Elsas andning blev inte bättre igår morse, så jag gjorde de ja alltid gör vid sjukdom ja inte har kontroll över. Ringde mamma för att rådfråga. Hon tyckte lite som vi att INTE åka in till akuten o sätta oss. Och få de hjälpt för stunden o sen åka hem. Utan hon bokade in oss till sin bästa barnläkare lite senare på morgonen. Eftersom ja var kanske övertygad om att de var krupp då kände ja inte att ja va katastroforolig. Så vid 11 åkte vi och fick träffa den "berömda barnläkaren" O han bara tittade på henne och konstaterade Krupp. Jaha.. Fick hämta ut tabletter till henne som hon fick. Och visp.. Borta.. Så idag är hon sådär typiskt hes.. men hysteriskt pipig och klängig. Men men.. så länge hon mår bra så. Arvid var så sjukt leksugen idag så han sprang sista biten till fsk. 😛 Jag har bara tagit de lugnt idag. Blev ju mer sömn inatt, men fortfarande mör. Så ja har mest legat i soffan. Och jag är nog sist i världen med att se den.. Men ja har börjat kolla på Prisen Break.. Så spännande.. 😛 Nu på kvällen var de dags för årets första styrelsemöte. Och kan ju inte påstå att vi var jätte effektiva. . De var bara långt idag. Men o andra sidan.. trevligt att få sitta o göra annat än ta hand om kidsen.

Mitt i natten..

Klockan är 02.18.. o ja sitter med en sovande litet tjej i famnen. De ändå som duger när hon är sjuk. Plus att de har satt sig lite på andningen.. så att sitta upp hjälper rätt bra.
Mamma kom som en räddande ängel med Mollipect på fm. De var vår barnfria helg.. Arvid började med feber i fredags. Så de var ju bara att boka av. Dock kom mamma o Elin o passade barnen så vi iallafall fick gå på bo tillsammans med Jossan och Björn. Men innan de så var ja och Elsa och firade min morbror som fyllde gämt.
Fest var de! 😊 Jaja.. Nu håller vi tummarna att det släpper för vår lilla Prinsessa.

Så är de

Bra Fredag.. 😊 Tog de lugnt på fm, efter lunchen så åkte vi på lite ärenden, hade bland annat lovat Arvid Lördagsgodis. Köpa Lördagsgodis i en godisaffär. Så vi åkte till Grevgott.. Kan säga att han var bra nöjd att gå där bland alla sorter o välja o vraka. 😛 På eftermiddagen kom Lill-Arvid och lekte med oss. Jag gav mej på att göra egen Pulled Beef. Spännande blev de, lite I torraste laget. Men kul. Lite fredagsfys innan fredagsmys.. Fredagsmys o Fredagsmys.. Kom hem o Arvid har fått feber. Faaaaan!! Vi som hade så bra planer för imorgon.

De går upp och ner...

...o de går hit och de går dit.... Ibland är de lite stånkigt.. Just nu är de lite stånkigt.. Men vi är duktiga på att känna av varandra tror ja. O jösses va vi pratar på kvällarna nu när ÄNTLIGEN Elsa behagat att sova som vanliga barn ska på kvällen. Trött efter gårdagens inte-sov-natt.. Elsa håller på att få en ny tand, o vaknar minst en gång varje timma, och Arvid hade växtvärk.. Tack för flytande Alvedon!! Och att vara vaken så mycket, o sen vaknade båda kvart över fem igår morse, och vaknar båda samtidigt, så lyser bådas ögon över att se varandra. (Dock en underbar känsla se barnens glädje att få syn på varandra) och buset är ett faktum. Arvid hoppar runt o fjantar sig för Elsa, och hon i sin tur sitter o hoppar, o slår av ren glädje tills hon har viftat så mycket med armarna så hon tappar balansen. Ja.. ni fattar.. full fart från start. Så då var de bara att trava upp.. Men inatt sov dom betydligt bättre. Elsa vaknar en gång o fick en flaska, o Arvid sov hela natten lång. Efter att ja hämtade hem Arvid idag så bakade vi lite bullar. Dock är de kanske max 8 bullar kvar.. hahaha... Gick över till grannarna med en påse, o efter en vända på gymmet så hade Tobbe o Arvid gåtta lös. 😊😊😊

Ny vecka...

...nya möjligheter. Måndagen höll vi oss hemma. 😊 Hängde ute i fina vädret en stund. Elsa var helnöjd att få krypa runt och utforska.
😊
Arvid var väl kanske inte lika nöjd att våra vänner på andra sidan gatan har börjat den hårda vardagen igen, och inte är hemma lika mycket längre. Men men.. Kvällen tillbringades på gymmet. I nya kläder går de alltid bra.
Pratade med pappa i telefon här om dagen, o han sa att sist vi sågs hade han tänkt på att ja aldrig vart så fit i kroppen någonsin som ja är nu.. Kändes så himla bra att få höra de. 💪 Kommit långt, o de är långt kvar.. Men.. men.. Ja o Tobbe satt i mörkret med tända ljus länge o pratade igår. Ibland måste man bara stänga av o släcka ner o sitta bara han och jag och prata... prata... prata... Skönt.. Idag har ja o Elsa hängt hemma. Arvid är på föris o leker. Strax dags att hämta hem honom igen. Vi får se vad eftermiddagen har att erbjuda. 😊 Har ett paket jäst ligger i kylen... Kanske baka lite bullar. 🍩

Söndag hela dagen

Har gått runt hela dagen och försökt vart glad. Tobbes jävla förkylning tar död på mej. Han är så jävla k*k grinig, och de är så sjukt jobbigt att jag ska behöva försöka göra tillvaron för barnen någelunda kul. Vi ryker ihop rätt va de är.. Säger förlåt.. o så snurrar de runt. Även om ja oxå inte har mått helt hundra denna helg och helst velat legat gömd i min bok, är de bara att bita ihop.. Bryt ihop i mörkret.. tårka tårarna o bara kör.. Byta miljö lite, och bjöd lilla familjen på lunch på Tuna.
De var helmysigt. O hur dåligt man än mår blir man på strålande humör efter att ha vart inne på Party Land. Ja o Arvid kan inte vara på Tuna Park utan att gå en vända o kolla på alla glittriga, o fina ballonger. 😊 Vi har även läst en hel uppsjö av böcker. I Fredags var ja o barnen på biblioteket och fick med oss massor med roliga böcker. Arvid lassade vagnen full.. De råkade även slinka med en spansk bok. 😊 Hahaha.. Igår hängde Arvid hela dagen med grannkompisarna. Så för hans del har de nog inte gått någon nöd på honom, att mamma och pappa har vart tråkigast i stan.

Torsdag

Och Arvid gick en ledig dag från föris. Vi åkte ut till Jenny och barnen efter frukosten, Och hängde med dom. Super mysigt. Var jättelänge sen vi sågs, så då finns de ju alltid mycket att snacka om. 😜 Hem och chilla en stund, barnen roade dig i vårt köksskåp.
Och äntligen har vi ju fått till Elsas sov.. Peppar... Peppar... 😛 Hon sover redan innan kl. 20.00.. Ni fattar inte hur skönt.. 😊 Ska fixa någe varmt att dricka, o sätta mej med en bok. Så skönt!

Gått nästan ett halvt liv sen sist...

Nyss kommit hem från yttligare ett tungt gympass. Är i en sån sjuk svacka.. 😥 HJÄLP!! Varför?? Sover som en gud.. Tack älskade ungar! Äter absolut precis som alltid.. Kanske just därför.. 😤 Massor med onödiga människor på gymmet.. Helt okunniga, och ivägen, Och gör mej absolut INTE motiverad.. Jag vet att man inte får säga så.. Men man känner så. Jaja.. Klickade hem ett par nya tights.
Kan även vara de.. Gått i samma kläder gör länge.. 😛 Annars då? Jo men annars är de dumt att klaga. Arvid fick va hemma igår från föris, för han vaknade med en Snuva, och ja trodde att nu var de dags även för oss. Och istortsätt när ja hade lagt på luren efter att ringt föris så vände de, och inte en snor droppe syntes på hela dagen. Men vi fick en dag till hemma. Och såfort vi fick en ledig stund så pärlade vi. 😊
Så himla kul, och Arvid var så himla duktig, och gjorde Pokemon bollarna helt själv. 😙 De gick så långt att vi åkte till Tuna Park och shoppade lite nytt. 😊😊 Hitta Doris o Nemo.. så gulligt! Nähä.. Ta någe o käka..

Mys-Söndag

Lördags kvällen avslutades i kaos. Vår lilla hönapönan hade inte sin bästa sovkväll. Somna, vaknade, somnade, vaknade.. o höll på så till mitt i natten. Så jag och Tobbe var inte den bästa versionen av oss själva. Men.. bryta ihop och resa sig igen. Vi är ju trotts allt ett rätt bra team. ✋ Tobbe åkte ner o träna efter en veckans förkylningspaus, och under tiden kom Elin förbi. Vi käkade lite lunch, och drog sen ner på stan. I mitten på December så vann jag en tävling från Make Up Store, en smink kurs för två. Och de var inte ett svårt val att ta med Elin, som älskar allt vad smink heter.
De var så mysigt! O snyggare blev vi. 😊
Sen åkte vi hem o hämtade upp övriga familjen för att åka ut till Skogstorp och hänga med dom. Vi gjorde pizza, och grillade Marshmallows i kakelugnen. Nu sover Arvid, och ja o Tobbe håller alla tummar vi kan för att denba kväll ska bli bättre.

Vinterdag

Plockade bort de sista av julen idag på fm. Någonstans i kroppen ligger en liten, liten förkylning och gror. Så denna helg blir en vilohelg från gymmet. Och medans ja pysslade med de, så var Arvid och Tobbe ute med Cornelia och Lill-Arvid och byggde snögrotta. Och efter lite lunch tillsammans så packade vi ihop alla barn och allt man kunde tänka sig att åka på i en backe, och gick bort till Slagstaskolan och åkte hela eftermiddagen.
Och när vi var lagom möra och stelfrusna knatade vi hem till oss och käkade ost smörgås, och varm choklad med en tänd brasa. Perfekt!!

Disney on ice

Mamma kom tidigt imorse och hämtade mej o Arvid. Sen styrde vi mot Stockholm och Globen. För en eftermiddag med Disney on ice- Frost Men först lite lunch i magen...
..lite shopping..
..och lite snacks inköp.. O sen var de dags.
De var riktigt häftigt, och Arvid var helt tagen. 😊 Så himla härligt att få.se lyckan i ens barns ögon.

Torsdag

Man kan ju inte bara sitta inne när de kommit typ en halv meter snö. 😊 Så igår hängde vi ute.
Pappa kom med lunch, Och på kvällen blev de ett pass. Just nu ligger ja i soffan o kollar på Mean Girls.. Så skönt med filmer man inte behöver tänka så mycket i. Arvid är hemma hos kompisarna och Elsa sitter på golvet och underhåller sig själv. Hon är så trött så hon svimmar snart... Meeen.. Mer envis än ja just nu.. o skriker som en tok när ja försöker somna henne. o de orkar ja inte idag.. så då får de va.. Tobbe kommer snart hem, slutar tidigt idag. ☆Så skönt!☆ Blir ett besök på gymmet då. Sen hämta mamma från jobbet. Hon ska sova kvar här. Imorgon åker vi på ett litet äventyr. Hörs!!

Hej Tisdag! Vad har vi haft för oss idag då? Var inne o stökade fram till lunch, började plocka undan julen. Så skönt. Sen knatade vi ut i solen, och passade på medans solen lyser. 😊
Lagom tills att ja frös, och vi skulle gå in så mötte Arvid Cornelia och Lill-Arvid. Som skulle till en lekpark. Så han hakade på dom och var ute typ 3 timmar till. 😛 Sen hägde dom här inne en stund innan de var middagsdags. Nu sover både barnen och karln. Hur myclet egentid som helst. Vad gör ja nu då?? 😊

Mest lite smågrinig

Ni vet så där jobbiga dagar, som man önskar man slapp gå upp från sängen... Vi har känt oss bakis hela dagen. Och även Arvid var ju uppe rekordlänge igår kväll, men vaknade varjefall kl. 8.. Så han var oxå lite småtrött. Men en vända i Slagstas alla lekparker innan ja åkte o handlade lite. Och när man har sådana här grinig-dagar så går ju allt skit. Vad man än gör så går de skit. Man är för trött för allt o de är bara prutt. O så blir ja så irriterad på blogg.se eftersom min inloggning är helt störd. Gonatt!!

Tack 2017

De har vart ett händelserikt år även i år. Vi fick vår lilla prinsessa, vi har gjort massa små utflykter, lek, o bråk, nya vänner och en massa timmar på gymmet. Ja.. Vårt småbarnsliv ser väl ut som de flestas gör.
Vi hade en toppen bra avslut på 2016. Vi var hos grannarna på massor med mat, skratt o skitsnack. Precis som de ska vara. 😊
Och eftersom majoriteten av sällskapet är ca en meter höga så hade vi vårt tolvslag kl. 21.. 😊 Bylsade på alla barn kläder o gick till vår baksida. Skålade i fina glas, och Tobbe och Björn var som två småpojkar på julafton. 😛
Av någon anledning så var Arvid inte alls speciellt road av smällarna o ar nästan lite rädd.. Så han satt med Lill-Arvid i vagnen eller hängde på Jossan.
Men de gav sig efter ett tag. 😊😊😛
Min lilla prinsessa tyckte oxå att vissa smällar var bra onödiga Men lite spännande var de. 😊
Tolvslaget firade ja o Tobbe in tillsammans, Avsminkad, och ombytt, och barnen sov så söt.

RSS 2.0