😎

Tog Fredag igår. Åkte ner på stan o gjorde nya snygga naglar. 💅 Underbar känsla att ha snygga händer. Sen handla med mej mat hem till familjen. Tobbe o Arvid hade beställt kebab. Imorse tog vi mysfrukost. Fixade o trixade lite hemma, äntligen fått upp gardinerna i vardagsrummet. Elsa var ute med Tobbe o pysslade med bilen. Hennes nya bästa! 🤣🤣 Sen käkade ja o Arvid lite lunch innan vi åkte ner på stan. Köpte nya skor till honom, Elsa o mej. Så härligt när man kan börja använda gympaskor. 😎😍 Sen knatade vi bort till Bion. Vi kollade på Pelle Kanin. Arvid skrattade, o tyckte att den var bra. Men ja tyckte den va rätt våldsam... 🤔 Konstig för att vara en så gullig film i grunden. När vi kom hem så var mamma hemma hos oss. Hon hade lite påskpresenter till barnen. Vi var ute o lekte med Elsas alla nya uteleksakerna.. 😊
Mina ungar i ett nötskal.. Hahhahaha

27.de Mars

Tobbe har precis kommit hem från Malmö. Ja o barnen jobbar oss igenom alla rutiner. Elsa somnade strax innan 21 ikväll.. 🙈🙈🙈 Phuuu! Mamma var hos oss o käkade. Fick även en liten teckning av Elsa nu ikväll.
Jaha, Tack så hjärtligt!

Söndag kväll 😄

Vi har haft en bra dag idag. Kan man bli annat än glad av detta väder? 😄 Tobbe o Arvid åkte till Malmköping redan efter frukosten. Så ja o Elsa har haft en mysig tjejdag.
Mest bara vart ute. Vi tog en liten våffellunch.. Men asså fan.. De är bra äckligt med våfflor. 😫
Försökte mej på att somna henne efter lunchen.. Men denna tidsomställning sabbar ju allt. Så hon somnade i middagen. 🙈 Mamma o Elin kom med lite fika. O efter lite mat i magen åkte ja ner till gymmet. Nu tror ja hela familjen har somnat på övervåningen. O ja sitter o kollar tv.

🌟

Var o tränade imorse. O VARJE gång slås ja över hur man tänker om sig själv, Hur mycket ja bryr mej om hur ja ser ut. Vad man har för kroppshållning beroende på med vilka ögon man ser sig skälv med. Att EN blick från någon annan kan antingen förstöra eller Förhöjda hela passet, att de för mej är så fruktansvärt viktigt Hur jag ser ut. Ibland brukar ja stanna upp o tänka... VARFÖR tränar jag egentligen??? Jo, BARA för att vara snygg.. Inte för att hålla, eller orka, eller vara pigg.. Utan bara för att ja oxå vill vara snyggast. Jag kan störa mej på saker på min kropp som andra inte ens vet finns. Bara för att ja vissa kvällar kan skrolla flera mil på fitnesskonton på Insta. Jaja, Var bara tvungen!
Gick för övrigt bra, såg mej själv med mina snälla ögon!! Körde ben o magen.. O de är ju alltid kul.. 💪🖒 Störtade hem, och sprang ikapp Jossan som var vid Slagstaskolan. De var barnloppis. Jag som inte ens viste att de var hittade lite grann iallafall. Bästa köpet var nog en Po.p skaljacka och en stor schlaish dinosaurier Till Arvid. Hem o käka lite o duscha, innan vi åkte på kalas hos Barnens Kusiner. De bjöds på lunch o fika. Elsa hittade en brandbil som kunde åka o låta o allt va de var.. O den va ju de bästa hon sätt tror ja.. De slutade med att jag släpade ut en gallskrikande unge i bilen. Med inga skor o grejer som flög.. Asså fyfan för denna unges temperament... Sen hade vi väl en 8 konflikter till innan hon somnade. O när hon sov, O Arvid var nattad så var ja tvungen att sätta Men o grina i soffan lite. Trött på alla hennes hyss o påhitt, O sen är hon ju så fruktansvärt snäll o glad. O så får ja dåligt samvete, för ja inte tycker att ja hinner med Arvid för att hon tar all tid. O de enda han ville ikväll var att vi skulle mysa i soffan o leka Med hans nya dino. 🙈😓😒😒 Jaja, känslorna bara sprutar i vår familj idag.. 😉😂 Puss på er!!

Snart slut på denna vecka..

Var lixom tvungen att stanna upp lite i morse o tänka till om de verkligen var Torsdag.. Vart tar dagarna vägen?? 😒😒🤔 Vi hade en lugn dag på jobbet idag. Så vi gick loss.. 😊
Men hur fint??? 😍 Hämtade hem barnen. O de var ju så skönt väder ute, så vem vill gå in då? Och i vanlig ordning störtar Elsa in i grannarnas förråd. Hahaha.. finns alltid roliga saker där. O till Arvids lycka va Cornelia och Arvid ute.
😊😗 O så knackade vi på o kollade om Gustav ville komma ut.
Bra dag!

Onsdag

Hämtade kottarna lite tidigare Idag, o sen tog vi en vända på stan. 😊 Barnen har några kusiner som fyller, o så fyller mamma imorgon. Så kommande helg har vi kalas både Lördag o Söndag. Plus att Arvid hade sparat ihop 300 kr i sin spargris så han tyckte de var dags att tömma den. 😚 O så lite fika.
Så helt kravlöst och helt på Barnens villkor fick vi till en riktigt Mysig eftermiddag på stan. O till Elsas stora glädje byggde dom om typ hela gågatan.
Hem o fixa lite mat. Köttgryta var klar sen igår, så de var bara att fixa en god sallad till. Så himla skönt. ❤ Efter att barnen badat styrde ja ner till gymmet. Har fått någon typ av muskelinflammation o underarmen. Säkert runt fästet till armbågen. 😒😒 Så jävla tröstlöst.. Haha.. Man tränar helt enkelt sönder sin kropp.
Jaja, Ja o mina hjärnspöken jobbade iallafall på. Bökigt när man både är för liten och för stor..

🌞

Jodå vi är kvar. Bara inte haft någe att skriva om. Ja o Sandra tog en vända till Gekås och Ullared i Fredags natt.
Så himla mysigt. Ja kanske inte hetshandlade. Men ja var helt klart nöjd med mitt shoppande. O de är ju alltid skönt att komma bort lite. O så fick ja en sååå fin present av Sandra.. ❤❤❤❤ O bäst va att hon hade laddat ner hela säsongen av nys serien Alex.
Så de gick ingen nöd på oss på den bussresan.😊 Annars så är de väl sej likt.

🐧

Imorse vaknade Arvid o hade ont i ena örat. 🙈 Ja de fattades ju bara dö med. Ringde 1177 o fick en tid på city för en koll.
En lättare öroninflammation. Men vi skulle fortsätta med Alvedon och Ipren. Lite småstökig dag. Ja är trött på min jävla förkylning, man blir en trött o tråkig mamma. O orkar egentligen inte vara så på. Men eftersom Tobbe inte heller är på topp så är de bara att Bita ihop. Ja, De blir ju bättre.

Kalas Lördag

🌸 Fick sovmorgon imorse!🌸 Asså den känslan. 😍 Händer ju typ aldrig. Vi chillade lite i soffan med lite Astrid Lindgren film innan ja gjorde mej iordning för en vända ner på stan. Tobbe o barnen tog en vända till pulkabacken och ja Hade bokat tid för nya naglar. Så skönt att ha fina händer igen. 😙 De gör så himla mkt. Gick en liten sväng i butikerna. Ihop om att hitta någe till Barnen att ha på sej på kalaset vi var på ikväll. Men ja va inte nöjd med någe. Däremot hittade ja kanske väldens snyggaste kappa.. 😍😍😍😍 Till mej själv.
Påminde om denna. Lite med oversize.. Men de fanns bara en kvar o de va i stl. 42. Så den blev alldeles för oversize. Såg nästan konstigt ut. Men ja blev heeelt kär i den.. Men nä! Hem, o ta de chill en stund, slå in lite paket innan vi stuvade iväg familjen till farfars kalas. Tänk 90 år!
O farfar är ju så förtjust i Arvid. Han ropar på honom emellanåt, o vill ha honom nära o prata. Och idag fick Arvid vara med o öppna farfars paket.
Nu ligger kottarna o sover, o vi kollar tv. Puss

Kläder till Elsa

Eftersom Elsa har sån stark hårfärg.. och med sin underbart starka personlighet.. Så är ungen så himla fin i starka färger på sina kläder. Jag verkligen ÄLSKAR newbies kläder. Men dom är alldeles för bleka för Elsa. Hon är betydligt mer än så. 😍 Och just nu är hon inne i en riktig Pippi Långstrump period. ❤ Och ni dom inte vet, så finns de ju en hel uppsjö av klänningar Och tröjor med Pippi på. I helt underbara färger. Så imorogn har ja lite o fixa på stan, o tänkte kolla om ja kan hitta någon fin, busig klänning. Vi ska på kalas imorgon em. Plus att vi haft en jobbig sjukperiod som vi hoppas kan lägga bakom oss nu. Så de kan ju va kul med någe nytt. ❤❤
Älskade den gula.. 😙😙 Den fanns dock bara på Astrid Lindgrens världs webb-shopp.. Får väl hoppas den finns kvar när vi åker ner i sommar.

Vi hostar på..

Arvid har typ hostat ihjäl sej.. Elsa hostar.. Och jag håller nog på att dör.. Har sån sjuk sveda i bröstet.. och ja röst inte hosta. Gör så sjukt ont. Men ja hostar ju konstant. 🙈🙈🤕 Jaja, Lilla fröken blir så sjukt rastlös. Så igår fick Arvid träna på att vara hemma själv. Haha.. Så nästan iallafall. 😊 Ja o Elsa var ute på baksidan.
Hon va så nöjd att få komma ut lite. Idag kom pappa över mej lite lunch.. Så himla mysigt. Och sen kom mamma över till oss. Hon var så nöjd att hon kunde börja körs bil själv igen. Tobbe kom hem, o ja o Elsa knatade ut en stund. Var tvungen att ha mer Alvedon.. 🙈 och rasta Elsa lite.
Vi handlade även hem lite kvällsgott.. ❤❤❤

🌸❤🌸

Elsa skrämde livet ut oss med sin andra feberkramp, natten till i Fredags. Sån sjuk kaos. 🙈 Man ska aldrig behöva se sitt barn i ett sånt tillstånd. Så vi har kört en hemmavecka. Eftersom såklart så åkte Arvid oxå på feber o en hosta från helvetet. Jaja, Vi jobbar på. Varken träning el kost har blivit prioriterat. Segt. Igår höll ja o kottarna på lite på övervåningen. Ja möblerade om. 😁 Och så hittade vi hålla kört från nät ja var liten som vi satte oss O kollade igenom. Hahaha..
Tillomed Arvid utbröt... Mamma, Du ser precis ut som Elsa. 😁

RSS 2.0