Helg 😄

Igår var vi hela eftermiddagen i Malmköping. storkalas.. 😊 Vi firade Tobbes föräldrar, och alla var där. Barnen gick al in med sina kusiner. Har hunnit med lite gymmet oxå. 😊 En bra dag o en mindre bra dag. 😆👹
😊💪✌ Idag tyckte ja egentligen att de borde ha gått bra. Men magmusklerna va i grymt viloläge. 🤔😒 Jaja, var ju en bra dag endå. Tobbe o Arvid åkte först på en liten shoppingrunda. Arvid skulle få shoppa lite. o sen åkte dom o handlade mat. Så medans dom var iväg o Elsa sov körde ja på i vardagsrummet.
Som faktiskt börjar ta form. De blev även lite pulkaåkning tillsammans med grannarna. O lite eftermiddagen hos dom. Så trevligt, och alldeles för länge sen.

😃

Hej hopp! De har gått en vecka till. Har hunnit med apt på jobbet o Styrelsemöte på Solstrålen. Tränat lite, o hållt på en del i vardagsrummet. Så de va ju fruktansvärt skönt att ja lagade hela veckans Alla middagar i Söndags. 🖒🖒🖒🖒 För herre jösses va skönt de vart o vad mkt mer man kan få ut av dagen bara av att slippa laga den där jävla maten.

🤡

Söndag kväll! Igår var Tobbe o hjälpte Rebecka att flytta. Och Arvid hade en heldag hos morfar och Kajsa. Som han hade längtat. 😃 Han packade med sej halva sitt rum. Han hade stora planer. Så jag o Elsa hade egentid hemma. Och medans hon sov, passade ja på att skrapa den sista tapeten.
Fyfan vilket kaos vi bor i just nu. 🙈🙈🙈 Men ja lever på att de blir bra när se blir klart... Så idag kunde vi börja slipa väggar. De är helt klart de värsta. De blir slipdamm precis överallt. Vi pausade i kaoset ett tag och gick ut.
Har även lagat de mesta av veckans middagar. Så skönt att ha de klart. Jobbigt att stå o laga 3-4 middagar på rad.. Men ni anar inte va värt de är i veckan den. När vi kommer hem från jobb o föris. Barnen är trötta o bara behöver lite närhet o mys. ✌

Fredag

Jobbelijobbade lite. O sen fixade lite ärenden, o hämtade Kidsen från föris. Sen styrde vi ut till mamma. Vi bjöd även med oss Märta o Lotta på lite fika . De va så himla mysigt att träffa dom. Och att barnen får träffas. ❤ Arvid o Elsa verkligen älskar Lotta. Hem o fredagsstöka lite, även om man inte blir så jätte pepp på att göra fredagsmys hemma när man bor i ett renoveringskaos. Men men.. De kommer fler fredagar att göra fina. 😁😁

😗

Bra dag! Jobbat, Vi går just nu al in på miljön. Vi jobbar på den absolut bästa småbarns avd. i stan. ☺☺ Så jag drog en vända till Jysk o shoppade lite kul tyger. Hem o hämta kottarna. O väl hemma blev de lite mellis, sen blev de lite Pippi film. Och ja passade på att skrapa tapet. Nu är de bara ca 6 våder kvar, o lite småskrap.. 😁😆🤗 Så himla skönt. snart så. 😊 Tobbe kom hem från jobbet, o sen lite mat i magarna. O när gick upp för att bada kottarna, så drog ja av ett pass på gymmet. Första på två veckor.
Och ja, De gick väl som de borde gå efter ett uppehåll. 💪

Alla hjärtans dag

❤ Jobbat! Full fart, och just nu är de fruktansvärt kul på jobbet. ☺ Hade även en massage inbokad. De är väl lyx att ha de på jobbet. 🖒 Hem, packa in lite saker, o tog en promenad bort till föris. Skönt att kunna ta en promenad o få lite avkoppling. Hem, fixa lite.. Men jösses.. Elsa va så sjukt trött. Hon bara grät o grät. Så vår alla hjärtansdag middag blev kanske aningen rörig. Men kottarna fick sina presenter. Köpte en barn Atlas till Arvid. Med massor av djur o kul fakta. Och Elsa älskar ju Pippi. Och såfort möjligheten finns, så hoppar hon i Arvids kalsonger. Så hon fick små trosor, med Pippi på. Nu ligger vi i soffan o kollar tv. Har precis klickat hem nya regnkläder till Arvid. Ja älskar Didriksons.
De är utan tvekan de bästa ytterplagg barnen kan ha.

🦄

Gokväller! Trött o seg.. Har inte vart på gymmet på länge. Känner efter lite för mycket. De blir lätt lite tungt då. Men just nu jobbar ja stenhårt med mej själv. Försöker bli lite snällare mot mej själv. Vad är egentligen viktigt, Vad är viktigt just nu? Vad kan man räkna med att man ska prestera och orka när man är i just denna här tiden i ens liv. Hittade en fantastiskt rolig bok. Som ja gav mej själv i Alla Hjärtans Dags present.
52 listor för ett lyckligare liv! Skulle absolut INTE säga att jag är olycklig någonstans i mitt liv. Snarare tvärt om. Ja älskar mitt liv. ❤ Men ja tror nog alla hamnar i en sån här liten "livskris light" Då tror ja att de är optimalt att skriva ner o rada upp. 💪✌ Så ja tror att de kommer bli så bra så. Och så ska ja jobba stenhårt med att mina barn kan själv. Jag gör inte dom en tjänst att hjälpa o serva hela tiden. 🙈🙉🙊 Nu ligger vi i soffan o lyssnar på två husteridkt hostande barn på övervåningen. 😕

Söndag

Igår hade vi en riktig hemmadag. Tobbe åkte med barnen till godisbutiken. De va allt. Vi passade på lite smått att skrapa tapet. omg.. 😶 Idag har vi hängt hela dagen i Skogstorp.
Elin o Viktor kom oxå. Vi gjorde egna semlor. Med all toppning man kan tänka sig. 😁😁😁 Jag fixade med en hög med pannkakor till lunch. Och efter de så tog ja o Elsa en promenad.
Så skönt att Elsa lärt sej somna i vagnen. Vi blev kvar över middagen. Sen var de bara de bara att packa ihop o göra kväller. Nu Bron ❤

Hej veckan

Full fart mot helgen. Tobbe ha vart skitförkyld denna vecka oxå. tredje veckan ut.. 🙈 Så sjukt jävla jobbigt. Men vad har vi gjort då?? De är ju inte så att vi bara sitter hemma i soffan för de. Tyvärr.. Haha.. Vi har försökt skrapa lite väggar.. Och med grymt dåligt underlag.. Ja.. sämre än jag hade trott, Så tar de här betydligt längre än vi hade hoppats. Som alltid... Men de kommer bli så bra när de blir klart.
Hade medlemsmöte på Solstrålen igår. Och idag så hade vi avd. möte på jobbet. Så kottarna fick vara med. Arvid va så himla nöjd.
Sandra hade sin son med sej oxå, Så dom lekte som bara den.

Lördag

Arvid vaknade inatt o var jättevarm.. Och imorse åkte även Elsa på en riktig snor chock. O feber.. När ska denna skit vända.... Åkte ner till gymmet. De gick lixom. Hem, göra mej i ordning, Vi käkade lite lunch o väntade in pappa som skulle komma o leka med Arvid. Medans ja o Tobbe tog med oss Elsa till Ikea. Vi kanske inte vinner titeln "Årets Föräldrar" med att släpa med en övertrött o förkyld unge där. Men nu blev de så. 3000 lyckades vi spendera på Arvids rum. 😁😁 Så himla kul att göra om lite.
Han fick en ny säng, nu matta o en liten bokhylla. Han var så himla glad, o nöjd över sitt nya rum. O Elsa fick ta över Arvids säng.
Vår lilla stora tjej. Somnade på en gång i sin nya säng. Hon har fick väldigt svårt att komma ner i varv. Hostar ihjäl sej..

GoKväller

Arvid somnade i soffan kvart över sex igår kväll. O Elsa halv sju.. så imorse vid fyra var vi vakna, ja fick lite smått panik, o tänkte att de kommer bli en låååång dag. Men vi somnade om, o sen vaknade hela familjen två timmar senare av att Arvid vaknar o skriker rakt ut att han hade ont i sina öron. Så lite nässpray o Alvedon o sen somnade iallafall han om. Inte vi andra. 😒 Packade in barnen i bilen o kände mej dom världens sämsta Mamma som åker ut med sjuka barn för att handla färg. Men in o ut på K rauta o sen hem igen. målade lister och fönster. Perfekt när Elsa sov tre timmar efter lunchen. Och Arvid stod o lekte med vatten i köket. Blev ett pass på gymmet oxå.
Strax natta Arvid o sen ska ja o Tobbe bada. ✌

RSS 2.0