🦖🦕

Vilken dag! Mamma kom strax efter 8 imorse för att ha Elsa idag. O ja o Tobbe tog med oss Arvid till Stockholm för en heldag med Dinosaurier. Sen tidigt i sommras har vi väntat på denna show. Walk in whit dinosaurs.
De blev massa popcorn.. Haha, både en shoppingvända popcorn innan showen började O en i halvlek. Haha, denna familj kan konsten att äta popcorn.
De va en trött kille vi hade med oss hem. O när vi kom hem efter ett depåstopp i Strängnäs så möttes vi av en överlycklig liten tjej som gått bananas med sin mormor. O en ganska trött mormor.. Hahaha, hon ville inte ens stanna på mat. Hahaha.. Tyvärr avslutades kvällen kanske inte riktigt som vi ville, Elsa vaknade o gallskrek, o de slutade med att vi drog o trixade i henne maskmedel.. 🙈🙈🙈 Stackart lilla älskade.. Inge kul med mask i magen. Jaja, mamma för göra sitt imorgon, Tobbe är hemma, storsanering hela veckan o så är vi av med dom. Tack o Hej!!

Äntligen Fredag igen

Kan inte klaga på den här dagen. Jobbade till 13, hämtade barnen, o så åkte vi o köpte varsin ny film. Sen åkte vi upp till Sveaplan o fikade lite. Så himla mysigt. ❤ Sen hem, o ja o Elsa gick ut på baksidan o lekte lite. Medans Arvid klädde av sej o slängde sej i soffan med sitt Lego.
Sen har vi bara strosat på o haft en riktigt mysig Fredags eftermiddag.

🌞

Tidig dag idag. Men de gick riktigt bra. Hatar dessa dagar. 😏 Jobbade, o sen åka o hämta Kidsen. Blev en snabbis ner till stan för att möta upp min morfar o lämna hans bok han beställde. O sen till Ica för att hämta ut Arvids beställning.
Han är så fruktansvärt duktig. Men mmm.. Detta va lite i de störta laget. 😊😊 Så en del hjälp behövdes. Han blev snabbt trött, o då försvann tålamodet. Men fortfarande ivrig att få leka med de. Men de tog tid även för mej. Så de va de sista vi gjorde innan läggdags.
Men de är så himla fint. O ja älskar alla små detaljer. O ja bara hoppas Elsa kommer falla pladask hon oxå för lego. Så de får flytta in lite rosa o glitter Lego oxå. 🤩😍
Imorgon kommer de få bli hennes shoppingdag. Hon kollade i kartongen efter sitt paket. 🙈🙈 Usch, mitt mamma-hjärta dog lite. O hon har ju en sprängfylld spargris, så imorgon så ska hon få gå loss. ❤❤ Tobbe kom nyss in o väckte mig i Elsas säng. Finns de någe mysigare att krypa ner i hennes säng när hon ska sova, o hon är sådär supertrött o bara vill mysa. O sen somna så, panna, mot panna.. Asså vem kan motstå de. Nu lite tv.

Tisdag

Jobbat. O äntligen har allas beställningar kommit från Arvids försäljning av jultidningar.
Så allas saker är packade, o vissa är redan lämnade o betalda. Så nu jobbar vi gärnet med att leverera. Fruktansvärt bra förtjänst, o jättefina premier. Framförallt som för Arvid som sålt massor. Han ville dock inte ha någon av premierna man fick välja på, utan valde att ta pengarna han tjänat ihop. 3050 kr får han. Bra jobbat! 🌟 Och hans högsta önskan i LEGO är redan beställt. Pappa kom efter jobbet o var med barnen, medans ja åkte tillbaka till jobbet för kvällsmöte. Dom somnade ovaggat båda två när ja kom hem. Nu.. kväll.

Fortsätter helgen med massa lugn

Vaknade imorse o va tröttare än innan jag somnade. 😴😴 Super-mens-jobbig! Känns som att de blir värre, och värre varje gång ja får de. Jobbigt! Men vi har haft de väldigt mysigt idag med. Arvid sprang ut o lekte med Cornelia o Arvid. O sen kom dom in o käkade lunch med oss. O de är ju så jobbigt med Elsa, som så gärna vill vara med o leka. Men Arvid vill ju självklart INTE ha med lillasyster o leka med sina kompisar. Så vi tog en liten promenad i kylan.
När barnen lekt klart, styrde vi ner till stan, handlade en liten cd- spelare till Elsas rum. Så hon oxå kan lyssna på saga när hon ska sova. O självklart blev de ett besök på leksaksaffären. O Elsa som älskar dockor o bebisar fick syn på dockornas docka.
Hon blev heelt kär i den. Hon står o vyssar den till sömns, medans den ligger o gnyr, o tuttar på nappen. Väger som en nyfödd, rör på armarna o huvudet, o har olika ansiktsuttryck. Så himla fin. De är nog de närmaste man kan komma en riktig bebis via en docka, O kanske.. Så kommer tomten med den. 😊😊 Kostade en halv förmögenhet. Haha.. Men hon blev heeelt förälskad i den. Efter middagen blev de ett pass på gymmet. Var lite skeptiskt när ja åkte ner, eftersom ja vart så fruktansvärt trött. Men de gick riktigt bra. Så bra så ja var helt illamående när ja åkte hem. Haha..

Slut på arbetsveckan, o början på helgen

Igår så var de en chill dag på jobbet, så när Arvid slutade skolan hämtade ja honom, och så hämtade vi Sandras pojke från förskolan så fick dom hänga med oss en stund på jobbet.
Sen hem o fixade lite mat, innan de var dags för bad, o fredags popcorn. Och tända brasan.
Senare på kvällen kom mamma o slaggade på soffan. Hon o några jobbarkompisar skulle ner till Gekås, så vi satt o skrev en liten önskelista. Lite avundsjuk.. 😏 Tänk att bara få vakna upp med lite extra pengar på kontot. Så man bara kunde få gå loss lite. Skulle verkligen behöva förnya min garderob en aning. Framför allt underkläderna. Haha, inte bara lycka över att de just nu går fantastiskt bra på vågen. Framförallt mina bh.ar sitter förskräckligt.. 👙 Idag har vi haft en så mysig dag. O eftersom ja gjorde hysteriskt bra siffror på vågen denna vecka så släpper ja helt o hållet på mitt strikta matintag ja har i veckorna. 😊😊 Vi har bara tagit de lugnt, medans ja åkte o storhandlade var Tobbe ute i de fina vädret o lekte.
Sen har vi bara varit hemma o tagit de lugnt. Tillomed så ja somnade på soffan en stund. 😋 Nu ligger mini-me och sover, o vi andra kollar på Röjar Ralf.

Torsdag

Arvid o några från hans klass skulle åka till badhuset idag. Så han skulle vara på plats i skolan redan 20 över sju. Sagt o gjort, han var i skolan med badkläder och allt. O sen åkte ja o Elsa hem igen och käkade lite frukost innan de var dags för oss att starta dagen.
Jobbat, började dagen med ett medarbetarsamtal. Jaja, skönt att ha de klart. Hämtade hem två väldigt trötta barn. Fixade mat, samtidigt som ja lekte lite halvhjärtat någon KingKong med gosedjur och Legogubbar. 🙈 Asså ja hatar att leka tråkiga lekar. Hahaha.. O samtidigt hade ja o Elsa någon typ av mamma, pappa o barn lek. Haha.. Multimam.. 👍👍💪 Blev ett pass även ikväll på gymmet. De är så skönt när ja tagit bort mina "måste" pass. Och bara drar ner när kroppen känner för de. O ja är så pepp på Lördagens vägning.. ✌

Onsdag

Jobbade tidigt, hatar att behöva väcka barnen. 😔 Tobbe lämnar Arvid o ja Elsa. Jobbade, på lunchen åkte ja hem o fixade mellis. O när ja hämtat dom så åkte vi ner till Lilla Stadsmuseet. Vi hade så kul.
Vi halv 5 åkte vi därifrån o åkte hem o gjorde kväll. Mamma kom förbi en vända, käkade lite o Tobbe hjälpte henne med hennes nya mobil. O ja brassade ner till gymmet. Ett helt förvirrat pass.. Vet inte riktig vart ja är just nu. 🤯🤯🤯 Men trots minimalt med träning var ja grymt stark. 💪💪

Bullbak och bråk!

Jobbat, o åkte o hämtade Kottarna. På lunchen sprang ja över till Willys och köpte lite protein, o fick för mej att vi skulle baka bullar. Så sagt o gjort, när vi kom hem så käkade vi lite mellis, o sen satte vi igång. Arvid var inte så intresserad av att blanda ihop de, så han väntade på dekoreringen. Men Elsa ja ivrig att hälla, räkna o röra.. Haha.. jaja.. De blir som de blir tänkte ja. Men de blev helt klart topp 3 av mina tidigare bullbak. Jag är fruktansvärt duktig på att baka, men just bullar är ja inte hela i topp med. Men denna gång blev dom tiptop. 😃 såå perfekta, helt klara, men nästan degiga.
O så fina med barnens dekorationen med regnbågsströssel. Sen är ju barns som dom är just nu mä. 🤨 Vad är de med 6-åringar!!!!!? Fyfan... och små 2 åriga troll, som ska göra ALLT som storebror gör. Omg... kan slita mitt hår, blir på deras sandlådenivå skrik och gap.. Ja hatar dessa dagar.. 🙈🙈🙈 Men, men.. i vår familj är de en regel o lag att ALDRIG gå o sova osams. Så vi avslutade dagen riktigt mysigt. Kolla på otecknade Djungelboken, fikade bulle o satt nära. Bra avslut på en jobbig dag. ❤ Lycka när ja även hittade julmust.. som dessutom var sockerfri.
Längtar ihjäl mej till allt julstök.

En riktigt härlig dag idag med.

Tobbe drog o tränade, o ja o barnen drog till Maxi. De var mest jobbigt. Sen hem, käka lite lunch o sen packade vi ihop oss o åkte till Skjulsta.
Så himla mysigt att bara trava upp i skogen o vandra runt. Vi letade lite kantareller, men de va mest spännande att kolla vart grisarna hade bökat o massa andra spännande hål. Tanken med att åka dit var att vi skulle grilla lite korv.. 😒 Men de va upptaget. Men barnen va nöjda endå.
Sen hem, o vi var rätt möra. Barnen sprang ut o lekte med grannarna ett tag. Innan middagen. O när de var dags för barnens kvällsbestyr åkte ja o hämtade Sandra O åkte hem till Mimmi för att bli ett snyggare Jag.😊
Väldigt ovant, men ja är så himla nöjd.
Nu tar vi kväll i soffan, så himla trött, vilken intensiv och mysig helg. O de är så skönt att ja inte har någonting inplanerat efter jobbet denna veckan. Så himla trött. 😴 Men kanske inte så konstigt.. Måndag = Kvällsmöte Tisdag = Föräldrarmöte Onsdag = Högskolan Torsdag = Högskolan Fredag = Till pappa o äta Lördag o Söndag har vi nog knappt setat en minut.

Vilken härlig dag

Mamma kom till oss redan vid 8 i morse. 😊 Vi bjöd henne på en riktig mys frukost som tack för att hon hängde med våra barn en stund.
Vi hade städ på schemat nere på Solstrålen. Man får se de lite som egentid. 🤩🤣 Sen hem o käka innan vi störtade iväg o handlade Lördagsgodis på Grevgott. Så medans Tobbe o barnen gosade ner sej med en film och gottis så drog ja av veckans första träningspass.
Går så himla bra just nu.. Lite tack vara balans mellan träning och kost. Sköna tankar osv. osv. Hem, o sen knatade vi ut i solen o lekte i skogen o lekparken. O sen blev de Kebabpizza till middag. Och just nu ligger vi i soffan o kollar på Klsssfesten o trycker godis. Så just nu känner ja mej allt annat än fit.. 😏 Bara fruktansvärt mätt. Vi avslutade med lite spa ja o Arvid, tände ljus, gjorde varsin drink o la oss i ett varmt bad. 😊 Så mysigt.

Fredag, du är så efterlängtad

Men precis lagom att jobba typ 4 timmar idag. 😋 Älskar de Fredagarna. Åkte o hämtade barnen o sen for vi bort till Ekängen. Handlade lite Fredagsfika. Och så ska vi slå till med en riktig hotellfrukost imorgon. Hem, o så fikade vi i Arvids rum. ❤ Innan vi åkte iväg igen. Hem till pappa där de vankades, kanske årets sista grillkväll. Så himla mysigt, o kusinerna hade helmysigt. 😄
Pappa har tagit hem sitt gamla LEGO från farfar, så Arvid hade fullt upp.
O de bästa är ju att de finns så fantastiska ytor hos Morfar och Kajsa. Så man kan springa o jaga varandra, cykla o åka elbil.. 🤣😂🤣
Fantastiskt. Åkte hem, o slängde varsitt bsrn i säng. Nu tar vi Fredag kväll. 😚

11.e Oktober

Var även idag på Högskolan. O denna utb. är så himla kul.
Dessa dagar har vi jobbat med drama. Och man får verkligen töjja på sin comfort zone. 😊 Men alla känner ju samma, o vi är ett himla härligt gäng. Var även en snabbis in på HM och bytte kläderna som blev lite knas igår.. O jösses tjejen i kassan.. 😟 Hon har inte fått ***** på länge.. För så fruktansvärt bitter på sitt liv kan man bara inte vara. Hon tyckte att de va så grymt jobbigt att ja skulle göra ett byta På mina 5 plagg.. O de va inte en enda människa bakom mej. Sen slängde ja mej på cykeln o hämtade hem två heltrötta barn. Men vi fick till eftermiddagen trots allt. Mamma kom över o käkade med oss. O sen tog vi kväll. Ja o Tobbe gosade ner oss i badet. Så skönt. Men de är ännu skönare att de är Fredag imorgon.

😴😴

Har vart hela dagen på Högskolan.
Rodda runt vardagspusslandet. Så de var gryyyymt skönt att komma hem idag. Fruktansvärt trött. Fixa mat man inte behöver bry sej allt för mkt om. O sen passade ja på att rensa ur Arvids garderob. Sprang en vända på stan på lunchen. Fick någon typ av hjärnsläpp o hälften blev en stl för stort. 🤔🤨🤨 Men asså va hände?? Så de blir att byta imorogn då. 😒😴 Suck.. Jaja, allt gick ju hem iallafall. Nä, ligga o slöglo på Bonde söker fru.

Tisdag

Vad hände imorse då??? Klockan ringde 06.00, ja går upp o stänger av klockan och kryper ner bredvid Elsa igen. O tänker att ja ska bara mysa en liiite stund bredvid henne. O vaknar med ett ryck 10 i 7... O Arvid ska vara på fritids för Att äta frukost 20 över 7. Jaha.. Då var de bara att sätta lite fart. 😴😴 Fyfan va drygt. Men som den supermamma ja är, så kom barnen i tid i lugn o ro. Jobbade, o åkte sen o hämtade barnen. En snabbis hem, få i dom mellis, medans jag fixade kvällens middag. O sen var de bara att åka till jobbet igen. För föräldrarmöte. Barnen var med, och gick bananas. Haha, jaja. Sen åkte vi hem, åt mat o gosade i soffan. Ja va så sjukt trött då. O de va ju skönt att kottarna oxå va de. 😏😋 Nu, soffan med lite popcorn o Hollywood fruar. Innan vi laddar om för en Onsdag.

V. 41

Lång dag idag. Lämnade lite barn, o for till jobbet. På lunchen såg ja på Instagram att Veromoda hade rea. Hade ett presentkort kvar sen ja fyllde som bara har legat och väntat på rätt tillfälle. Älskar ju affären, men hittar sällan kläder ja vill ha där. 🤔🤔🤨haha. Men ja swichade ner på lunchrasten o kom tillbaka med nya jeans och en jacka. Så jävla snyggt, o ja va så lycklig hela eftermiddagen. 🤣😂🤣 Nöjd! Vi hade kvällsmöte o sen fick ja äntligen åka hem till lilla familjen. O de är rätt skönt att komma hem, o dom har ätit o allt är klart. Jag får ta över när allt är som bäst, o Tobbe åker till gymmet.
Och vi hade en toppenmysig kväll. Och nattningen blev så bra. Älskar dessa dagar.

Vilken höstdag 🍂🍁🌞

Tobbe åkte till gymmet, o ja o kidsen åkte o storhandlade. Dom är så duktiga att ha med. Men såklart fick vi en helavstämmning.. O då hade nästan ja oxå lust att krypa runt under diskarna o in till kassörskan o kolla läget. Hahaha.. Sen hem o käka lite lunch, o sen gick vi ut i de fina vädret.
Så himla härligt. Sen när de var dags att käka lite mellis så åkte ja ner till gymmet. Blev ett pass som blev av. 😊 Sen tog vi kväller. O Elsa va så sjukt trött, så hon somnade när vi låg o läste bök i vår säng. Så de va ju grymt smidigt. 😋

🌞

Så mysig dag. Mötte upp mamma efter frukosten i Vilsta för lite Loppis. Finns de någe roligare än att fynda de bästa... Billigt. ☺ Hittade en jättefin stor plåtburk med julmotiv på. Längtar redan tills ja får använda den. Sen dog min surf, så även min swish då. Men mamma tyckte in. 😋 O ja sa ju tidigare att ja hittat en asfin kappa ja gått o trugat på ett tag. O tror ni inte ja hittade en exakt likadan...
Bara de att de skillde typ 800 kr.. ✌ Sen knatade vi in i Raststugan o tog en fika med morfar Hem igen o till Arvids stora längtan hela veckan så hade Rasmus kommit.
Så dom har lekt hela dagen, full fart.
Tobbe drog en snabbis till Västerås så ja fick underhålla Elsa. Mysig kväll, blev en sen middag, o sen stupade Elsa på en gång. Trött att springa efter brorsan o hans kompis. ☺ Nu har vi slängt oss i soffan med lite gott. Så perfekt Lördag 🌟

Fredagsfeeling hela dagen

Så skön dag. Passade på att kompa ut lite tidigare idag. O tog lite SandraTid. Hämtade Arvid från skolan o åkte ner o hängde på Solstrålen. Hade lite jobb o så chillade vi en stund där. I Hade även handlat hem lite Fredagsfika till barnen. Som vi brukar på mina tidiga Fredagar. Alltid munkar med rolig topping. O så ska de delas på mitten så man kan äta lite av många. 😘😍 Nu, fredagsfeeling i soffan = Snart sova! ✌😴

Kväller

Vi har haft en bra dag idag. Efter gårdagens något ansträngda dag kom jag o barnen överens om att vi skulle få en bättre dag idag. Och de hade vi, käkade lite mellis när vi kom hem, o slängde oss i soffan en stund. Innan vi knatade ut på baksidan o mös i höstsolen. Fotboll, o 100 hopp från stora stenen innan de började bli kallt o vi knatade in o fortsatte med maten.
Körde en riktigt trevlig höstgryta idag. Lyx att kunna göra låååångkok mitt i veckan. Nötkött som får stå puttra 3 timmar i rödvinsbuljong gick hem. 😊 Sen blev de ett halvbra pass på gymmet. 😏 Typ ja var där.

Störda blogg

Så jävla tungjobbat att blogga när de bara krånglar. Blev ett bra pass på gymmet igår. Sen chillade vi hemma en stund innan vi åkte o hämtade hem barnen. Elsa låg o sov.. kl. 16... 🙈 jaja, de fick ju gå de oxå. Hon var ju helt slut efter en helg hos mormor. Pappa kom över en liten stund, han ville bli klippt. Sen tog vi kväll o Tobbe drog o tränade. Jag hamnade framför tv.n en dokumentär om Alexander som i Mars 2017 dom i skelettcancer bara 18 år gammal. Och han dokumenterade hela sitt sjukdomsförlopp. O ja lovar de är nog helt klart de mest gripande ja sätt. Jag som är så fruktansvärt hysteriskt rädd för den sjukdomen. Såfort den kommer på tal så strutsar ja o låtsas som att den inte finns. Bara för att gömma mej från allt hemskt. Så ja var ganska stolt över mej själv att ja tog mej igenom programmet. Men sen satt ja ju o fulgrät i nästan 2 timmar. O var fortfarande helt svullen i ansiktet imorse på jobbet. Lång dag idag. Men tog mej igenom den, o sen blev de en snabbis hem. Tröck en korv med bröd, sen kom pappa o Mansell o lekte med barnen liten stund. O ja o Tobbe kilade bort till Solstrålen för lite föräldrar möte. Tobbe sprang sen hem o tag över barnen o ja fortsatte med medlemsmöte. Nu, kväll! 😊😊

RSS 2.0