Fick visst en hel vecka att gå..

Men o andra sidan.. Alla dagar ser ju istortsätt lika dana ut. Men helt olika. Elsa har blivit riktigt rolig att hänga med på dagarna. Och man kan få ut någonting av henne lixom. 😜 Pappa var förbi med lunch, och lite rör till diskbänken.
Till Elsas stora glädje. 😄😄 Och såklart när ja äntligen känner mej rätt motiverad på gymmet, så får ja kvinno-veckan.. o är konstant hungrig. De ara går inte att ligga på underskott.. Den går inte, de går inte, De går inte... Ja är bara konstant hungrig, och när ja inte äter så är ja helt sinnessjukt irriterad.. Och de kanske inte är jätte värt att leva så.. Trotts allt bara ett par dagar. Börjar släppa nu. Och gårdagens ben och Mage var toppen.
Får se om ja o Tobbe får till ett pass tillsammans imorgon kanske. Barnen fick varsin peng av Tobbe i veckan att handla va de ville för. Lite svårt att få ut någonting av Elsa.. 🌹 Men Arvid han var helt på de klara med att han ville ha en Nexo knights.. Lycka!

Lång, trevlig helg.

Idag var de kalas igen. Så ja o Arvid hoppade på cykeln och åkte bort till Leos Lekland. Arvid var bjuden till Leons 6 års kalas. De är så himla kul att han blir bjuden. 😊 Han är ju trotts allt så mycket yngre. Och blir lite blyg, han är ju inte den som tar för sig precis. Och ja kan tycka att de är lite synd. Och han vill gärna att ja ska vara med honom o leka. ☺ Men de gick bra. Och han tyckte de var Toppen kul.
När vi kom hem var vi ute i de fina vädret en stund. Kan man låta bli??? Tobbe åkte o firade en kompis. Mycket firande har de blivit. Efter lite mat i magen blev de ett kanon pass på gymmet. Förbrännings-Söndag. ✌

Ja är gift med världens bästa man..

Helgens andra av tre kalas. Barnens kusin fyller i veckan, så de bjöds på mat o fika. Och Arvid ser man inte röken av. Han hinner knappt äta innan han ska iväg o leka igen. 😊 Fick en så fin bild från igår. 😊
Vi klämde lite Tacos, och ett tag efter de gick ja runt och var hysteriskt sugen på en Ben and Jerry's.. men de va fullt upp med Kidsen på kvällskvisten så de försvann.. 😛 Tänkte bjuda på vofflor efter middagen, så Tobbe började medans ja nattade Elsa. O när ja kom ner igen, så hade Arvid bara tagit någon tugga.. O hans kommentar va.. "-Nä, de va inge gott, de va torra, o smakade inge" Hahaha... Ja höll på att dö.. Han som älskar vofflor.. Men ja höll med.. Dom va torra, vet inte hur han lyckades. Fick en lite tidig 30 års present av Tobbe idag! 💖 I slutet av september åker hela familjen till Kroatien.
Ja älskar den människan så ja skulle kunna spricka!! 😍

Lyckad Fredag

Hämtade upp mamma på hennes jobb vid tre.. Satte på ögonbindel och körde runt i stan.. Plockade upp Elin och Märta helt i tystnad. Hahaha.. De va så kul. . Mamma hörde bara att de kom in fler i bilen, o sen inge mer.. 😛 Ner på stan o möta upp Sinita, och in med alla på Make up Store.. Där mamma fick en styling.. 😊 av bästa Merit.
Efter ca två timmar där o mamma fick ett presentkort av oss som hon shoppade upp, så knatade vi vidare till Grekiska Kolgrillen Där ja hade lyckats få in precis alla hon känner till en överraskningsfest. De var så lyckat. Ska ringa henne lite senare o se om allt gått in.. haha.. Står för tillfället på en cross o sättas bort alla extra kcal. 😄 Och njuter av att gårdagen blev så lyckad, och för de fina vädret.

Torsdag

Vi knatade till förskolan, och idag hade vi samtal med Arvid och Ullis. Åhåå.. Ja blir så rörd så ja skulle kunna börja gråta över vår stora fina kille. Att han är så snäll mot sina kompisar, en riktig toppen kompis, duktig i allt han gör, och vi fick bara höra positivt. Ja o Ullis hade lite att göra efter mötet, så Elsa o Arvid lekte för fullt på Arvids avd. I snacka om att Elsa blev lycklig när de andra barnen kom in. 😄😄 Hon satt med de stora tjejerna o plockade med Barbiedockorna. Sen var de dags för dom att äta lunch så ja och Elsa gick hem och käkade lite vi oxå, innan vi åkte en snabbis till Maxi.. Vi har tre kalas denna helg.. 😨 Hämtade hem Arvid igen, och passade på att vara ute en stund.
Nyss kommit hem från yttligare ett Toppen pass. . Tung rygg och bröst.. och sen löpning i uppför... Sen dog ja en liten stund i bilen.. 😛

Tisdag

Med en krasslig liten tjej här hemma har de inte blivit mycket sömn inatt.. 😴😴 4 timmar för att vara exakt.. Men vi har tagit oss igenom dagen endå. Lämnade Arvid på förskolan. Han va helnöjd att få hoppa i alla vattenpölar.
O medans barn och personal var ute på gården så smög ja in i personalrummet och lämnade lite gottis. 😄 Hem igen och tog de lite lugnt en stund och sen var ja tvungen att ta en liten shoppingrunda.. Hade en del måsten att uträtta.. o de var så skönt att få de gjort. Efter lite mellis o hemma mys kom mamma över på sin Tisdagsmiddag med oss. Hon dansar på Tisdagar, och tycker de blir så bök att åka hem.. Och oftast så är Tobbe kvar på jobbet.. Så de passar toppenbra. Ja o barnen hade även ett lite minifirande av mamma. Hon fyller 50 imorgon... Så vi passar på att börja redan idag. 😄😄 Ja bakade tokgoda chokladgrottor.. Och så fick barnen ge paket. ♡ Ja hade köpt en ny vårkappa.. Hon blev suuuperglad. Jag med.. Att hon blev glad.. Haha.. Nu.. Soffhäng!

Blogg.se har strulat i helgen.. Såfort ja skulle publicera inlägget så loggades ja ut, o allt ja skrivit försvann.. Snacka om att man blir galen... Men vi har haft en Toppen helg i vårsolen. I fredags var ja, mamma och morfar på Lokomotivet och lyssnade på Magnus Karlsson. I Lördags var Arvid med Tobbe till gymmet. O köpte hem lördagsgodis. 😊 O på eftermiddagen åkte ja o barnen till farfar som bjudit in till kalas. O de var helkul att träffa alla kusiner. O de har inte hänt ett dugg.. 😄
I Söndags hade vi skönt Söndagshäng.. Tränade båda två, o den var vi ute på tomten. Mamma, Kalle och Elin kom över och vi grillade, och satt länge o snackade. Idag har vi en lugn dag.. Till Arvids stora glädje så är Lill-Arvid ledig idag.. Så dom har lekt sen frukost imorse. O de passar toppenbra. För Elsa är genomförkyld så de blir en lugn dag för henne.

15 Mars

Lämnade Arvid på föris, Elsa somnade efter de, och ja tog en timmas promenad. Skönt!! Sen lekte ja o Elsa hela dagen. Hon börjar bli så himla stor. Och till råge på allt så bara från en klar himmel så började lilla prinsessan att gå.. Haha.. Älskling då!! Så himla duktig.. o efter de första fyra stegen hon tog så kunde hon lixom inte sluta.. Tänk 9 månader o går.. 😛 Kunde inte låta bli att släppa en liten tår.. 😂😭😍 Arvid hade vart ute istortsätt hela dagen på föris, så han va heeeelt slut när vi kom hem. Så han fick pausa en stund i soffan innan vi klädde på oss igen o gick ut o lekte med Cornelia.. o Elsa o Gustav lyser ju upp när dom ser varandra. 😛 Lite mat i magen o sen ett pass på gymmet. Så himla bra pass. Och jag börjar bli riktigt vass i magen. ÄNTLIGEN!! ✌
Ska lägga lite extra krut på magen ett tag.. Och magen är rätt tacksam att jobba med. Går att få bra resultat rätt snabbt.

Bra dag

Började tidigt, Elsa vaknade strax efter sju. Så vi smög ner för att låta Arvid sova ett tag till. Efter frukost i magen så klädde vi på oss och gick ut i de fina vädret. 😊 Vi packade fram cykelvagnen och tog en promenad till Blomsterlandet. Köpte hem lite nya tulpaner. Så fint att ha färska blommor. Arvid var inte nöjd över att behöva gå så mycket. Haha.. Slökorven.. Väl hemma igen så Bylsade vi på Elsa lite mer kläder och så lekte vi i lekparken.
Lunch och lite lugn lek, Elsa sov igen.. Så ja o Arvid myste ihop oss med Pippi. Innan vi packade ut oss igen o hängde med grannarna på gatan. De va riktigt vårkänsla, barnen leker på gatan.. O ja o Jossan står med varsin barnvagn.. Precis så vi började vår vänskap. ✌❤ Ben och cardio fick de bli på kvällskvisten.. Nu soffan..

O de blev så bra helg...

Vaknade upp imorse, och de är så skönt att kunna ligga kvar en stund o dra sig. 😊😊 Vi åt frukost, och vi fick nog lite mersmak av de lyckade passet ihop igår, så vi dammade av kropparna idag med.
En snabbis in på Maxi, o sen hem och ta en dusch och trycka lite lunch. Sen åkte vi äntligen o hämtade hem våra små juveler. ♡ De hade gått så himla bra. Så skönt! Och dom var heeeelt slut båda två. Så dom somnade ovaggade båda två.

Härliga Lördag...

...Men någon annorlunda känsla i kroppen. Efter frukost o stök hemma så åkte vi ut till Skogstorp. Barnen sover hos mamma o Kalle. Konstig känsla att vara bara vuxna. 😛 Man kan ha trappgrinsen öppen, och saker stå kvar på vardagsrumsbordet.. Haha.. Jossan o ja konstaterade att de är bara sån glädje man förstår om man har små barn. Haha.. Man kommer alltid av sig lite till en början. 😛 Men vi hängde en liten stund ute tillsammans med Jossan och barnen. Sen bytte vi om och drog till gymmet. Gick så sjukt bra. De var så.himla kul att träna ihop. Och jag blev lite snopen över mej själv i vissa övningar. Nog fan tar de sig. 💪😄 Hem o kasta in en pizza i ugnen.. Kanske inte fullt lika fitness.. Käka o satt kvar lääänge o pratade.. Nu har vi kraschat i soffan, kolla film o tjocka lite.

Äntligen Fredag

Så himla skönt med lite helg. Jo, ja är ledig alla dagar.. Men de är grymt drygt att vara hemma själv speciellt en vecka som denna när Arvid har vart hemma o vart sjuk. Får skit dåligt samvete att vi knappt vart utanför dörren de sista dagarna, trotts att Arvid varit pigg... Men, men ibland blir de så. Höljpunkten var när pappa kom med lunch igår.. O de kommer bli en betydligt roligare helg för barnen. 😊 Mamma kom förbi en liten stund o käkade med oss, och ville kolla så barnen va friska o pigga. När mamma hade åkt, så hade vi lite fredagsmys, film, popcorn och saft, perfekt fredagskväll tillsammans med barnen.

Onsdag

Haft sån sjuk träningssvacka så länge.. För länge.. Svårt att hitta motivation på gymmet, blandar ihop dagar o pass.. Blandar ihop muskelgrupper, o lägger för lite energi på cardio.. (Som är mitt måste just nu) Ofokuserad, och oplanerad med maten, o trött på att ligga på jätte-underskott.. (Även de är mitt måste) Och just nu är de kvinno-veckan.. så ja är konstant hungrig. Tröttsamt!! Men fick till en helt okey pass idag. Vi har haft en hemmadag idag oxå. Barnen leker för fullt. Så himla söta tillsammans. Elsa är lite rivig med Arvid, testar gränser... O Idag när ja kom in i hennes rum hade hon rivit ut alla sina kläder från kistan på golvet.. 😛 O när hon fick syn på mej blev hon superbulliga, slänger upp kläderna på huvudet, o kryper runt i högen.. Så då passade de ju perfekt att sortera dom lite. 😄😊

Tisdag

Arvid blir hemma hela veckan. Feber och snor. Så vi gör allt de går för att underhålla barn. 😛 Främst den lilla.. som är den värsta huligan ja känner just nu.
Men någonting som vi brukar få till när de är vab-tider är att baka.
De blev strasskakor med Nutella..
Och Dumlechips..
Super kul. . Mamma kom förbi en stund, o hängde med oss.. O barnen blev överlyckliga.

Lördag

Som ja har längtat.. Och såklart vill man ju ha de lite extra.. Lite svårt att smyga för Tobbe på ett hotellrum med två barn som INTE kan smyga. Men en champagnefrukost fick vi till iallafall. ♡
Finns de någon som älskar frukost med än vår familj?? Hahaha.. tror inte de.. 😜
Blev häng på Naturhistoriska. Till Arvids stora förtjusning.. Var lite mycket folk.. Och såklart när vi är borta så började Arvid bli varm och blank på ögonen.. Feber!! 😴
Men vi är vana, och förbereda.. Så tillbaka till hotellet o vila lite, leka med nya saker.. O ladda med lite Alvedon.. Sen åkte vi och tog en fika uppe i Kaknästornet.
Toppen spännande...

Mysdag

Bra dag!! Man vill bara stanna tiden såna här dagar. Vi åkte direkt till Mall of Scandinavia och gick där o kikade i butiker o shoppade lite. Arvid har ju velat haft en stor Woody huuur länge som helst. Så nu slog vi till.
Och Arvid tömde även sin spargris och handlade i LEGO butiken. Sen åkte vi tillbaka till hotellet, vi bor på Scandic Foresta ute på Lidingö, och barnen gick igenom varenda kvadratcentimeter av rummet. 😛 Tyvärr så är de väääldrgt nergånget och skabbigt.. Och de var ju tur att vi betalade över nätet så de blev billigare. Hade ja behövt betalat 1700 kr per natt hade ja blivet rätt besviken.. Men, men.. Utsikten ska man inte klaga på..
Hela familjen har redan somnat.. Tobbe o Elsa somnade redan vid halv åtta.. 😛 Haha.. Så Arvid och ja kurade ner oss i sängen, kollade Fångarna på fortet Med en godispåse mellan oss.. Men de dröjde inte länge innan han somnade han med..

🎀

Fredag! Tobbe har tagit semester idag, och nu är vi på g upp till Stockholm för en hotellweekend. Igår premiärade vi i cykelvagnen. Ja behövde in en vända på ÖB, så då passade ja på att damma av kroppen lite oxå.
Elsa somnade i vanlig ordning.. 😛 Överallt, hur som helst. Lite Lördagsgodis blev de handlat med. Arvid trodde inge på mej att de fanns godis i Stockholm mä. Han sa "-Men tänk om de är slut??!" Hahaha.. Ja tänk om.. 😍

RSS 2.0