Slut på arbetsveckan, o början på helgen

Igår så var de en chill dag på jobbet, så när Arvid slutade skolan hämtade ja honom, och så hämtade vi Sandras pojke från förskolan så fick dom hänga med oss en stund på jobbet.
Sen hem o fixade lite mat, innan de var dags för bad, o fredags popcorn. Och tända brasan.
Senare på kvällen kom mamma o slaggade på soffan. Hon o några jobbarkompisar skulle ner till Gekås, så vi satt o skrev en liten önskelista. Lite avundsjuk.. 😏 Tänk att bara få vakna upp med lite extra pengar på kontot. Så man bara kunde få gå loss lite. Skulle verkligen behöva förnya min garderob en aning. Framför allt underkläderna. Haha, inte bara lycka över att de just nu går fantastiskt bra på vågen. Framförallt mina bh.ar sitter förskräckligt.. 👙 Idag har vi haft en så mysig dag. O eftersom ja gjorde hysteriskt bra siffror på vågen denna vecka så släpper ja helt o hållet på mitt strikta matintag ja har i veckorna. 😊😊 Vi har bara tagit de lugnt, medans ja åkte o storhandlade var Tobbe ute i de fina vädret o lekte.
Sen har vi bara varit hemma o tagit de lugnt. Tillomed så ja somnade på soffan en stund. 😋 Nu ligger mini-me och sover, o vi andra kollar på Röjar Ralf.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0