan ja påbörjar npge nytt.. (De börjar rycka i renoveringstarmen av sovrummet)

RSS 2.0