Vilken solig dag

Har sovit största delen av dagen som barnen varit i skola och förskola. Tänk va man kan läka kroppen med sömn. När vi kom hem så sätt vi ute på altanen i solen och fikade mellis. Lyx att ha två altaner. Framsidan är fantastiskt solig o skön. Medans baksidan är skön heta sommardagar med massa skugga.
Sen va Arvid ute en stund med Cornelia, medans ja började med maten innan pappa kom o tog över barnen. Ja satt o snorade på ett styrelsemöte. Nu.. sova

Sjukstugan 2.0

Nu har vi tagit de till nästa nivå. Jag, som aldrig blir sjuk. Söndag, Måndag helt död. Borde kanske tagit mitt förnuft till fånga o vart hemma igår redan.. Men jag känner ju att jag är så jäkla mkt borta endå. Men idag är ja hemma. Huvudvärk o trött kropp. Idag blir de soffläge.

Lördag hela dagen

Vaknade o har en förkylning ligger o gror i kroppen. Suck.. Men chansade på att kroppen skulle vara med mej på ett pass. Jodå, kroppen levererade. Körde 45 min cardio o sen grym bålstyrka.
Har varit så sjuuukt otaggad, och omotiverad till kost och träning. Passen har visserligen gått grymt bra, men de beror ju på att ja har mkt energi i kroppen av fel kost. Ja, jag skulle vilja vara mer fokuserad på maten. Men är så jävla trögt med all vab, sömnlösa nätter osv. De är så mkt lättare att hålla fokus och disciplin på jobbet. Jaja.. Bara jag själv som väljer mina väl, bara jag själv som bestämmer över mej själv. Efter lite handling och ärenden plockade vi på oss kläder o knatade ut en stund. O Elsa har ju väntat hela vintern på bilarna. O äntligen. 😁
Sen kom grannarna ut o 5 barn o 2 pappor sopade bort grus på gatan, så då travade ja in o slängde mej på soffan. Sen har de varit en chill kväll.
Hade sällskap när ja tog en dusch... Haha, trött tjej.

Tuff, tuff...

Elsa vaknade med världens sämsta humör. Suck unge asså... 🤯 Men de löste sej endå. ☺ Jag har börjat fixa lite i barnens lekrum. Och de är lite småfix kvar bara. O tanken är att få till en liten kiosk, eller någe café liknande..
O Elsa ÄLSKAR den nya lilla hörnan. HerreJösses va hon köper o säljer.. Men vi kom ut en vända oxå. Så skönt.
Sen packade ja ner henne i vagnen o hon somnade på en gång. Så ja knatade bort till loppis butiken o fyndade lite kul. O påväg hem igen så vaknade prinsessan. Perfekt. Fick en så fin bild från Elin idag. Arvid är ju hos mamma o har lite sportlov.
Asså kärlek.

😑

Känner mej lite som emoijin.. Jaja, Elsa är betydligt, betydligt bättre idag. Men fortfarande ganska trött. Jaja, hon får iallafall va hemma veckan ut. Sen får väl ja o Tobbe slåss om Fredagen. 🤨 Jag passade på att ändra om lite i lekrummet. O tänk va så små saker kan göra så mycket. O Elsa så flera gånger.. "Åå vad fint, jag älskar mitt rum" Haha.. Gulliga ungen. O halv sju frågade Arvid första gången när mormor skulle komma o hämta honom. Hade veckan varit som vi hade planerat så skulle Arvid ha lite sportlov tillsammans med mamma och Elin, Onsdag till Fredag. Jaja.. När Tobbe kom hem så käkade vi lite, och sen åkte jag o mötte upp Johanna för en fika på Tuna. Så mysigt.

De dåliga samvetet äter upp mej..

Elsa hostade ihjäl sej inatt, men var för övrigt pigg idag. Jag ringde o friskanmälde oss, vi for runt på lite ärenden, hon var hur pigg och glad som helst. Hon sov en stund i bilen. O sen hem o käka lite, o senare på eftermiddagen kom febern tillbaka. Asså ja orkar inte mer. O ska ja säga vad som faktiskt är de jobbiga... Inte att barnen är sjuka.. Allas barn är sjuka, o ja tror inte våra är mer sjuka än andras. Utan de som äter upp mej är mitt dåliga samvete till mitt jobb. Jag känner mej som den största svikare ever. Att jag o Tobbe ska bli osams över att våra stackars barn är sjuka, över vem dom ska va hemma osv. (Även om han kanske inte alltid kommer med så genomtänkta anledningar till att han skulle inte behöva vabba) Blä... O istället för att fokusera lite mer på barnen.. Bhaa.. Jobbigt..

Måndag

Idag va Tobbe o barnen hemma. Elsa är betydligt bättre idag, med hade en febertopp inatt. Så de va bara att va hemma. Så imorgon blir de min tur. Hon är på bättringsvägen o min plan är att hon ska kunna gå på Onsdag.
Jaja, stök o bök.

Lugn Lördag

Känns som våra senaste 4 Lördagar har sett likadana ut. Gymmet.. Körde ett grymt Cardiopass.
Hem, käka lunch o sen åkte vi hem till pappa o Kajsa en stund. Barnen fick släpa med sen en massa pantburkar, o så hade vi en hel hög hemma. Så 150 kr var fick dom denna gång till sina spargrisar.
Sen en vända till godisbutiken, innan vi slängde oss framför Björnbröder. Eftersom Elsa haft feber o varit förkyld denna helg oxå... Så blev de rätt lite sömn inatt, o man blir rätt sliten. Elsa somnade hopptryck tillsammans med mej i soffan.
Gull när lillasyster sover i storebrors knä. Jaja, sen var de full fart hela eftermiddagen/kvällen. Nu ligger familjen och sover. Skönt att få sitta en stund själv O kolla film.

Fredag

Jobbar ju nästan oförskämt kort på Fredagarna. ☺ Så skönt. Åkte o hämtade två nöjda barn. Elsa var kvar ute i vår snöhög en stund, o Arvid kraschade med sitt Monopol i soffan, medans ja höll på att stökade i köket. Med ena ögat konstant på Elsa. Hon verkligen älskar att vara ute. Sen kom hon in o hjälpte mej med hyllan ja var o hämtade igår. Men tyckte hon var lite varm, tempade henne.. O hon hade 39.1.. ASSÅ JAG ORKAR INTEEEEEE!!!!!!! Kan någon ens fatta bara lite hur de känns.. O andra sidan.. De blir nästan ALLTID sjuka efter en antibiotika kur. Bara hoppas, hoppas, hoppas att de lägger sej igen. 🤦‍♀️

14.de Februari

Och alla hjärtans dag. ❤ Jag älskar allt man kan fira lite extra, o vi började redan i morse.
Allt man kan stansa pepparkaksformar i ska stansas. 😊 Lämna lite barn, o åkte till jobbet. Jobbelijobbade. Älskar Torsdagar.. Jobbar bra tider, 9-15.. Vi hinner mysa på morgonen, och vi behöver inte stressa hem o äta mellis för de gör dom på fsk. O sen har ja yoga o så avslutar ja med Whalgrens värld.. Hahaha.. Då är livet på topp. Hahaha.. Vi åkte hem o vi förberedde lite för kvällsmaten, som barnen bestämde skulle bli pannkakastårta. Jaha.. Fix och trix.
Tanken va sen att jag äntligen skulle åka på yoga.. Men icke.. De va inställt. 🤦‍♀️ Åhåå Nej.. Ska boka in ett till helgen tror ja. 😊 Så ja åkte ut till en bekant i Hållsta och köpte en hylla av henne. Tur ja slutar tidigt imorgon, så de blir att åka hem o skruva hylla. De va 1000 skruvar o pinnar.. men sååå fin. Nu ska vi Alla hjärtans dag mysa.. Lite Ben and Jerrys o chips.. 😋 Omg.. Har vart så sjukt o fitness ett tag nu.

Gokväll Tisdag

Jobbat. Hämtade barnen, och sen åkte vi bort till en loppis butik. Jag har lite nya planer i barnens lekrum, men har inte riktigt hittat de jag är ute efter. 😊 Men Arvid hittade ett nytt spel. I toppskick, o de va så mysigt. ZooPanic hette de. Ett precis lagom spel. Men han bröt ihop o fick frispel när han märkte att jag skulle vinna. Han är den sämsta förloraren jag känner. Så han skrek som en stucken gris, sparka o slogs, o sen klädde han på sej o skulle flytta hemifrån. Jodå, han gick ut o satte sej på baksidan, o fick sitta där för sej själv ett tag. På Facebook för man ju upp "minnen" o idag kom de ju upp världens sötaste bild någonsin.
Pappa och Arvid påväg till farfar på fika. ❤❤ Elsa somnade i soffan vid halv sju, perfekt tänkte jag. Men även hon fick bryt, och frispel när jag skulle lägga upp henne i sängen. 🤦‍♀️🤦‍♀️ Asså omg.. Varför är de alltid kaos. 😒 ?

Tillbaka på jobbet

Mina övriga kollegor hejjar på mej på som att ja va typ ny på jobbet när ja kom imorse. Hahaha, så mycket har ja vabbat nu. 🤦‍♀️ O ja törs inte säga... "-Nu tänker ja inte vabba mer... "Hahaha, de har ja gjort så många gånger O så går de 15 minuter o så är dom sjuka igen. Jaja, kom hem till en glad familj. Tror alla behövde få sina vardagliga rutiner igen. O tänk va härligt de är när solen tittar fram. Man får så skön vår känsla o glad i hela kroppen.
Tog en skön promenad på lunchen. Barnen var ganska trötta så de blev en tidig kväll för deras del. Så då kan ja o Tobbe ha lite egentid. Mys

Luuugn Lördag

Första dagen på 2 veckor båda våra barn är feberfria. Skönt. Men de blev bara lugna aktiviteter gör deras del. Jag drog till gymmet efter en sen frukost. Grymt bra pass. Får alltid till mina topp pass när ja tränar i Torshälla. Sen hem, käka lite lunch, o sen lite godis shopping. Kolla Harry Potter, o sen märktes de att dom börjar piggna på sej. För rastlösheten börjar krypa på. Dock så har dom lekt så fruktansvärt fint tillsammans. Hela tiden. Ja o barnen åkte o handlade mat, så Tobbe fick decka i soffan en stund. Då han är förkyld. O där spårade de ur totalt.
Hahaha, dock gick bananas totalt.. Jaja, låt de va så då. Arvid fick äntligen käka med pinnar.. Gick så bra så.

Torsdag hela dagen

Arvid vaknade o va så ledsen inatt, han hade så ont i örat. Omg.. 🤦‍♀️ Finns de något slut på detta?? Så vid fyra imorse satt vi i soffan o kollade barnprogram. O såklart somnade han om lagom tills att Elsa vaknade. Men hon fick den digitala barnvakten en stund (min mobil) o satt bredvid oss medans jag blundade en liten stund. Sen har de inte gått många knop idag. Vi har kollat på Harry Potter o mest legat i soffan o chillat.
Denna lilla donna är iallafall tillbaka på banan. O skönt är ju de.. Nu håller vi tummarna att de vänder för Arvid oxå imorgon. När Tobbe, senare på kvällen kom hem stack ja till Solstrålen för medlemsmöte. Träffa Johanna o sen en vända till gymmet för ett pass.
O vilket pass..😍 Kutade på bandet 15 min, knatade på i uppförsbacke 10 min. Cyklade 5 bara för att mjuka upp benen. Sen blev de armar och bröst. Lövlii..

Jobbelijobb

Skönt att ha en jobbdag mitt i allt vabbande. Arvid är forfarande febrig. Annars börja vi reda upp oss. O på Fredag är tanken att vi ska baka lite bullar o bjuda hit morfar-morfar. Perfekt. Idag fick ja även nästan klart på vårt kök.😊
Härligt! Jag är ju fruktansvärt bra på allt.. Vi käkade, hängde liten stund, innan ja åkte ner o mötte Elin på gymmet för ett pass tillsammans. Kul.
Blev lite sent hem, tar alltid lite längre tid att träna två, framför allt när ja ska visa, hjälpa o peppa. Men de är kul, o ja är ju fruktansvärt bra på de oxå. Hahaha.. Puss o gonatt

Stökat på vinden

Idag var de min tur att va hemma med kottarna. Elsa är 1000 gånger bättre, dock fortfarande ont i örat, men matlusten börjar komma tillbaka, o hon är sej själv igen. Men Arvid däremot har vart hel dålig. Hög feber, o hostar sönder sej.
Gulliga unge, tar kort på sej själv när han ligger o tycker synd om sej själv. Hahaha, Han är verkligen karl-förkyld.. 🤦‍♀️😌 Men skickade idag till måde skolan o förskolan att dom är hemma hela veckan. O vad passar bättre än att passa på att stöka med någe. Mellan filmer, mys o medicin.. Plockade ner ALLA barnens gamla kläder, sorterade i stl. osv. O så ut med de på Facebooks köp och sälj. Perfekt, blivit av med en hel del.. Men har en hel del kvar.. Men men, blir ju hemma Torsdag och Fredag så ja har ju fler dagar på mej att pyssla här hemma.

Nu kan vi se ljuset i tunneln..

De va tufft igår.. Gav ju som sagt Elsa Alvedon igår morse, o efter en timma tempade hon 40.4.. Ringer 1177 för att få en tid till vc-jouren. O de fick vi, 17.45.. 😏 Bättre än inget. Så vi tuffade på under dagen, Arvid hängde ute i snön med grannarna nästan hela dagen. Så senare på kvällen tuffade vi ner till vc, o får träffa en läkare. Hon fick antibiotika för öroninflamationen.
Duktiga, duktiga tjejen. Så nu blir vi hemma några dagar till. Tobbe var hemma idag, ja imorgon o Tobbe på Onsdag igen. Man får varva lite.

En unge som vägrar Alvedon

Så, Äntligen kan man kalla dygnet för morgon. Klockan är 06.15 o ja har setat med Elsa hela natten. Lyckats somna till ca en timma, då hon nöjde sej med att ligg i vagnen. Hon har gallskrikit o klagat på ont öra. Asså ja dör. Vaknade vid halv 6 o va stekhet. O ungen total vägrar mediciner. Lyckades peta i henne en alvefonsup. Men behöver ju få i henne Ipren oxå. Men icke. De är så fruktansvärt tufft just nu. Känns som att de aldrig kommer bli bra. (De fattar ja ju att de blir, men känslan bara)

RSS 2.0