Fortsätter helgen med massa lugn

Vaknade imorse o va tröttare än innan jag somnade. 😴😴 Super-mens-jobbig! Känns som att de blir värre, och värre varje gång ja får de. Jobbigt! Men vi har haft de väldigt mysigt idag med. Arvid sprang ut o lekte med Cornelia o Arvid. O sen kom dom in o käkade lunch med oss. O de är ju så jobbigt med Elsa, som så gärna vill vara med o leka. Men Arvid vill ju självklart INTE ha med lillasyster o leka med sina kompisar. Så vi tog en liten promenad i kylan.
När barnen lekt klart, styrde vi ner till stan, handlade en liten cd- spelare till Elsas rum. Så hon oxå kan lyssna på saga när hon ska sova. O självklart blev de ett besök på leksaksaffären. O Elsa som älskar dockor o bebisar fick syn på dockornas docka.
Hon blev heelt kär i den. Hon står o vyssar den till sömns, medans den ligger o gnyr, o tuttar på nappen. Väger som en nyfödd, rör på armarna o huvudet, o har olika ansiktsuttryck. Så himla fin. De är nog de närmaste man kan komma en riktig bebis via en docka, O kanske.. Så kommer tomten med den. 😊😊 Kostade en halv förmögenhet. Haha.. Men hon blev heeelt förälskad i den. Efter middagen blev de ett pass på gymmet. Var lite skeptiskt när ja åkte ner, eftersom ja vart så fruktansvärt trött. Men de gick riktigt bra. Så bra så ja var helt illamående när ja åkte hem. Haha..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0