Party i Parken

Lagom när de var dags för frukost åkte vi ner till Elit för lite mysfrukost.
Sen hem och ja o Arvid hade lite chill medans Tobbe drog av ett pass. Vi åkte till en jobbarkompis och hämtade ett par regnkläder till Elsa. Sen hem för de kom ett par o köpte vår cykelvagn. Så skönt att bli av med den. Vi hängde lite hemma l sen kom äntligen mamma och Kalle med vår lilla prinsessa. Lika skönt som de är att slippa springa och jaga, lika mycket saknar man ihjäl sig. Sen gjorde ja o Arvid oss iordning för att åka till ett fullt Parken Zoo. Karuseller, lotter, glass och så höjdpunkten, Samir och Viktor.
Och tack för att jag tränar tungt. 😜 Stod med Arvid på axlarna och hoppade i 40 min. O han var så glad och sjöng med för full hals i Badar Nakna. 😄 Blir lite sentimental när ja står där. Så många gånger ja har stått där o sjungit till musik ja gillade, och nu står ja där själv med min son, som sjunger o dansar till musik han tycker om. ❤ Sen blir ja lite full i skratt.. Unga, snygga killar som kör gärnet.. Och medelåldern på fansen i publiken är mellan 4-10 år.. Hahaha.. Och en gäng halvtrötta föräldrar brevid sig. 😂 Sen hem, och som alltid när vi vart i parken så får Arvid ett trött-och hunger utbrott. Så i med lite mat o sen var de film resten av kvällen. Pappa kom förbi med deras barnstol till Elsa, eftersom den har sele, och hon klättrar bara ur sin. O så lite nycklar o så, dom åker utomlands o vill ha lite hjälp. Jaha.. Äntligen verkar de som att Elsa somnat där uppe. Stök o bök alldeles för länge.

Mysig dag

Efter frukost styrde vi iordning här hemma, och sen körde vi ut lilla prinsessan till mamma i Skogstorp. Pussa henne Hejdå. Och sen åkte vi till Malmköping. Vi lämnade pappan och sen gick ja o Arvid upp och gjorde marknaden. Han hade 100 kronor, och han vet precis hur man sätter sprätt på pengarna. Men ja måste ändå säga att de var bra val.. Trotts allt. 😛 Sen knatade vi ner igen och lekte med Arvids nya Chima Lego. O lite senare var vi bjudna på lunch. En liten restaurang. Och ska inte säga att Elsa är jobbig, men de var otroligt skönt att faktiskt få bara sitta, och prata. Än att behöva springa o jaga henne. Men Arvid har sagt flera gånger idag att han saknar Elsa. O visst är de tomt. ❤ Vårt älskade lilla yrväder. Sen knatade vi ner igen till Tobbes föräldrar, och satt där hela eftermiddagen. Rebecka och hennes kille kom. O vi fikade mest hela tiden. 😙 Och Arvid han leker, o man ser knappt röken av honom. Alltid kul med nya saker. Sen kommer han och tankar lite.
Toppendag! ❤

Igår gjorde vi absolut ingenting, Märta och Lotta kom över o de är ju underbart att få bebisgosa. 💖 Sen att allt blir hysteriskt intensivt med Elsa. De är ja ju van vid. 🙈 Och mina barn är kanske lite överstimulerade.. 😛 Så har vi en hemmadag, och bara "tråkar" klättrar dom på väggarna. Jaja.. folk säger att "De är nyttigt att ha tråkigt" Ni hör ju själva.. Vem väljer själv att Nu.. nu ska ja ha tråkigt.. Konstigt. Sen behöver man ju inte åka runt på alla Sveriges Lekland, Och köpa nya leksaker hela tiden. Men vem vill 'ibland' leva tråkigt.. 😛 Idag kände ja att nä, inte en dag till att ha två överaktiva barn, så vi åt frukost, och sen fixade vi lunch för en fm i parken zoo.
De var toppenmysigt. Men som vanligt, vår kära lilla Elsa kan INTE sova om vi inte är hemma. De är så jobbigt. Man blir så låst. O skulle vi dra på de så är hon ju vaken alldeles för sent på kvällen. Så strax innan ett åkte vi hem o hon fick sova, o Arvid och ja kolla film. Ett pass på gymmet. Rygg och mage. Sinnessjuk svacka. 😴😴😴 Ja kräks.. Ska nog ta några pausdagar.. Göra om, göra rätt.

Tisdag

Tobbe började jobba igen igår efter 5 toppenveckor hemma. Så jag och barnen kör våra två sista semesterveckor För oss själva. O de är ganska skönt att börja få liiiite rutin igen. 😊 På förmiddagen började ja rensa ur köksskåp. Massa skit som bara står. Har man inte använt de på ett år så är de bara att kasta. O sen testade vi att cykla lite. 😊 Elsa fick premiära i cykelstolen, och så testade Arvid att cykla brevid mej. Och de gick toppenbra. Så då är tanken att sälja cykelvagnen. Då behöver vi inte ha den stå o ta massa plats. Eftermiddagen var de massa lek, på gatan. O till middagen kom mamma över. Hon åt med oss o sen körde ja av ett katastrof pass På gymmet. Bläk!! Idag har vi fortsatt stor rensningen i köket. Behöver åka o storhandla idag. Men de är ganska skönt att riktigt tömma kyl o skafferi. Kasta massa gammalt, o in med nytt o fräscht. Min lilla hjälpreda.😜
Elsa sover just nu, och vi ligger i soffan och kollar på Bamse, Pappa var nyss här en liten stund. Blev en vända till Ica lite senare. Arvid har fått massa tomburkar han ska få.gå o panta. Han sparar till nytt lego.. Kanske.. 😛

Vi gör allt och inget

Vi tränar, o hänger man grannarna. 😄 Helt perfekt. 👌 Så idag åkte Tobbe och Björn ut o fiskade. Så ja o Jossan körde pannkakskalas, filmmys med popcorn Ett alldeles för sent poolparty, och betydligt senare sängdags. 😛
Våra små kottar! ❤ Nu ska vi ha lite kvällsmöte vid brevlådorna. Och hälsa Storfiskarna välkomna hem. 😛

Fredag ♡

Lugn dag. Efter lunchen cyklade ja ner på stan för att fixa nya naglar. Så himla skönt att ha fina naglar igen. ♡
De gör så himla mycket med snygga naglar. Kvinnliga, o sexigt. Men endå inte vulgärt lixom. Och eftersom ja tycker de är fint. Så är just naglar någonting ja lägger märke till hos folk. Skulle aldrig klara att jobba inom vården. 😜 Har gjort de på Fivefive, och jag är så himla nöjd. Åkte hem, och va sådär "ingen-energi-sur"... 😂 Men lite grillat o ett pass på gymmet så löste de sig.
Rygg och mage, och de gick grymt bra. Säkert för att ja körde en del av övningarna Tobbe körde med mej i helgen. Blev lite gott till kvällen, o lite film. Gonatt!

Full fart Torsdag

Tobbe hade tid på endoskopin imorse. Och medans han var där åkte ja och barnen ner på stan och handlade present till pappa som fyller år idag. ♡ Och till barnens lycka hade vi lite tid över för en vända i leksaksaffären.
Och lagom tills vi kom hem var vi ute en liten stund innan pappa kom med lunch. Lyx! Sen när han åkt så drog ja av ett pass. Gick precis som jag förväntade mej. 😧 Skit! Ligger på underskott, och då går de aldrig bra. Så ja körde 3 biceps övningar, o 3 bröst. Sen 30 min. cardio. Lättare att bara nöta på en sån maskin, än få till någe styrka att tala om. Sen sätter de sig så fort i huvudet. "Misslyckad om ja inte tappar 0.5 kg per dag typ"... Och de är så svårt att själv hitta och peppa mej själv. Skulle verkligen behöva någon som går brevid och talar om hur snygg ja är... Typ.... Jaja.. En vända till Tuna Park, och sen hem. Käka middag, och sen åkte vi på kalas. 🎉 Mest bara gosa bebis.. 😛

Heldag i Hallstahammar

Efter lunch åkte vi till Hallstahammar för att möta upp familjen Thunblad. Dom bor där med sin husvagn ett par dagar, och bjöd dit oss för att bada i poolen. Så himla mysigt. Och de är så kul att se att Arvid blir modiga och modigare varje gång vi badar i pool. Så efter ett tag var han oxå med och hoppade från kanten med simring på. Så himla söta. 😍 Elsa fick låna Gustavs simring med sittdel. Har beställt en till vår utlandsresa. Så de var ju toppen att få testa en nu. Vi knatade till deras husvagn o satt där o grillade o lekte.
Eftersom Elsa bara sovit 20 min. 🙈 idag, så sov hon innan vi ändå hann komma utanför bommarna. 😜
Arvid fick en burk med lite färdkost av Jossan, så han mumsar gottis o tittar på film. Så han kanske håller sig hem.

18.de Juli

Tog en långpromenad efter frukost. Superskönt. Sen hängde vi hemma p tog de lite chill. Käkade lunch, Elsa sov och Arvid kolla film. Sen packade vi oss till Parken badet. Arvid kastade sej raklång o poolen, så han o Tobbe gick loss. 😊 Ja o Elsa höll oss lite på vår kant. Jodå, hon tyckte de va helt okey, men både hon och jag höll på att frysa ihjäl. Så vi gick upp o bytte om o käkade lite mellis, och sen hängde vi I lekparken. Måste vara varmare i luften.. eller iallafall inte blåsa om vi ska bada. 😜
Lagom till middagen kom mamma över på sin Tisagsmiddag tillsammans med oss.. 😛 Tobbe åkte sen och storhandlade så ja badade barnen, och nattade Elsa. Nu lite soffchill o isglass.
Mums!!!

🌞

Imorse när vi satt o käkade frukost så knackade de på dörren, Och in kommer Cornelia och Lill-Arvid. 😄 Hahaha.. Hej hej!! Så Arvid fick i sej ett ägg o sen va han ute på gatan. Ja va spelar de för roll då? När Tobbe åkt o träna så va ja o Elsa oxå ute o lekte lite. o hejade på när Jossan o Björn packade husvagn för en liten semestertripp. Sen stod hela familjen och vinkat av dom.. (Som att dom skulle vara borta typ två veckor... Men i själva verket kommer dom hem på Fredag igen.. 😂 Plus att vi åker efter på Onsdag) ..så åkte ja ner o körde ben och avslutade med 20 minuter på Crossen. Sen var ja helt död. Rygg i Lördags, Cardio igår o avsluta med ben o cross.. 😥💩 Skönt med en "vilodag" imorgon. Ska även försöker köra på lite låg-dagar ett par dagar. Så ja får en spark i arslet. 💪 Sen hem o duscha, lite mellis o sen åkte vi och gjorde Parken Zoo. O ja verkligen älskar att vi har årskort. Vi bara åker dit o leker.. åker lite karuseller och sen är de bra. Dessa godingar asså!! 😍😍👫
Elsa gick al in på tovolit. Hahaha.. skrek rätt ut när åkturen va slut. 😂 Kastade sej i famnen på de utklädda nallarna.. Pussade dom på nosen o skulle dra av masken, sträcker sig efter tjejen som kör karusellen för att komma snabbare fram i kön. o pekar med hela handen på mjukglassarna... Hahaha.. Asså shit denna unge! 💖 Och som alltid så fick Arvid ett trött-och hunger utbrott.. 😩 O krascha i soffan när vi kommer hem.

Soliga dagar

Ja vad har vi gjort dessa dagar då? Vart väldigt intensivt tillsammans med grannarna. 😄 Eller iallafall Arvid. Dom har köpt en större pool, så de har vart poolparty för fullt.
Så honom har de inte vart några större bekymmer att natta på kvällarna. 😜 Elsa får tre hörntänder på samma gång. Mindre roliga nätter för hennes del. Igår kom mamma över strax efter frukosten. Och tog över barnen lite. 😊 Så ja o Tobbe fick åka ner till gymmet för ett litet pass.
Vi körde lite teknikträning av rygg. Behövligt ibland att inte bara köra på. Utan finslipa lite på lyft, kroppshållning och övningar. Så himla kul. Och idag körde ja min Cardio-Söndag. Sinnessjukt tråkigt, men väldigt behövligt. Just nu är ja i en sån svacka med maten. Svårt att komma in i någon typ av "rutin" när de är semester. Man har mycket främmande, man är bort-bjudna, de fikas. O ja låt de vara så säger en del av mej, och den andra delen tycker bara att jag själv är sämst i världen för att ja inte kan uppnå de ja vill. 😳
Pappa kom över en liten stund för att bli klippt, och sen kom grannarna över o vi bjöd på mat. Toppenmysigt. Nu lite Wallander.

Bebismys, och atc-pass

Som ja längtat efter denna dag, städade lite hemma medans Elsa sov, och Arvid var på poolparty. Lagom till mellis knackade de på dörren o när ja öppnade så står de ett babyskydd utanför med den gulligaste, minsta lilla godis ja sett. 😍😍 Förra Tisdagen kom Märta och Mickes lilla prinsessa. Och idag kom dom o hälsade på.
De passade sig himla bra att Elsa sov när dom kom, så ja kunde gosa riktig ordentligt. 💖 O när hon väl vaknade var hon grymt förvånad va de där va för en en liten person. Men sen släppte de nog för henne med. Sprang mest runt o apa sig. Arvid fick ge paket, sen va de bra för hans del. 😏😙 Handlade hem mat från Spicy Hot, kasta i mej de, o mötte upp Jossan utanför för att sen åka ner till Actic City för att köra ett ATC pass. Gick kanon. Mamma var såklart där. 💪 Heja oss!

Onsdag

Vi börjar väl som vanligt... Dumt att ändra någe som funkar. Varsitt pass på gymmet. 😜 Men därimellan körde vi lite pannkakstårta med alla barnen.
När ja kom hem smög ja in, tanken var väl att Elsa sov fortfarande. Men de va inte en kotte hemma. 😜 De var visst mellis-stund på andra sidan gatan. Så ja hoppa in i duschen o snygga till mej o packade väskan. O när familjen behagade att komma hem så åkte vi ut till mamma o Kalle. Tobbe o Kalle skruvade fyrhjulingen. Mamma fixade med maten.. Arvid lekte med grannbarnen där ute o ja jagade Elsa i vanlig ordning. 😨😨😨 Men de va mysigt. Nu kör vi lite soffhäng. GoNatt!

Parken Zoo

Igår efter att Elsa sovit middag packade vi oss iväg till Parken Zoo. Supermysigt. 😊 Tror alla blev lite småkära i den lilla killing som travade med oss inne på Lilla Zoo.
Den obligatoriska glassen.

BakisSöndag

Så himla trevlig kväll de blev hos Jossan och Björn. Dom hade ordnat så himla fint.
Så imorse när ja vaknade var de fortfarande fest i mitt huvud. 😵😝 Haha!! Så dagen idag har vart otroligt lugn. Tobbe åkte med Björn ut o fiskade, hur dom nu orkade de.. O efter lite chill, o ett litet besök av pappa åkte ja ut till mamma och hämtade hem Elsa.
Arvid var väldigt tydlig med att han skulle sova kvar en natt till. Så ja åkte hem igen med en övertrött liten tjej. Som inte var nöjd med någe, o så kom hon in i ett jättebra lekmode och såklart så ramlade hon o blev supeeledsen. O kunde inte sluta gråta. Så de slutade med att hon somnade.
Lilla, lilla underbara hjärtat!!! Kan inte sluta titta på henne! 😍

Egentid

Vi åkte ut till Skogstorp efter lite packning och fix här hemma. Barnen (läs Arvid) hade bestämt med mormor att sova kvar. Han tyckte väl att han skulle sova själv först, men gick med på att Elsa sov med en natt, och om han ville så fick han stanna en natt till. 😊 Vi fikade lite innan vi åkte hem igen. Och som alltid när man kommer hem utan barnen blir ja så himla rastlös och verkligen försöker komma på vad man ska göra. Så ja storstädade övervåningen innan vi åkte ner till gymmet. Som ja har längtat att få köra ben tillsammans med Tobbe.
Och de var precis lika sinnessjukt jobbigt OCH roligt som ja hade förväntat mig. En vända till Maxi.. (väldigt opassande efter de passet, ingen av våra hjärnor funkade på topp) Men, men.. vi jobbade oss igenom affären o sen äntligen hem o fylla på med energi. Nu har vi precis chillat i soffan o dags att ta tag i oss själva. Bjudna på drinkar och middag tvärs över gatan. Hos en annan barnledig familj. 😄😄

Soliga Fredag

Ja o Arvid gick bort till förskolan efter frukost. Sitta o jobba vid datorn lite. Och när vi gick därifrån fick jag inskolningsschemat för Elsas inskolning.. 🙈🙈 Hela min kropp bara ville ta pappret o riva de i molekyler. Man blir aldrig redo. När vi kom hem var de full aktivitet hemma på gatan. Tobbe var ute o lekte med Elsa och grannarna. Så Arvid var snabb att haka på. O sen har vi sprungit fram o tillbaka över gatan. Så när Tobbe fyllde poolen till grabbarna så åkte ja och Elsa till Tuna Park och shoppade skor illa henne. Hittade ett par supersportiga små gympaskor. 😊😊 Hela eftermiddagen har vi hängt med grannarna och avslutade med lite grillat på deras baksida. Och de slutade med att vi släpade hem två trötta ungar som fick kracha i soffan en liten stund. Elsa somnade efter en flaska välling och Arvid var inte långt efter. 😜 De tar på kidsen att vara ute nästan hela dagen. Igår var vi hos mamma och Kalle och grillade.

Har så länge kollat badkläder.. Och har länge vart sugen på att testa baddräkter. Finns ju faktiskt massor av grymt snygga. Och man behöver ju inte bli tant o asbra höfter. Med noll stöd för brösten.

🍓🌞

Hade lite jobb på Solstrålen så ja satte mej på deras kontor ett tag, innan ja drog av en timmas promenad. Så skönt. Skönare att förbränna ute i naturen än att knata in på ett varmt gym. Där är ja ju så mycket endå. När ja kom hem käkade vi lite lunch, o medans Elsa sov så Åkte ja på lite ärenden. Sladden till damsugaren blev de lite kortslutning i. Så måste ha rn ny stickprov. Man klarar sig inte länge utan damsugare när man har barn, och har altan dörren står öppen för allt o alla. 😜 När ja kom hem dröjde de inte länge innan Putte och Fia och deras barn kom på en liten fika. Arvid sprang med Cornelia och Lill-Arvid såklart. Så även idag var huset fullt av barn. Alltid så trevligt. Vi gick in på varsitt håll och käkade innan vi möttes upp igen ute på gatan för att åka o plocka jordgubbar. Så himla mysigt att helt spontant åka fast de egentligen är ganska sent.
Massa smarriga jordgubbar blev de. Och ingen var lyckligare än Elsa som åt som bara den.

Full fart Måndag

Tobbe åkte till gymmet, och Arvid var inne hos grannarna och ja o Elsa åkte till bvc för 1 års besöket hos läkaren. Och även detta besök var hon orolig och förstod vart vi var redan i väntrummet. Och när vi klivet in i rummet sitter de en liten dam i stolen. Och ler med hela ansiktet åt Elsa klivet upp och välkomnar henne med att stryka henne på kinden. Asså vilken barnläkare. Och hon sa att hennes mål med detta besök var att Elsa helt och hållet skulle få förtroende för folk i vita rockar. Så hon började blåsa sopbubblor, och lekte med henne hur mycket som helst. Så jo, de gick så himla bra. Dock lite tårar när kläderna skulle av för lite koll på hennes lilla knöl på magen. Som konstaterades vara ett litet brock på skenan som magmusklerna är festa i. Inget vi skulle göra någonting åt just nu, men hålla uppsikt över. När ja kom hem fixade ja lite lunch, och sen fick vi ätan att hänga tillsammans med mina småkusiner. De var helkul att ha dom här ett tag, plus Arvid och Elsa och såklart Cornelia och Lill-Arvid. 😄😄 Underbart med huset fullt av barn. De gick åt pannkakor o glass på löpande band. O Tobbe tog med hela klanen till plan o körde lite fyrhjulingen medans ja nattade Elsa. På eftermiddagen kom morfar över o sen mamma, Kalle och Elin. 😀😀 För en uppdatering av deras Greklandsresa. Meckade ihop lite pizza och så satt vi o trängdes vid vårt köksbord. Så trevligt!! ❤ Kvällen blev de ett benpass. O så cardio tillsammans med Elin. Nu sitter ja med mobilen i högsta hugg för att få full info av Märta som gått med värkar hela dagen.. Spännande!!! 🌞 ❤

1 Juli

De är lixom mitt i sommaren. De går så sjukt fort. Jaja.. Ett pass, o sen när ja kom hem var de Plaja de Äppelstigen..
Glass och bada.. 😊 Ja o Arvid åkte sen hem till pappa. O där satt vi ett tag. Innan vi åkte till Maxi o sen hem o hängde resten av dagen med grannarna. O när de var dags tacka för dagen så fick Lill-Arvid för sig att Stor-Arvid skulle följa med o ha Lördagsmys. Så han packade med sig pyjamas o godispåsen. För de var kvällsdusch o filmtitt på schemat. Så himla gosigt. Så vid halv åtta gick ja över o satt o snackade lite skit innan vi knatade över o de var dags att sova. Nu ligger resten av familjen o sover, och ja kollar på Tillsammans. Helmysigt film.

RSS 2.0