🐧

Imorse vaknade Arvid o hade ont i ena örat. 🙈 Ja de fattades ju bara dö med. Ringde 1177 o fick en tid på city för en koll.
En lättare öroninflammation. Men vi skulle fortsätta med Alvedon och Ipren. Lite småstökig dag. Ja är trött på min jävla förkylning, man blir en trött o tråkig mamma. O orkar egentligen inte vara så på. Men eftersom Tobbe inte heller är på topp så är de bara att Bita ihop. Ja, De blir ju bättre.

Kalas Lördag

🌸 Fick sovmorgon imorse!🌸 Asså den känslan. 😍 Händer ju typ aldrig. Vi chillade lite i soffan med lite Astrid Lindgren film innan ja gjorde mej iordning för en vända ner på stan. Tobbe o barnen tog en vända till pulkabacken och ja Hade bokat tid för nya naglar. Så skönt att ha fina händer igen. 😙 De gör så himla mkt. Gick en liten sväng i butikerna. Ihop om att hitta någe till Barnen att ha på sej på kalaset vi var på ikväll. Men ja va inte nöjd med någe. Däremot hittade ja kanske väldens snyggaste kappa.. 😍😍😍😍 Till mej själv.
Påminde om denna. Lite med oversize.. Men de fanns bara en kvar o de va i stl. 42. Så den blev alldeles för oversize. Såg nästan konstigt ut. Men ja blev heeelt kär i den.. Men nä! Hem, o ta de chill en stund, slå in lite paket innan vi stuvade iväg familjen till farfars kalas. Tänk 90 år!
O farfar är ju så förtjust i Arvid. Han ropar på honom emellanåt, o vill ha honom nära o prata. Och idag fick Arvid vara med o öppna farfars paket.
Nu ligger kottarna o sover, o vi kollar tv. Puss

Kläder till Elsa

Eftersom Elsa har sån stark hårfärg.. och med sin underbart starka personlighet.. Så är ungen så himla fin i starka färger på sina kläder. Jag verkligen ÄLSKAR newbies kläder. Men dom är alldeles för bleka för Elsa. Hon är betydligt mer än så. 😍 Och just nu är hon inne i en riktig Pippi Långstrump period. ❤ Och ni dom inte vet, så finns de ju en hel uppsjö av klänningar Och tröjor med Pippi på. I helt underbara färger. Så imorogn har ja lite o fixa på stan, o tänkte kolla om ja kan hitta någon fin, busig klänning. Vi ska på kalas imorgon em. Plus att vi haft en jobbig sjukperiod som vi hoppas kan lägga bakom oss nu. Så de kan ju va kul med någe nytt. ❤❤
Älskade den gula.. 😙😙 Den fanns dock bara på Astrid Lindgrens världs webb-shopp.. Får väl hoppas den finns kvar när vi åker ner i sommar.

Vi hostar på..

Arvid har typ hostat ihjäl sej.. Elsa hostar.. Och jag håller nog på att dör.. Har sån sjuk sveda i bröstet.. och ja röst inte hosta. Gör så sjukt ont. Men ja hostar ju konstant. 🙈🙈🤕 Jaja, Lilla fröken blir så sjukt rastlös. Så igår fick Arvid träna på att vara hemma själv. Haha.. Så nästan iallafall. 😊 Ja o Elsa var ute på baksidan.
Hon va så nöjd att få komma ut lite. Idag kom pappa över mej lite lunch.. Så himla mysigt. Och sen kom mamma över till oss. Hon var så nöjd att hon kunde börja körs bil själv igen. Tobbe kom hem, o ja o Elsa knatade ut en stund. Var tvungen att ha mer Alvedon.. 🙈 och rasta Elsa lite.
Vi handlade även hem lite kvällsgott.. ❤❤❤

🌸❤🌸

Elsa skrämde livet ut oss med sin andra feberkramp, natten till i Fredags. Sån sjuk kaos. 🙈 Man ska aldrig behöva se sitt barn i ett sånt tillstånd. Så vi har kört en hemmavecka. Eftersom såklart så åkte Arvid oxå på feber o en hosta från helvetet. Jaja, Vi jobbar på. Varken träning el kost har blivit prioriterat. Segt. Igår höll ja o kottarna på lite på övervåningen. Ja möblerade om. 😁 Och så hittade vi hålla kört från nät ja var liten som vi satte oss O kollade igenom. Hahaha..
Tillomed Arvid utbröt... Mamma, Du ser precis ut som Elsa. 😁

RSS 2.0