Bra Lördag

Grymt skön dag. Vi tog de lugnt hela morgonen och åkte bort till St. Eskil för start av Arvids fotboll. Han är så duktig. Hem, käka lite lunch o sen drog ja till gymmet. Omg... De sjukaste pass på bra länge..
Jag hade en så Good feeling i kroppen hela passet, kunde köra på riktigt bra utan att bli trött. Sån fruktansvärt bra självförtroende. O de är en sån fantastiskt känsla.✌👌 Hemma har Arvid en klasskompis som leker, en Arvid. O så var dom ute med grannarna.. Så vi körde en triss Arvidar... 🤣😂🤣 Mamma kom över o ja snyggare till mej för en kväll på stan.
Så himla mysigt att bara sitta o käka o mysa. Bra Lördag!

Hej

Sist ja bloggade, skrev ja om att ja kände mej lite trött. Då visste ja inte vad som skulle ske den kommande veckan. Denna vecka har jag varit med om de värsta ja någonsin varit med om. Ett resultat av att pressa mej i allt jag gör. Ett resultat av att vara bättre än min omgivning på gymmet. Bättre än min omgivning på jobbet. Bättre än min omgivning privat oavsett om de handlar om kalasfirande, städning, hur ja renoverar mitt hem... you name it... Jag har gjort allt ja kan för att vara den bästa frun åt Tobbe än någon annan är åt sina männ, bästa mamman åt Arvid och Elsa än någon annan är åt sina barn... Bästa systern åt Elin, Märta o Mathilda än någon annan är åt sina syskon. Bästa dottern till mamma och pappa än någon annan är åt sina föräldrar. O jag är de.. Men i mina ögon kan ja vara ännu bättre. O mina höga krav på mej själv går att hålla... Ett tag... Hela våren har ja känt att ja är så konstigt trött när ja åker från jobbet, de är inte speciellt kul att göra saker, jag får oftare till skitpass än min håll-käften-pass som ja vill uppnå.. jag är för de mesta bara en tråk-mamma som tjatar o knatar... Jag har inte alls samma glöd på jobbet.. O alla dessa krav på div. saker ja vill vara bäst på resulterade i att jag har under denna vecka känt på känslan av utmattningssymtom.. Utmattad rent psykiskt.. Ångest som som svallar över lite nu o då.. En överfull tomhet i kroppen... Jag känner allt och ingenting.. O ja vill bara ligga o gråta. Sen rätt som de är så vaknar ja till liv, o är då livrädd o känner av varenda signal och känsla i kroppen så inte ångesten svämmar över mej igen. Jag är så sjukt tacksam för människorna ja har runt mej.. Människorna med sina egna erfarenheter.. som kan störta o hålla i när de rasar samman. Helgen var jobb, Måndag lika så.. Varit hemma hela veckan. Mån-ons vabbade ja Elsa o Torsdag o Fredag lämnade ja barnen på förskola o fritids för att sen få gå hem o bara vara jag.. Torsdag o Fredag har känts riktigt bra. Tack vare att jag har Tobbe, mina föräldrar, vänner som faktiskt alla är o bär på samma skit, och människor som älskar mej för Mej... inte för allt ja gör. Jag har kommit ut på andra sidan med heeelt nya tankar fortfarande sjukt trött i huvudet, men så mkt klarare. Ska lägga över betydligt mer på Tobbe än tidigare, fokus på annat på gymmet och verkligen vara ärlig mot mej själv på jobbet.
#livet ❤

Onsdag

Tobbe åkte till Malmö i Måndag. O jag hade planeringsdag på jobbet. Då barnen skulle ha fått världens längsta dag på fritids och förskolan. Någonting ja är lite allergisk mot. Men ibland har man ju inte val. Men få har ju ja världens bästa lillasyster som kunde hämta hem dom tidigare. Så redan vid 1 hämtade hon dom, o hängde hela eftermiddagen. O gjorde bara sånt man ska göra med sin lilla moster. Mamma kom o vi käkade ihop. Men har varit så grymt tung i kroppen, pms som spökar. Trött, orkeslös nästan lite yr o irriterad, o grinar för allt. De är då påfrestande.. O de blev inte bättre när ja igår hämtade Arvid o personalen berättade att han hade ramlat ner från klätterställningen o slagit huvudet.... Så de var rätt skönt när Tobbe kom hem idag, o jag kunde åka ner på stan o bara sätta mej o få fina naglar igen. Blev inge gym ikväll, känns inte som ja ändå skulle kunna få till npgr pass. Så blev en snabbis till Maxi o nu lite choklad i soffan. Hittade denna bild från idag.. Lite av resultatet av livet.. 😂😂

Full fart Lördag

Vi började alldeles tidigt imorse. Men vi tog de chill, o ja började dagen på gymmet. Gick grymt bra. Körde ett kort men högintensivt cardio pass. O sen blev de ett rätt intensivt överkroppspass. Ca 4×17.. Och tung mage.. sen skakade ja ut till bilen..🤣 O träningsverken gör sej redan påmind.👍
När ja kom hem var de istortsätt bara att vända i dörren. Morfar hade dykt upp, så Tobbe o han satt o snackade lite skit. Men vi swichade iväg ganska snart. Barnen fick köpa lite Lördagsgodis, o den åkte vi bort till pappa o Kajsa. Dom ska börja renovera köket. O ville ha hjälp att riva de gamla.
Tillomed Mansell va med.. O så avslutade vi med pizza.
Jadå, en riktigt trevlig dag.

Jodå, vi lever!

Vår första vecka efter semester har vi överlevt.✌
Vår första dag.. Jodå, vi tog oss iväg... 😋 Även om ja fick stanna upp typ 13 gånger för att få koll på vad vi gör i rätt ordning, vem ja ska lämna vart o när vi måste åka. Snacka om semesterhjärna. Men de har varit en grymt lugn vecka på jobbet att starta upp med. Så skönt, med tanke på att ja åkte på värsta förkylningen någonsin oxå.. Värsta "manns-förkylningen" tänkte några gånger att nu dör ja.
Igår hann vi en vända till Parken Zoo. Sån mysig lyx att kunna åka dit o leka efter jobb, fritids o förskola. Även om barnen har varit helt sinnessjukt trötta dessa dagar, var de så mysig att gå med dom o kolla in djuren o leka lite.
Idag hade mamma en ledig dag, o hon ville hämta barnen från fritids o förskola. De värmer så när mina päron frågar om dom får hänga med barnen. Som nu, mamma ville hämta dom tidigare, o åkte hem till oss o lekte innan vi slutade. Arvid höll sej uppe till kl.21, vara för att få se Fångarna på fortet. Lilla älskade unge.

Phuu vilken dag

Käkade frukost o åkte ner på stan, barnen hade klipptid. Sen mötte vi upp Johanna o Liam för lite Bibiliotekshäng o leka på Lilla Stadsmuseet. Men tror Arvid börjar växa ifrån de. O Elsa sprang mest bara runt.
Finaste ungarna Alla tre! ❤❤❤
Åkte hem.en vända o käkade lunch, o sen åkte vi hem till pappa o Kajsa. Chillade där under eftermiddagen innan vi åkte hem, o hängde ute på gatan en stund. Blev även en vända till gymmet ikväll. O nu är ja helt död, kollar tv o orkar inte gå upp o lägga mej.

Tjoho

Igår innan vi ens hade vaknat kom Rasmus. Så han var hos oss hela dagen. På em kom pappa o tog över barnpassningen. Ja o Elin hade bokat tid för att tatuera oss.
Vi har pratat om de sååå länge, o nu fick hon de av mej i studentptesent. Men vi kunde inte ena oss om varken text, plats eller typsnitt.. Hahaha...🤦‍♀️🤦‍♀️ Inte ens när vi klev in i studion var vi helt överens. Men..
En sak är vi överens om... o de är att vi är sååååå sjukt nöjda.. med allt.
Idag blev de en fm i parken zoo.
Men vi blir alltid så trötta.. Hahaha, Så nu har vi ramlat ihop i en liten hög i soffan, kollar på Nicke Nyfiken och äter mellis. Överväger att åka till pappa, bara för att ja har tröttnat på att springa efter Elsa ute på gatan.😏😏 De tråkigaste som finns.

Fortsätter med semester en vecka till

Så fruktansvärt skönt att vara så långledig. Tobbe har börjar denna vecka, så ja är själv med barnen. O vi har saker inbokade varenda dag hela veckan.🤷‍♀️ Vet inte om de är bra eller inte bra. Hahaha, men nu är de så. Så idag har vi fixat med lite som behövde fixas med. Började med att jobba lite på Solstrålen. Men de va ju snabbt gjort, så vi hängde lite i den nya lekparken utanför. O idag kom äntligen paketet Arvid väntat på i nästan tre veckor. Hans Pokemon kort. Drog av ett cardio o benpass ikväll oxå. Skönt!

Helg😍🤩

Vi hade en chill Fredag. Åkte till pappa på kvällen, för lite fredagsmys.
Så himla mysigt. Idag började vi fm i Sundbyholm.
O så har vi hängt med grannarna hela eftermiddagen. Så skönt när man faktiskt kan sitta o fika tillsammans utan att jaga barn.😏😁
Snart, brugare med sötpotatis pommes.😍🤩 Bra laddning till gymmet.💪💪

Skön sommardag

Blev sovmorgon imorse. Barnen sov mellan 20.30-8.30.. Jobbigt med semester!😏 Blev en vända till Parken Zoo efter frukosten. Gymmet när vi kom hem, grymt bra baspass, men övrig fokus på rygg. Har haft så skönt flyt denna semester. Bra kalas på allt, o inte brytt mej om vågen ett skit. Har inte haft sån skön känsla över kroppen på bra länge. Sitter inte o skrollar fitnesskonton i timmar. Följer några, snygga, sunda med skön kroppssyn. Sånt som faktiskt trotts allt är rätt "inne" nu ändå. Hem o körde på lite med målningen av trappen. Blir grymt bra. Tänk bara vad lite ny vit färg på gammal vit färg kan göra. 😍 Barnen har lekt hela eftermiddagen med grannarnas barnbarn. Dom somnade nöjda, o ja o Tobbe sitter o njuter av semestern på altanen.
Sköna perfekta dagar!

RSS 2.0