🌞

Igår kom pappa förbi en vända o blev klippt, och hängde lite med Kidsen. O när ja står o klipper pappa får Elsa en idé. Hon lyfter ner sin burk med vällingen o ställde den vid Nissedörren. -"Så, nu... Nu ska ja inte ha mer.. Nu får Nissen den." O jaha, de va de. Hon bara bestämde sej. I igår när hon skulle sova o inatt.. Inte ett ljud. Haha.. unge asså. Idag har vi haft besök av Arvids kompis Rasmus hela dagen. Tobbes föräldrar kom på lite fika, o lagom som Rasmus klev ut genom dörren kom Lill-Arvid in genom altandörren. Hahaha.. Men de är väl härligt. ❤ Blev ett gryyymt bra pass på gymmet. En timma personbästa i cardio. 💪

Helg

Igår efter jobbet åkte ja o plockade upp barnen o så hämtade vi Elin. Sen åkt vi o gjorde av med pengar i Västerås. Så himla mysigt att hänga med henne.
O tack vara vägarbeten på motorvägen så blev vi alldeles för sena hem. O Tobbe hade ju inte börjat med någon mat. 🤦‍♀️🤷‍♀️ Så vi käkade typ när de var dags för kvällspopcornen. Idag hade vi städdag ute på gatan. O eftersom Tobbe är ledare där så blir de ja som får springa efter Elsa. Fyfan för dessa dagar. Vi har varit ute heeela dagen. O några små ärenden för att underhålla henne för att jag dör på att gå fram o tillbaka på hemma gatan. O så skulle Tobbe tvätta bilen. Så typ 5 timmar till fick ja springa ute på gatan. Blev inte mycket återhämtning för mej idag. 😭 Skönt avslut med grillning hos Jossan o Björn.

Hej vecka!

Jobbat, flängt runt, glömt, varit sen.. varit i tid.. Sena kvällar... ja typ som vanligt med andra ord. 😏 Styrelsemöte i Tisdags. Så pappa kom o tog barnen. Vad skulle vi göra utan mina päron? Tacksam!! 💕 Igår bjöd vi in till HLR på Solstrålen. Lite mat, umgänge och nytta. Toppen kväll. Två personal från ambulansen, som verkligen delade med sej av the real World...
Skratt, blandat med ångest tror ja alla hade när man sitter sådär några, o de blir så nära på någe vis. Har väl vart på typ 300 såna utb. med jobbet. Men detta blev lixom någe annat. Bra skit! 👍 Imorse hade vi inbokat till för hälsokontroll med sjuksköterska på skolan, o direkt efter de utv. samtal.. O när vi sitter i väntrummet till sköterskan så känns de som att ja tagit fel dag.. Kom fram till att ja var en hel månad före. Asså ja orkar inte med mej själv. Jaja... utv. samtalet var ju idag iallafall. O vi har världens bästa, duktigaste o finaste pojke. De visste vi ju redan innan, men älskar när andra oxå vet de. Ligger så långt före i Matte, o är så ivrig med bokstäver och läsning, att läraren får påminna honom att han faktisk går i förskole klass. Haha, älskade! Nu.. kötta cardio o baspass! 💪

Ett fantastiskt dygn

Mamma kom strax innan lunch. O ja o Tobbe packade iväg oss till gymmet. Köttade sönder bröst o biceps, innan vi åkte till Nyköping O checkade in på Blommehof.
Så mysigt att bara vara han o jag en liten stund. Vi satte oss o käkade lite lunch vid Nyköpings hus. O sen tillbaka o bara chilla.
Väl hemma i stan igen passade vi på att kötta ben. 😋💪💪
Så kul att vi fått in tre pass tillsammans denna vecka. 😊 Sen har vi bara chillat hemma. Barnen har lekt på gatan mest hela dagen.

Påskafton

Blev ett bra cardio pass på Actic, sen hem o fixa lite. Vår kluriga Nisse hade fixat en äggjakt. Så barnen sprang på den med inlevelse. Sen packade vi ihop oss o åkte till pappa o Kajsa som jag fixat så fin Påskafton.
Vi hängde ute på baksidan i solen. Sen kom de andra, o vi hade äggjakt för fullt. O senare sen blev de Påskmiddag.
Bra Påskafton!

Somnar snart

Elsa började fråga vid sju imorse ifall hon fick gå ut o cykla... De fick hon inte. Hon fick iallafall vänta till efter frukosten. Så när den var framplockad och vi satte oss för att äta stoppade hon i sej en sked yoghurt, sen sprang hon ut i hallen o började klä på sej. Hon är så nöjd o lycklig över att lärt sej cykla. Så de blev ett varv i Slagsta, sen körde hon o ja en vända på min cykel till Willys för att handla tills imorgon. Hon är lika nöjd med att sitta bakpå oxå. Efter lite lunch så slängde vi oss allihopa i soffan o kollade på Karlsson på taket. Men va tvär somnade direkt. Så skönt, när ja vaknade till liv var Tobbe o Elsa ute igen o körde några mil på lilla cykel o ja o Arvid gjorde oss iordning för lite Bio o shopping.

Woop Woop!!

Semester idag oxå. Både najs och bajs. Klart de är chill att bara knata runt hemma. Men omg, Kidsen går varandra och mej på nerverna. 🤦‍♀️ O Arvid älskar att ligga enda till lunch i soffan o kolla film i pyjamasen. Medans Elsa klär på sej o vill gå ut såfort vi käkat frukost. Så jävla drygt. Med tanke på att ja hellre väljer Arvids val av start på dagen. Men men, höll henne inne till halv 10, sen gick vi ut o plockade fram hennes lilla cykel. Svårt att starta med sen, omg va snabbt hon lärde sej. Sen cyklade hon säkert en min... runt, runt utanför på gatan. Lilla hjärtat!! ❤ Tobbe jobbade halvdag så när han kom hem åkte ja ner o snyggare till naglarna igen. Skönt att va snygg till Påsk. 😋✌ Avslutade dagen med ett grymt pass på Actic. Körde 60 min cardio. 15 min trapp-maskinen 15 min cykel 15 min cross 15 min löpband Och så avslutade ja med rygg.
Kan man göra annat än älska detta endoefin rus, o självförtroende boost.

Gokväller i stugorna

Arvid sov hos mamma inatt, så ja o Elsa fick rå om varandra på egen hand. Lämnade henne på förskolan, o åkte till jobbet. Lugn dag. Mamma lovade att hämta hem Elsa, så ja cyklade hem, klädde av mej o la mej i solstolen innan dom kom hem. Asså hur skönt. 😎😊 Vi hängde en stund ute på altanen o sen travade ja bort till Ica där Tobbe plockade upp mej o vi drog av ett pass på gymmet. Egentligen ett roligt, men kanske lite trött. Vet inte om ja är trött i kroppen eller trött i huvudet. Den kommande helgen är så välbehövlig. Vi ska verkligen försöka ladda batterierna.

Tisdag

Idag hade min lilla hjälpreda med till jobbet. Arvid fick haka på mej idag. Hem, hämta Elsa o så chillade vi en liten stund innan vi åkte till mammas jobb. Elsa ÄLSKAR att vara där. Sitta på britsen, o kolla i alla lådorna. Elsa fick även med sej lite bra att ha saker. 😘😊 Sen åkte vi hem, o mamma o Arvid fortsatte hem till Skogstorp. Då ja o Elsa lekte doktor hela kvällen tills Tobbe kom hem.

Ledig Måndag

Skönt med långhelg. Passar på att ta lite ledigt när de är Påsklov.
Man får pussla o trixa lite för att Arvid ska få ledigt hela veckan. Så idag passade vi på att hänga ute i Hällberga tillsammans med Jenny och barnen. De var typ 100 år sen vi träffades så de va grymt trevligt. O både innan vi åkte o när vi kom hem hängde barnen tillsammans med grannbarnen på vår baksida. Blev ett grymt pass på gymmet ikväll oxå. Så skönt.

En vecka till..

Dagarna rullar på.
Igår va de Harry Potter kalas för Arvid. Till vår stora glädje. Haha, ja som trodde att ja skulle få beställa finaste Harry Potter kläderna. Men nä.. Han skulle vara en Demontor.
Jaja, haha.. Bara han är nöjd o glad. O de var han verkligen när ja hämtade honom. Älskar när föräldrar nördar in sej i barns intressen. Detta kalas var ett sånt. 😂 Idag traskade vi bort till Solstrålen o städade. Sen har vi hängt ute i de fina vädret tillsammans med grannbarnen typ hela em. Skönt.

En vecka sen

Vi hinner med mycket på en vecka... Kalas, inställda kalas, jobb, fotbolls-föräldrarmöte, konflikter, kalas igen, kärlek, glädje, träna, kalas igen, trötta kvällar, Bröllipsdag, o så avslutade vi nu med en krasslig Elsa. Jaja..
Precis allt har vi hunnit med. Roligast är ju att vi firar 5 årig bröllopsdag, som vi i vanlig ordning glömmer.. hahahha.. Helt sjukt att vi glömmer de varje år.
Igår hade vi en grymt skön dag, hängde mest ute i de fina vädret. O passade på att grilla, o såklart lite marsmallows. Idag hade Arvid kalas hon en kompis i hans klass. Vi störtade bort, o ja tog en promenad, när kalaset var över körde vi bort till Skogstorp o firade Elin. Elsa var lite snorig, o nu på kvällen kom febern. Så de blir att ta en hemmadag imorgon. Gonatt!!

RSS 2.0