🙃😊🙃

Igår åkte vi efter lunchen iväg till Malmköping. Vi har ju inte hunnit träff dom som vi skulle göra eftersom Vi åkte på magsjuka.
Så himla mysigt att bara hänga där hela dagen. Fika, middag och julklappar. Och när vi åker därifrån är de bara att packa på pyjamasarna. O bära in dom. Perfekt, dock börjar Arvid klara sig hela vägen nu. Idag blev de ett pass på gymmet. Fortfarande grym träningsvärk i axlar o Triceps efter mitt o Tobbes pass ihop i Torsdags. Hahaha..
Sen lite ärenden innan ja åkte hem o bara vart hemma i chillat. Arvid lekte med grannarna nästan hela dagen, o sen kom Putte o Fia över. Hade rensat ut lite kläder till deras lilla tjej, o grabbarna lekte för fullt. Nähä.. Kväller!

...Trodde vi ja...

De blev en sån där natt när alla sov på minst två olika platser. Elsa kom in till oss, o då fick inte Tobbe plats, så han gick ner till soffan, o vid tre så vaknade hela familjen av att Arvid kräks... igen.. Asså vad är de frågan om.. Så då fick vi ner o på oss i soffan istället, o Tobbe gick upp till vår säng, o Elsa lyckades vi natta i sin säng igen. 🙃😔🙃 Jaja.. Han är alltså inte bra än. Snacka om långdraget skit. Ja kände att ja o Elsa behövde lite miljöombyte. Och Ja, o barnen fick lite pengar av morfar-morfar igår. Så vi passade på att kolla in mellandagsrean på stan. Så vi bjöd med oss mamma. Barnen fick nya byxor, o strumpor. Ja köpte två nya myströjor o lite underkläder. Sen lunchade vi.
Så mysigt. Vi åkte hem till oss, Elsa somnade på en gång i bilen. Sen har vi bara haft en lugn em. Nu sover kottarna, o vi håller alla tummar o tår att de vänder för Arvid nu. 🙈😔 Ja o Tobbe kastar oss i soffan med en film.

O så blev de jul för oss

😊 Blev ett pass på gymmet innan lunch. Hur bra kan de få med bara Rocky Road i kroppen.. Haha. Va bara att åka hem. Försökte få Elsa att sova en stund, medans ja o Arvid flyttade runt på alla leksaker som blivit parkerade framför julgranen. Men Elsas sov gick sådär.. Hon hade klätt av sej naken, O satt sej o kissat i sängen. 🙈 Jaja.. skit samma. Så vi packade oss iväg till mamma istället. Plockade upp morfar o köpte med oss lite bullar. O då fick vi äntligen fira lite jul. ❤ Ja o Elsa fick ha på oss våra fina julklänningar. O vi fick vara bland familj. Även om Tobbe fortfarande smittar o Arvid inte har ätit på Tre dygn typ. 🙈😭🙈 Men nu har vi vart hemma 4 dygn. Måste få röra på oss.

God Jul

Igårkväll, precis lagom att ja hade plockat fram alla julklappar Ja o Tobbe skulle slå in medans barnen sov, så började Arvid kräkas.. igen.. Så fruktansvärt opassande.. Då de blev absolut inte alls som vi hade planerat. De var bara att ringa o avboka besöket till pappa. O jag som hade längtat ihjäl mej efter denna julafton hos pappa. Jaja.. Man måste göra de bästa av situationen. Ja, Tobbe o Elsa åt en (i mina ögon) riktig Julaftons frukost.
Varm choklad, tomtegröt, och skinksmörgås. 🖒 Sen fick barnen öppna varsitt paket, sånt man vet att dom kan leka med under dagen.
Varsin stor lego låda. Även om Arvid var mer impad över Elsas "Biet Maja Lego". O lite för trött för att bygga ihop sitt. Innan lunch klädde vi på oss o gick ut o fick lite luft. Vi åkte till kyrkogården o tände ljus hos lilla farmor. ❤ Sen tog vi raka vägen till Donken o köpte hem lite jullunch. 😛
Elsa sov, och vi försökte fördriva lite tid. O efter Kalle på tv.n så öppnade vi klappar. Sen måste ja bara säga att ja har världens bästa pappa. ❤ Som trotts att Arvid varit dålig, och Tobbe gick med ont i magen. Kom o tomtade för barnen. ❤😭❤
Och till deras stora förtjusning hade två gigantiska paket med sig.
Arvid gick en as tuff STIGA snowracer.. (som på bilden är under Ihopmontering) Och Elsa fick en så himla fick BRIO dockvagn. Hon va helt överlycklig. Lilla unge o bli lycklig över en present. Hon har inte släppt vagnen sen på hela kvällen.
Så trotts att de blev en väldigt udda, o det jul, Hoppas ja av hela mitt hjärta att dom är nöjda med alla sina presenter. Ligger nu i badet efter att ha nattat barnen. Tobbe har åkt på skiten nu, så ja bara hoppas med hela min kropp att ja o Elsa klarar oss. Så vi kanske kan få komma iväg en stund imorgon. Jaja.. Goo Jul på er!

Gokväller

Vi satt o kolla tv igår kväll, när Arvid börja tok kräkas. 🙈 Asså hur mkt får de plats i en liten kropp????! Jösses.. Bara kasta in ungen i duschen när han fått upp allt... i sängen.. O tvätta av honom. Sen låg han o ja i soffan o jobbade igenom några timmar med katastrofont i magen. O sen var de bra. Så idag har vi haft en hemmadag. De har vart full fart på barnen, även om Arvid inte gått i sej jättemkt mat. Vi fick ihop en del julgodis. Och medans barnen stod o lekte vid diskbänken.. (för tillfället de bästa sätt att få Elsa still ett tag) så passade ja på att slå in Lite julklappar.
Köpte för ett tag sen en tratt till knäck. Kanske världens bästa påhitt. 😁😁 Så jävla smidigt att slippa stå o snabba med sked, o formarna välter O klibbar o man bränner dej. Ligger i soffan o magen är kurrig på en skinkmacka.. 😛😍 Men den får vänta tills imorgon. 😊

Mitt i julveckan 🎄❤

De är så himla mysigt att bara gå o längta till Julafton. Dagarna innan är ju nästan mysigare än självaste julafton. 🤣 Jobbat på min nya avdelning hela denna vecka, och de gör ju oxå att dagarna känns så mkt lättare. Man kan lixom inte bli sur. Ja har bytt alla Måsten... till Jag vill.. denna jul, vilket gör allt mkt lättare. Hade styrelsemöte igår, de var veckans måste. Men pappa passade barnen, o dom älskar att leka med morfar. Så "barnvakten" känns så meningsfull för alla. Hämtade kottarna lite tidigare idag, och istället för att åka Hem o städa, Så åkte vi till Amarant i Torshälla o fikade på Lussebulle.
Innan vi åkte vidare till Jula. Shoppade loss till jobbet på deras jultorg. Ja lovar att alla typ 20 Pers ja hade bakom mej hatade mej mest av allt i hela världen när ja stod där framme i kassan med hela bandet av ljusslingor en rekvisition som tog lite för lång tid att registrera och till råga på allt en gallskrikande unge på armen. Men ja kunde bara stå där o le. Blev ett pass på gymmet nu ikväll, körde cardio och sen armar. Dock är ja gryyymt orkeslös, i musklerna. Jaja.. Inge konstigt. 💪🤣

Söndagskalas

I Söndags hade vi världens roligaste kalas. 🤣 Vi hyrde Slagstaskolans gympasal.
Fullt ös, medvetslös.. O Arvid var så uppvaktad av alla de bästa kompisar o kusiner man kan ha. Så de blev en lugn eftermiddag. Mamma hade vart hemma med Elsa, hon va lite snorig i Lördags. Plus att vi kände att Arvid verkligen skulle få all uppmärksamhet.

🎁❤🎈 Grattis Arvid 5 år🎈❤🎁

Ja o Tobbe smög upp vid halv sju, och smög runt i köket och förberedde Lite frukost. Varm choklad, ost smörgås o pepparkaka. Eller Ja, Tobbe satt i soffan o drack kaffe.. 🤔 Sen smög vi upp o tog till stämma. Tror inte Arvid förstod vad vi höll på med först. Men sen kastade han sig över paketen o käkade upp pepparkakan.
Sen åkte ja ner till gymmet för första passet denna vecka. Endorfinerna sprutade.. Sen hem o fixa tårta o förbereda fika. Innan gästerna kom. O Arvid skuttade runt hela dagen.
Han var så nöjd! Vi passade såklart på att gosa liten.. ❤
Arvid fick ett helkul spel av morfar o Kajsa. Så han o Märta o Micke satt lääänge o spelade.
Så de var två trötta barn vi nattade ikväll. O Arvid somnade garanterat med ett leende på läpparna.

Fredag kväll

Barnen sover, de var en förväntansfull kille vi nattade ikväll. 😁 I Onsdags hade vi en toppenfin Lucia. ❤ Arvids sista och Elsas första. Inte nog med att Arvid läste en dikt själv, han var även framme innan Luciatåget och hälsade alla välkomna. Älskade, Älskade unge.. O Elsa satt med o "sjöng" o va så duktig hela firandet.
O lika fint som alltid var det ordnat med gröt, skinkmacka och Lussefika. Igår var de julbord med jobbet. Jaja. Chilla i soffan nu innan den stora dagen.

VabTisdag

Elsa har troligtvis haft sin tre-dagars feber. Så vi var hemma idag med. Arvid fick gå till fsk. Så ja o lilla sessan har haft en fixardag. Hon var ju feberfri o pigg hela dagen, så då kände ja att vi kunde fixa lite. Hon var väl kanske inte helnöjd med att behöva åka o hända. Men hon va så duktig o körde sin lilla vagn, o plockade saker för glatta livet. 🤣 Hemma sen så började vi förbereda Lördagens fikabakning.
För förhoppningsvis är de nog bland de godaste ja gjort. 😁😁 Efter mellis gick vi o hämtade Arvid. Vi överraskade honom med den nyinköpta pulkan ja o Elsa köpte på fm.
Mamma kom över på sin Tisdags-middag. Och med tanke på att Elsa vägrade sova efter lunchen idag, Så gick nattningen med henne riktigt smidigt. ✌✌ Nu har ja krupit ner i soffan o kollar tv, i väntar hem Tobbe Som är kvar på jobbet.

10.de December

Mamma kom över med lite lunchfika idag. Första lussebullen. Pepparkakor o julmust.. Perfekt Andra adventfikat. ❤ Jag o Tobbe passade även på att åka ner till stan för att fixa de sista julklapparna. Vi sprang in och fixade, ut igen.. o sen störtade vi in på ett fik och satt där länge o bara pratade o fick vara lite kära. Hem o vända, snygga till oss och hämta Arvid från grannarnas baksida, för att åka o möta upp tjocka släkten för årets julbord.

Lördag

Tuff dag! 🙈 Vissa dagar skulle man bara kunna plocka bort. Jaja.. Nog om de. Positivt på vågen.. 🤣 Så de blev en välförtjänt ät-dag. Vi åkte och storhandlade, o sen hem o käkade lite lunch. Arvid var bjuden på kalas hos en förskolekompis. Trava bort med honom, o sen hem o istortsätt vänta på att hämta honom igen. Elsa sov, o när hon vaknade o Tobbe gick för att hämta hem Arvid igen, så fick Elsa en febertopp från ingenstans. Jaja.. Pigg som bara den, o med Alvedon så var hon helt som vanligt. Tobbes föräldrar kom på mat, och bara hängde med oss. Så himla mysigt. O Elsa gick al in med farmor. ❤ Hon vaknade strax efter 22 o var så varm att man skulle kunna bränna sig på henne. Så sjukt varm. Sitta med henne vid ett öppet fönster i vardagsrummet, med både Alvedon o Ipren i kroppen. Sen sov hon rätt okey hela natten. Nu kör vi Söndag!

Hemma Fredag

Vi hade tid för Elsa på bvc imorse. Så efter lite frukost o soffhäng åkte vi bort för en lite besiktning.
Hon skötte dej galant.. 🤗 eller???! Haha.. Linda bad Elsa om en sak.. o hon satt o bara blängde på henne.. Haha.. Pillade lite på sina fingrar.. o sen vände sig till Arvid o asflinade. Som att dom hade någon rolig packt ihop.. Linda frågade Elsa vart magen var.. Och hon vände sig till Arvid och drog upp sin tröja.. 🙈🙈 🤣🤣🤣 Jaja.. Och vi kom väl fram till att allt va som de ska.. Till apoteket för att hämta ut en salva för att hon är lite för torr i huden, och sen somnade hon i bilen.. Jösses! Vi svängde in en gata tidigare o hämtade hem Arvid kompis Rasmus. Som har vart o lekt med oss hela dagen. Strax efter fyra åkte han hem o få va Arvid så trött att han dök i soffan på en gång.
Lite mat i magarna o sen for ja ner för ett pass på gymmet. Hoppas, hoppas, hoppas... Att de är bra siffror på vågen imorgon.. 🙈🙈🙈🙈

4 dagar sen sist...

...stod det när ja loggade in. Jaja.. Har haft fullt upp. Tisdag och Onsdag så har ja vart på utb. via facket. Mins sista två dagar av sex. Tobbe blev uppringd två timmar efter att ja lämnade Kottarna på föris i Tisdags. Elsa hade vart dålig i magen. Så jävla typiskt, Arvid hade tandläkartid på eftermiddagen som dom skulle gå på. Så pappa fick rycka in o passa Elsa medans Arvid och Tobbe Åkte till tandläkaren. 😀😀 Så himla snällt att bara släppa allt o komma o hjälpa till. ❤❤ Idag och imorgon är de stängt på Solstrålen, så vi är bara hemma Och myser. Vi fixade lite pepparkakshus medans Elsa sov.
Annars har vi bara chillat.

Hej helg

Vi har haft en myshelg. Igår åkte ja o Arvid till Tuna Park o köpte ny jacka. O där träffade vi mamma och morfar. Så morfar passade på att köpa Arvids födelsedagspresenter. 😄 Han fick en Marcus och Martinus mössa, och en Batman klocka.
Hem och chilla lite innan vi åkte ner på stan för att fira Barnens faster Rebecka med mat på Pinchos.
De blir som de blir med Elsa... Så vi blev inte kvar så länge. Men drinkar fick dom iallafall.. 🤣🤣
Idag Har ja vart så sjukt trött.. 🙈 Men åkte o handlade hem lite mat innan Tobbe och Arvid Åkte o mötte upp kusinerna vid Leos Lekland. Helkul! Jag o Elsa var hemma, såklart har hon haft lite feber idag. Men de har vart full fart på henne förde. 🤣

1 December

Äntligen... Julmånad! Vi var nog lika ivriga hela familjen att komma ner och öppna Första paketet. De var Elsa dom fick börja. Hon fick ett sånt där "regnbågstrollspö" med glitter, och så åker de en luftbubbla o virrvlar runt glittret. 😍 I min värld ren glitterkärlek.. Haha.. Elsa tog den o slog den på tv.n med den.. 🙈🙈 Asså den ungen.. Vi hade en lååång dag på jobbet idag, vi hade planeringsdag. O mellan 13-17 Så hade vi föreläsning.. Alla höll väl på att dö 1000 ggr, när vi behövde sitta på en stol, rakt upp o ner i 4 timmar, en Fredagseftermiddag. Men de var en grym föreläsning om Hot och Våld. Man fick sej en sjuk tankeställare många gånger. Vi avslutade med en After Work på Grappa. Nu, lite Ack Värmland. 😊

RSS 2.0