Tillbaka på jobbet

Så skönt att kunna ha iallafall två normala vardagar idag och imorgon. Nästa vecka kommer ja bara en dag i barngrupper. 😏 Har inte en full vecka fram till jul nu. Jaja.. Hämta de hem barnen o såklart tog de ett tag att få in, iallafall Elsa. 😊 Arvid var ute på fritids när ja kom så han hade lekt av sej i snön, men Elsa gick några varv ute.
När Tobbe kom hem så hade de kommit ett brev till barnen, ett brev från Tomten.
Så spännande. 😊

Suck

Kom hem från jobbet igår o möts av en likblek Arvid i soffan. O de dröjde inte många timmar innan han kräktes ner hela vår säng. Suck.. Så de blev en hemmadag för honom o Elsa.
Men tack o lov, så blev de inge mer. Har lyckats äta en del o vart riktigt pigg. Så vi blir hemma imorgon o sen får de bli skola igen.
Tobbe kom hem o vi käkade lite. Elsa somnade kl. 18.. 😏 Så vi spelade lite kort innan ja åkte ner till gymmet. Grymt tungt pass.. Flygit.

Skön helg

Halv åtta igår började Arvid fråga när.de var dags att åka till morfar. Planen för denna helg var att Arvid skulle till morfar o Elsa till mormor. Sagt o gjort, lite frukost, o sen packade vi ihop oss. Så till halv 11 lyckades vi hålla oss hemma. Lämnade av barnen o sen åkte vi ner till stan för att handla lite julklappar. Så skönt att vi nästan blev klara med de oxå. Vi hade bestämt oss för en docka till Elsa, som bara såldes på BR, och ToysaRus. O den va slut både i butiken o på deras hemsida. Men de fans ett fåtal kvar i Västerås. Så vi kastade oss i bilen o åkte dit.
Så skönt att få hem den. O så fick vi med en LEGO låda till Arvid oxå. Nu har han nog hela samlingen i LEGO Jurassic Park. 🦕🦖 Vi hade även bestämt att vi skulle testa på River Relax i Munktellbadet. Men av en slump kollade ja öppettiderna, o de va stängt pga. simtävling. Jaja, då vi åkte hem o slängde oss i soffan innan vi köpte hem lite mat. Imorse tog vi lite sovmorgon o åkte sen till gymmet.
O trotts ett uppehåll på hela veckan, o Tobbes var ännu längre, så kändes de väldigt bra både i kropp o knopp. Även om de va ett väldigt light pass. Handla lite, hämta hem Arvid o när vi kom hem hade mamma o Elsa kommit. Mamma stannade på mat. O gick igenom min totalt "sönder stressade" kropp. Hela min kropp är full av muskelknutar, ja biter ihop mina käkar så sista två veckorna Har ja haft sånt käkglapp o öm i hela käk- O kindpartiet. Är fruktansvärt. Men efter att ja fick denna helt sjuka massage.. på div. punkter i huvud, ansikte, nacke, axlar o skuldror känns de betydligt bättre o lättare. Så skönt, Snart lite Beck.

Ledig Fredag ☺

Full fart dag. Lämnade Arvid på skolan o gick sen hem o tog de lugnt en stund innan vi åkte till bvc. O Elsas 2 1/2 års koll. Haha, hon älskar inte sjukhus miljöer. Hon bara skakade på huvudet åt allt vi skulle göra. Men vi fick fixa o trixa lite o så fick hon självklart mvg stämpel i rumpan. ❤ O ja älskar verkligen vår bvc sköterska. Hon har ju följt mina barn sen vi fick Arvid. Man får ett band med någon dom msn inte träffar så ofta. Även om ja hade sååå mycket mer kontakt med henne när Arvid var mindre än med Elsa. Men ändå. Vi tycker så mycket om Linda. 😁 Sen uträttade vi lite ärenden, o åkte sen o hämtade Arvid. Bokade in ett spontanbesök hos frisören för Arvids del. De va grymt behövligt.
Sen hade vi Fredagsmys på hög nivå.

Trevlig helg en Onsdag

Skönt att kunna önska kollegorna trevlig helg på en Onsdag. 😁 De var planeringsdag på Solstrålen. Så idag efter att vi lämnade Arvid i skolan åkte ja o Elsa till Västerås. Har längtat hur länge som helst efter den här dan.
Vi började på ECO, o vi bara älskade deras julavdelning.
En liten brunch på IKEA där vi även skulle kolla in deras julavdelning. Men vafan, ja blev besviken. Hittade ingenting att hänga i granen. Dock så hade Club Express konkurs rea, halva priset på hela butiken. ✌ Så där gick vi loss. Sen åkte vi hem o hämtade Arvid, o han blev väl lite besviken över att ja kom, precis lagom till deras fritidsparty. 😏 Så vi ordnade med vårt egna party.
Pappa kom o passade barnen medans ja gör på kvällsmöte på jobbet. O ikväll kom Tobbe hem igen från Malmö. Så skönt att ha honom i sängen igen.

Tisdag

Jobbat som en zombie idag. Har någe skit som ligger o gror i kroppen. Trött, ont i huvudet halsmandlarna är helt svullna. De är lixom som ett sus i huvudet.. Så åkte o hämtade hem barnen o åkte hem o störtade i soffan med ett barn under varje arm. Lyckades nog slumra till en liten stund. Tobbe åkte till Malmö i morse. Så mamma kom o gjorde oss sällskap, hon passar på att sova här när Tobbe är borta. Vi käkade lite korv med bröd till kottarnas lycka. Nu sover alla. O ja borde ha gjort de för länge sen. Hej hopp

Ny vecka

Väckte upp Elsa strax efter sju, och inser att ja inte kan lämna henne med dom ögonen på förskolan. Geggig och röd. Så med sämsta samvetet någonsin pga. att ja vab-anmälde mej så sent så blev vi hemma idag. Tänk att man alltid, åt alla håll ska ha så jävla dåligt samvete. Känslan att inte räcka till, och vara till lags är ju prutt. Men vi tog en långpromenad efter att vi lämnade Arvid i skolan. Så vi har haft en mysig dag tillsammans. Och på hennes egna initiativ så passade vi på att baka en banansockerkaka. Grymt bra blev den. Som vanligt när ja bakar. ✌🥧 Hämtade hem Arvid o strax efter kom Tobbe hem. Vi myste lite hemma, o efter att Elsa lyckats tjata hål i huvudet på Tobbe att hon vill bada så slängde sej alla i badet, o ja för till gymmet. Betydligt bättre pass idag. Och de är så kul att kunna köra lite tungt. Tar tillvara på maten. Känner av någonting i halsen, huvudet som ligger o gror, så ja kanske skulle ha vilat. Jaja, får se vart de tar vägen.
Tobbe har somnat, o ligger o snarkar i soffan, haha.. Kul sällis. Jaja, så får de väl vara då, han ska ju upp mitt i natten o åka till Malmö imorgon.

Söndagsmys

Jag fick sovmorgon imorse. Så skönt, sen drog Tobbe till gymmet. O när vi höll på o stökade som mest kom morfar förbi. Toppen trevligt att ha honom hängandes här. Vi käkade lunch, och gick ut i lekparken. Hade lovat att barnen skulle få en egen liten julgran i år. Så ut till Folkesta sen, o köpa hem en liten gran, precis lagom för dom.
Arvid tog snabbt rollen som dekorationsledare. Och dom blev så nöjda med resultatet. De är ju helt perfekt, på så vis får ja ha min från för mej själv. 😃✌ Blev ett pass på gymmet, de sög. 😟 Jaja, bättre lycka nästa gång.

Ett par dagar har gått

Några jobbiga pms dagar har gått förbi. Fyfan för denna skit.. Torsdag o Fredag körde ja av i skolan. Alltid lika kul. Idag har vi haft en relativt lugn dag. Efter lite frukost så var hela familjen inblandad i dessa godingar.
Ja ni ser ju själva vilka håll käften bullar. 😁😃 Sen blev de lite lunch innan de blev ett besök på Grevgott. 🍭🍬🍫 Mamma o Elin kom förbi, o vi störtade ut till Sundbyholms slott för lite gofika.
Hahaha, älskar bilden..
Vi hade så himla mysigt. Åkte o handlade hem pizza till Tobbe o barnen. O sen var barnen så jävla rastlösa, men konstigt, dom har ju inte vart ute på hela dagen. O de finns ingen anledning att vi som vuxna blir irriterade på barnen, av en anledning som vi själva har satt oss i. Vi har valt att inte gå ut med som, då blir dom rastlösa. Inge konstigt. Så ja o barnen knatade ut i mörkret. Spelade fotboll på baksidan, sen gick vi på spionpromenad, och kollade in hur alla bodde på baksidan. O så blev de lite gunga. Innan Elsa blev kissnödig. Så de var dags att knata in. Så då körde vi nästa uppdrag, projekt plocka ner julen från vinden. Åhååå, äntligen dags. 🎅🤶🎄

Tisdag hela dagen

Så himla trötta barn imorse.
Tungt att behöva väcka dom. Men men, vi tog oss iväg. Jobbade, o sen hämta kottarna igen. Full fart hemma, stod mest vid spisen kändes de som idag. Vi fixade o trixade lite o sen åkte ja ner till gymmet. Fruktansvärt trött, o ja vet inte riktigt vad ja gjorde där.
Bläk..

11/11 ☆•Fars dag!•☆

Barnen var ivriga att få ge Tobbe paket imorse. 😁 Elsa hade köpt Kallingar.. som hon så nöjt har berättat. O Arvid fick välja nya flaskor till gymmet. Ja drog ett pass på gymmet, så sjukt bra pass, körde bara tungt. Riktigt tung mage. Har vart grymt slarvig med strikt kost sista veckan. 😕 Tufft att "bry sej" så mkt när ja vart hemma hela veckan med Elsa. Plus att de har blivit väldigt mycket gott denna helg. Men ja har vart betydligt mer på gymmet. Och fått till några riktigt tunga pass. Så istället för att tycka att ja har misslyckats, att ja är tillbaka på noll, att ja är tjock... Så försöker ja verkligen kolla in mej i spegeln 1000 ggr. Ja ser likadan ut, o jag kan omformulera all mat min kropp egentligen inte behöver till grymt bra bränsle för att få till riktigt starka, bra pass på gymmet. O då känns livet lite lättare. Att bara tänka... "Så, vad gör de då?? Nu har ja bra med ork, och energi igen för att köra på några veckor på väldigt lite kalorier" 😁 Sen var vi hemma några timmar och bara låg i soffan o kolla Saltkråkan och Bullerbyn. Medans ja o Tobbe låg o halvsov. Innan vi packade oss iväg till pappa för att fira lite fars dag tillsammans med Märta med familj o Mathilda. Ja o Märta åkte o hämtade Pizza från Amarican pizza o sen Mathilda från jobbet. Sen gick vi al in mys.

Fullt ös

Nu medvetslös 😕 Vi började med höststäd ute på gatan. Man kan för övrigt aldrig veta när man kan behöva en ryggsäck...🤣😂🤣😂
Gullgrisarna!
Sen hade ja alla kids inne hos mej, Tobbe var med sin farsa i Stockholm, kan ju diskuteras om de var en jättelämlig dag att åka, men som den superwomwn jag är klarar ja allt o lite till..
Så med tre glada och förväntansfulla barn och en övertrött Elsa styrde ja även ihop Arvids Halloweenparty oxå.
O sen kom även Arvids klasskompisar Rasmus och Vega. Sen var de full fart.. omg... Till en början kände ja att.. Men va.. Ska han inte bjuda fler. När dom väl va hos oss kände ja bara.. what a fuck har ja gett mej in på. Hahahahha... Dom va helt hysteriska o överallt.
Men Arvid var så nöjd, o de är ju huvudsaken. O är han så nöjd o tacksam är ja nöjd. ♡ Jaja.. Sen (av någon spökig jävla anledning) drog ja till gymmet. Asså kom igen.. vad hade ja förväntat mej???? Dog ju för fan.. så nu är ja så trött att ja knappt kan tänka klart. Men men, ja kanske lär mej nått någon gång. 😒😒

Idag ville inte Arvid att ja skulle hämta honom så tidigt. "-Jag hinner ju inte leka någonting på fritids!" De är så skönt att han känner så själv. Däremot vill han inte vara på jour-avdelningen. De frågar han nästan varje dag om han ska vara där. Men de är ju bara den dagen Tobbe lämnar. Så han fick käka mellis idag. O de passade ganska bra då Elsa somnade kl. 2.. Hon sa själv att hon ville vila i sin vagn. O de tog kanske två sekunder så sov hon.
Vi hann kasta ihop lite muffins tills på Lördag oxå.
Drog av ett pass efter maten, o nä.. Inte de bästa ja gjort. 😒 Trött i kroppen tror ja. Nu, sova i soffan.

Pepparkakshus

Asså ja längtar ihjäl mej till julen.. 🎅🤶 Nä, ja tänker inte vänta jättelänge till, innan granen kommer fram. Men ska låta några veckor till få gå. Ska till Ikea med Elsa på Solstrålens stägningsdagar, o handla lite nytt pynt till granen. O så tänkte ja köpa en gran till barnen. Som dom får klä som dom vill. 😋 Hahaha, så ja får ha min för mej själv. 🙊🙉🙈 🎄 Tobbe ligger o snarkar bredvid mej i soffan o ja har nog skrollat flera mil på Instagram med bilder på fantastiska pepparkakshus.
O varje år går ja in gör de till 120% hahhaha.. O i någon vision så tror ja att ja kan få till någe liknande.. Hahaha.. O ja blir lika besviken varje år.. 🤣😂🤣😂🤣😂

Onsdag

Ja men vi vabbar veckan ut. Lagom tills att ja spred lite hopp på mitt jobb med att friskanmäla oss, så kom febern som ett brev. Vafan.. Haha.. Jaja.. Hon är ju inte dödssjuk. Behöver dock få till en liten stund med att kolla inbetalningarna på förskolan. Hmm.. Aja, de löser sig. Vi strosade på här hemma. Sen hämtade vi Arvid. O gjorde ett snabbt ärende på stan. Hem igen, o vi satt o kollade film när Elsa blir väldigt tung i kroppen. O hon hade somnat.. ja men toppen.. somna kl. 15 kändes väl sådär. Men de hade gått bra. Ja åkte o plockade upp Sandra o sen åkte vi till jobbet för kvällsmöte. Sen blev de ett grymt pass på gymmet. ÄLSKAR när de är bra folk där. De gör inget att de är mkt, bara de är RÄTT människor.. 🙃 Ja, jag vet att de låter knas. Men de får inte vara några som rubbar mina hjärnspöken. 👍

💐

Vi har även idag haft en hemmadag. Elsa är så mkt bättre. Dock blir vi hemma imorogn oxå, dels va hon ganska tjocksnorig O så måste ju jag meddela mitt jobb innan kl. 11.. O jösses.. Då har vi ju knappt startat dagen. Så då blir de så. Men men.. Vi tuffar på. O de blir bra mycket mer fart på livet efter att vi hämtat hem Arvid.
Arvid var så kreativ o gjorde ett eget spel, som vi spelade ikväll.
Hahaha, ja garvade ihjäl mej, han hittade på så sjuka regler o han vann ju såklart. Hahaha..

Mysig vabdag

Elsa var ju redan igår krasslig, o Arvid har oxå haft någe kraffs i kroppen. Så han sa själv att han kände sej seg o trött. Så han fick vara hemma med oss han oxå. O vi har haft en riktigt mysig dag. Dom har varit så harmoniska med varandra. Lekt tillsammans, o bara de att dom inte retar ihjäl varandra är ju fantastiskt. 😏 Sen har de blivit en hel del film emellanåt. Arvid har fått en ny favvo Insidan ut. Så himla mysig. O Elsas bästa just nu är Saltkråkan. Så vi har varvat dessa. Pappa kom över med lunch. Alltid så mysigt. De blev vattenfärgsmålning, o efter de var hela dom färgade.. Så de var bara att kasta dom i badet. Då passade ja på att storstäda övervåningen. Win-win!! Sen fanns de ingen energi kvar i lilla hönan. O hon deckade strax innan 17... 🙈 OMG!!! Inte perfekt.
O de gick inte att få liv i henne.. Så de va bara att lägga upp henne o hålla alla tummar o tår. Men icke, en timma senare vaknade hon o gallskrek o hade så ont i munnen. Puffen.. jaja, lite Alvedon o sen var de bara att kolla lite Barnkanalen. Ja åkte ner till gymmet, o fick till ett riktigt bra ryggpass.
Så skönt när man kan fokusera på de man är där för o inte på andra.

Söndag

Blev ett tidigt gympass imorse. Men bara att gilla läget eftersom både ja o Tobbe ville hinna med o träna innan vi skulle iväg. Sagt o gjort. Blev ett toppenpass. Hem o chilla innan vi for iväg till Malmköping. Vi övervägde en stund om Elsa o ja skulle vara kvar hemma. Riktigt rinnig, o tunn snuva o sådär feberrosig på kinderna. Men vi packade med termometer o Alvedon. O ingen va väl lyckligare än hon att få följa med. Hahaha.. Både hon o Arvid längtade efter farmors fikabord. Haha.. Roliga dom är.
O Arvid körde gärnet med sina kusiner. De va inge svårt att natta dom denna kväll. Dock blir de en hemmadag med Elsa imorgon. Hon är bra förkyld.

Lång Lördag

Våra barn har glömt bort hur skönt de är att ha sovmorgon. Jaja, kl. 9 hoppade ja o Elsa på cykeln o åkte bort till Parken Zoo. För att Kolla in Leksaksloppan. Jag hade absolut ingenting ja va ute efter, mest kul att bara gå o kolla. Hon kom därifrån med en ny dockvagn, o två dockor. Hon hittade en "lillan" docka.. "Skrollan" dockans lillasyster. O så fint skick, dock utan kläder.. Men eftersom de är en märkesdocka är de inga problem att hitta kläder till den. För 20 spänn.. haha.. klockrent. 👍 Plus att ja hittade massa fina klänningar till henne.
Jaja, bara att packa på allt på cykeln. Sen åkte vi bort till Coop o fikade.
O hela hon sken upp när hon fick syn på den gigantiska tårtbiten. Haha, va spelar de för roll då.. Hem.. O så tog vi de chill.. O på kvällen åkte vi alla till kyrkogården och tände ljus för farmor.

😏

Så fruktansvärt skönt att denna veckan är över. Har vart rätt intensiv jobbvecka. O vart så sjukt trött på kvällarna. Så de enda ja orkar med är att somna framför tv.n Slutade tidigt idag, och de gjorde Tobbe oxå. Så han hämtade barnen och jag åkte till gymmet.
Gick in med huvudet högt, hade full fokus på de ja skulle göra. Men ibland behövs de sååå lite för att självförtroendet ska jävla, sparka undan mina ben. Så ja åkte hem lite halvtrött. Både med känslan av att de är skönt att klockan dock bara är 2 och hela familjen redan är hemma, och en rastlös känsla. Känner nu att jag skulle så gärna vilja göra någonting. Kanske bara ja o Tobbe... jaja.. Skit samma.. Blir väl någon annan gång. Vi hoppas på bättre energi imorgon. Hej!!

RSS 2.0