🌞

Tobbe hade massage inbokat idag, så ja o barnen hängde i Stadsparken undertiden. Lek och mellis.
O sen plockade vi upp Tobbe och åkte vidare till Malmköping för mys. Grillat, o massa kusinkul. De var så himla mysigt att bara sitta där o snacka massa skit.
O nattningen ikväll var inte allt för avancerad. Vi bar in varsitt barn o ner med dom i varsin säng. Gav Elsa en flaska välling o sen Tack och gonatt. Nu.. Soffhäng!

🌼

Jag o Arvid gjorde stan idag. Han är så rolig att hänga med. 😊 Han behövde ha nya kallingar, o ja kolla nya skor till Elsa. Hittade snygga byxor, tänkte boka naglar o så den obligatoriska glassen. O så jobbar vi lite varannan affär. Varannan ja vill gå i o varannan som Arvid vill gå i.
O eftermiddagen hängde vi hemma, Arvid höll vakt för att ha koll på när Cornelia och Lill-Arvid kom hem. O så blev de lite åkande på fyrhjulingen.
Jag hade styrelsemöte så ja har vart på förskolan nästan hela kvällen. Nu kollar vi allsång.. Nä.. de är fan inte bra längre.

😍

Ja skulle aldrig komma på tanken att köpa jeans eller något annat plagg för 1000 kr.. Men när de kommer till träningskläder kan ja sitta och skrolla hur mycket som helst. 😊 Har lääänge trånat efter Better Bodies blå kollektion. Tycker den är ursnygg!!
Byxor 1099 kr
Tröja.. 6-700..
Hoodie.. 6-700..
Jacka.. ca 1000 kr.. Skulle nästan kunna börja leta burk för att få allt.. 😛

Ny vecka

Efter en lugn morgon med barnen, o Tobbe kom hem från gymmet så åkte ja med Elsa till bvc. 1 års vaccin och tbe vaccin. Eftersom vi vart så mycket på vc med Elsas förkylning och öroninflammationer så började hon gråta redan när vi klev in i rummet. Lilla hjärtat!! Och hon tvärvägrade göra 1 års kontrollen. Jaja.. Hon växer på fint, o så avslutade vi med tre sprutor. Sen sov hon nästan tre timmar. Så ja slängde mej I soffan med lite lunch.. Tobbe och Arvid åkte till Västerås. Dom köpte en liten sommarpresent till Arvid.. Sen vem som egentligen ville ha den o tyckte de va roligast de är en annan sak.. 😛
Men ni ser ju på bilden vem som tror hon fått den.. hahaha.. Men som den lilla prinsessa hon är så fick hon igår ett jättefint slott till sitt rum. De är så himla fint. O så har hon hem till sina små Kram Björnar. 💖
Igår fixade vi klart de sist i hennes rum, och flyttade in hennes säng. Så nu sover hon i sitt egna rum. Och de har gått jättebra. Känns lite konstigt att inte ha lillsängen brevid mej I sovrummet.
Är så nöjd med Elsas rum. 😍 Nu soffan o äntligen nya serien Gisslantagningen.. Spännande!!

Söndag

De är som vi knappt vart borta. 😜 Föll in i rutinerna på en gång. Tobbe åkte o tränade efter frukost. O ja och barnen åkte till Maxi. Hem o käka lite lunch innan ja fort till mitt gym. Så skönt. Körde överkroppen. Lite småstressigt, åkte från gymmet typ ett, samtidigt som vi var bjudna på kalas hos Lill-Arvid som fyller 4 år. Så när ja kom hem så slängde ja mej i duschen, o sen sprang vi över. Tobbe kom senare, när Elsa vaknade. 😊 Och dom hade ordnat så fint. O de roligaste av att var ju Lill-Arvid inte ville bjuda någon annan än Arvid. 😍
Hahaha.. Åhåå så de där två jobbiga småsyskonen.

Hemma igen

Vi vaknade i stugan, till veckans första regn. Men de va inge rast o ro, packa ihop oss, bjuda barnen på lite frukost. O sen tacka Gotland för denna toppen vecka.
Åka mot båten med ett litet stopp på Maxi. De gick otroligt smidigt denna gång. De va rätt lite folk på båten, o Elsa sov på bra länge. O Arvid är ju inga problem att ha med någonstans.
Vi hann knappt hem innan mamma kom förbi. Toppenmysigt. Vi käkade pizza ihop, och hon hade handlat med sig massa jordgubbar. Hon pussade kidsen för veckan de inte träffats, och för veckan som kommer när dom ska vara i Grekland. Vi nattade varsitt barn, o sen travade ja till Ica för att handla hem lite frukost. Blev en liten omväg... Skönt att få röra på sig, och få gå själv med musik i öronen. Nu soffan.. Kommer nog inte bli någon uppesittarkväll precis. 😴😪

Midsommarafton

Och vi har firat den precis enligt regelboken. Ja o Elsa har fina blommiga klänningar, vi är ute på landen och myser i en trädgård full med äppelträd. Solen har stekt mej o Tobbe i varsin solstol, med en drink, vi körde även en hopplocklunch, med jordgubbar. och så avslutade vi med ett dopp i have, där vi även köpte ned oss glass. 😍🌞
Nu hänger vi i stugan, har börjat plocka ihop oss för att åka hemåt efter frukost imorgon. Känns sådär. Vi har verkligen haft en toppen semester. Sjukt intensiv, men kärleksfull o rolig.

Kul dag

Vi vaknade hela fsmiljenav en gnällig och hungrig liten tjej imorse. Alldeles för tidigt. 🙈🙈💩🙈🙈 Och eftersom att vi sover tillsammans är de svårt att smyga och låta varandra få sovmorgon. Så den har vart hur lång som helst. Och både ja o Tobbe var trött, tjuriga och tråkiga föräldrar. Men vi jobbade oss igenom förmiddagen med lite film och ett besök hos fåren. Och så käkade vi en tidig lunch, för att sen åka till Knejpbyn. Världens roligaste Lekland. 😍 Man kanske inte hade tyckt de vid högsäsong. När inträdet var 100 kr dyrare per person. (Vi betalade lika mycket för Arvid som för oss) Och de hade vart massor med köer o folk överallt. Men nu var de så lite folk. Så massor av grejerna man lekte vid var vi oftast själva.
Såklart ett besök i Pippihuset. Även om de troligtvis är totalt omgjort. Fanns ingenting invändigt som påminde om filmen. Plus att Arvid tyckte de va lite småläskigt. Så de blev bara en vända.
Men två trötta och nöjda barn, men en pistol och en lilla gubben häst Åkte vi hem för att äta middag Innan vi avslutade dagen med ett kvällsbesök vid havet.

20 Juni

Jag är den starkaste, bästa och snällaste ja vet. 😄 Grattis till mej själv på 30 års dagen... Ja.. jag hatar de.. 🙈 Men ja kontrar med att ja är en ganska snygg 30-åring.. O ja är gift och har två barn. Underbart! 💖❤💖 Idag hängde vi i Visby.
Och såklart ett stopp på Glassmagastinet. 😍
Men med över 300 sorter så blir de ett stop till 😛 Sen har vi bara gått runt och myst i de små gränderna.
Nu sover småkottarna, och ja o Tobbe sitter och njuter av kvällssol, och tystnad. Och äter.. hahaha.. de är inte precis någe fitness läger . Puss o Gonatt!

Gotland

Finns ingenting att klaga på. Vi har de heeelt underbart.
Och dagen till ära ska vi in till Visby.. Nu är vi påväg till Lummelundagrottan. Sen in o käka glass.

Äntligen semester

Som vi behöver denna semester. Tobbe är ledig i 5 v. Och vi börjar redan imorgon bitti. 😊 Så idag har hela dagen gått till att packa o fixa här hemma. Cornelia och Lill-Arvid kom hem från föris vid tre.. 5 över tre stod Arvid i deras trädgård. Haha.. 😂 Ja o Elsa hängde där en liten stund innan Tobbe kom hem. Och pappa o Kajsa kom för hämta nycklar. Och så hade dom med sig lite bilmuta. ❤
Nu sover samtliga.. Barnen i sina sängar o Tobbe brevid mej i soffan. Kanske göra dom sällskap. Lite att stå i, imorgon.

Champagne och sol

Märta kom till oss strax innan lunch. Hon fyller 25 på Söndag så ja ville passa på att bjuda henne på lite lunch. Och när ja fyllde 25 satt vi i gräset i på en filt, och hade champagnefrukost. O ja hade Arvid i magen. Nu var de hennes tur.. Champanjelunch med bebis i magen. (Alkoholfri) Hon fick även en present av oss..
Knåpade ihop en sovorm till lilla. Blev en snabbis ut till Rusta.. Men vem orkar åka bil o böka i denna värme.. Inte vi iallafall.. Så vi var lika snabbt hemma på vår skuggiga baksida. Har precis kommit hem från gymmet. Gick bra, stark som en oxe.. 😊 💪 Men endå ska de spöka lite..
Ja vi får jobba på de där. . Gonatt!

Bra dagar

Så skönt att vi har vart friska. Att alla får må bra, och livet är på topp. Vi har haft ett par toppendagar. Lite mycket att göra i vanlig ordning.. 😛 Men, men.. Satte mej igår och skrev en ToDo lista för att få ordning i huvudet ett slag.. Listor hjälper alltid. Och de är underbart att få bocka av. 😊 Vad har vi gjort då? Inga större utsvävningar.. Lekt, hängt med grannarna, tränat.. Hahaha.. Varierande liv.. Idag mötte vi upp Arvids dagisbästis med familj och gick loss i parken zoo. Och ja kan inte förstå vart att energi kommer från... 😂 😍 Men dom var inte stilla en sekund.. Hem och svalka oss på baksidan i lilla poolen medans lillasyster sov.. O sen var de full fart igen när Cornelia och Lill-Arvid kom hem från fritids o dagis. Har typ precis kommit hem från ett pass.. Och efter de en vända till Maxi.. Bläk va sent de blev.. Gonatt

Helg

Igår skjutsade ja Arvid till pappa. Han hade sett sååå fram emot att få vara själv med morfar hela dagen. ♡ Så han bara sprudlade hela morgonen. När vi lämnat av honom så åkte ja o Elsa vidare till Tuna Park och mötte upp mamma för lite shopping och lunch. Tobbe fick vara hemma och måla garage. Idag var Arvid bjuden på dubbelkalas. 😊
Hans två bästa. 😊 Så vi började med att hänga här hemma, Tobbe åkte o tränade och storhandlade. Sen körde ja Arvid på kalas o sen vidare för ett pass själv.
Körde bara cardio idag. Behövs.. 🙈 Hem, hämta Arvid o sen har va bara chillat hemma. Vi trotsade vädret, o Tobbe grillade. 😊

9 Juni

Igår hade vi med oss fika till personalen, och när ja hämtade Arvid önskade han "-Glad sommarlov!!" Min lilla älskling. . Så himla gullig.. Så nu har vi 8 veckors sommarlov. Och ja ska riktigt, riktigt njuta av denna sista långledigheten. Arvid har precis åkt iväg med mamma, för att åka på skolavslutningens kalas för Jack. Gulligt. 😊 Och Elsa (som är äntligen på väg till sitt rätta jag) är fortfarande lite tröttare, och sover på mitt bröst. Så mysigt att få ligga i soffan o lyssna på hennes tunga andetag, och ja vet att Arvid har fullt upp. Skön dag..

Hej hej doktor!

Elsa vaknade med feber igår morse. Och en hosta som inte var av denna värld. Så ringde mamma, hon fick höra på hostan, o konstaterade att hon inte ska ha feber 2 dagar efter en antibiotikakur. Så hon bokade in oss till hennes läkare. Hela familjen åkte bort till mammas jobb, Och läkaren konstaterade att öroninflammationen antingen aldrig hade försvunnit, eller så har den Kommit tillbaka. Jaha! 😢😴 Så hon fick en annan antibiotika. Lite starkare, och dubbelt så lång kur. Plus att de blev ett näs- och halsprov för att leta efter någon ....Bakterie... Va den nu hette. Älskade, älskade unge! Så himla duktig och tapper. Och efter läkarbesöket vinkade hon glatt till receptionen när vi gick hem.
Så nu blir de inge kompislek, och det är ju tur att Arvid går på sommarlov, så det blir inget dagishäng heller.

Sveriges nationaldag

Toppen dag! Vi har bara varit hemma. Redan kl. 10 sprang Arvid över till Cornelia och Lill-Arvid. Och så har vi vart istortsätt varit ute hela dagen i de fina vädret. Tobbe tog med sig kidsen illa Ica och köpte glass. Sen satt dom i skuggan o byggde lego i flera timmar.
Sen blev de lite gofika på deras baksida, och vattenkrig sen grillning på vår.
Och de blev precis som det ska vara. 😊 Körde av ett pass på gymmet nu på kvällen. O nu.. soffan

Tack för den här helgen

De är nog tur att vi är småbarns föräldrar. Vi är duktiga på att ta snabba beslut och vara spontana. När vi stod ute igår och lite halvhjärtat började plocka runt möbler o dylikt ute på altanen och inser att de regnar, och är allt annat än mysigt väder att sitta ute i. Så en och en halv timma innan gästerna skulle komma. Och jag står fortfarande i träningskläder Bestämmer vi oss för att ha vår fest på förskolan. Så ringa och kolla om de var okey. Sen springa över o kolla om Björn kunde hjälpa Tobbe. O sen var de bara att ringa runt meddela folk. De var ju lite smidigt att Arvid hade sovit hos mamma så han kom med dom lite senare. Så ja hade mej själv och Elsa som sov och sov och sov. Men som sagt.. man är ju småbarns förälder. Och klarar allt under vilken minimal tidspress som helst. 😊 15.00 stod vi nere på förskolan, snygga, dukat och tog emot våra gäster. Vi fick en intensiv, men kärleksfull 30 års fest. Massa mat, musikquiz och massa skratt. 😊 Så de var en heltrött, men glad familj som gick o sov igår. Idag har vi inte gjort många knop. Bara vart hemma och myst.
Vi har dragit av varsitt pass på gymmet. Och idag blev de några få tunga ben- och magövninga. Innan jag svettades mej igenom lite cardio.

Fredag ♡

Idag har de vart en lugn dag, precis va lilla familjen behöver just nu. Vi började efter frukosten med att trava bort till förskolan. Arvids pedagog fyller 50 imorgon, så vi ville vara med o fira henne. Arvid fick lika lite med Rasmus, så han va så nöjd så. Men vi blev inte långvariga. Eftersom Elsa fortfarande äter antibiotika, vill ja inte att hon ska vara bland massa snoriga, o hostiga ungar. Hem, käka lite lunch o sen somna lilla fröken. Och ja o Arvid spelade typ alla hans spel.. 😛 Hahaha.. Han är så tråkig att spela med.. Av någon anledning vinner han alltid.. o hittar på egna regler hela tiden. Haha.. jaja.. Vi stökade lite här hemma innan Arvid skulle bli hämtad av mamma. Så nu är han där o är helnöjd.. 😊 Elsa sover.. och Tobbe har åkt till förskolan för att hämta hem bord och stolar som vi ska låna tills imorgon. Blev så hysteriskt sugen på någe snackigt.. 😛 Kanske ta en vända till Ica när Tobbe kommer hem igen.

Första Juni 🌼

Packade iväg Arvid och sen tog ja o Elsa en promenad, medans hon sov... Då passar de.. Fyfan på riktigt asså.. Hur kan ett barn sova så dåligt?? Jaja.. Behövde ner på stan, byta Elsas skor.. Tänkte mysa på matmarknaden, passa på att bara gå o mysa lite. Precis när vi kommer in o ska leta parkering så snurrar de runt en massa poliser.. Tänker inge mer på de. Parkerar och travar runt ett tag. Shoppade lite kläder till lilla damen. Och går sen o lämnar tillbaka skona. Folk runt om är ganska "virriga" de slår mej att ja glömde min mobil i bilen.. Ja hatar de.. Blir så stressad av de.. Tror alla ska ringa o söka mej.. Främst förskolan. Så ja hoppar att "mysa" och bestämmer mej för att vi ta Elsas lunch hemma istället.. Möter upp några jobbarkompisar som talar om att en lastbil är stulen, och kört runt i stan.. Och att man INTE ska vara på torget och matmarknaden. Såklart är de ett litet stesspåslag som går på när ja går tillbaka till bilen. Medans ja tar mej ut från stan spärras gata efter gata av.. De är inte bara ja som stressar runt på de trånga gatorna. Man får gena och snedda.. Poliser vinkar stressat o ivrigt fram trafiken.. Man ser på dom att dom tar detta på fullaste allvar.. Och de är med en liten klump i magen ja åker hem. Kan inte annat än tänka på de fruktansvärda som hände i Stockholm. Klumpen i magen ville lixom inte försvinna. När ja kommer hem o man kan tänka igenom vad de var som hände blir ja så jävla arg.. Ska man gå och vara rädd, när ja går på stan o köper kläder till min bebis. Så jävla arg.. Nu får de fan vara nog.. Ingen jävel ska bestämma över samhället på de viset.. Väl hemma fick Elsa lite mat i magen sen sova. Medans ja kröp ner i soffan och kopplade av en stund innan de var dags att hämta hem Arvid. Och eftermiddagen har vi bara vart hemma. Försökt underhålla en trött tjej och göra en storebror nöjd. Man kan allt som mamma.
Precis kört av ett halvhjärtat pass på gymmet tillsammans med Elin. Nu sova i soffan.

RSS 2.0