Hemmadag

Inte hänt jätte mycket idag. Arvid har haft feber även idag. O ganska hög på em. Stackars lilla killen. Somnade åtta. efter 18 i soffan. Så vi får väl se när vi behöver gå upp imorgon. 🙈😂 Åkte ner till gymmet idag. Endorfinerna sprutade redan innan.. Hahaha.. Skitbra pass. Första passet på två veckor som kändes riktigt bra. 👍💪 Så dessa två veckors vila har vart grymt behövliga. De är så viktigt att lyssna på kroppen. Jaja, lite soffhäng innan de är dags att nanna kudden.

Blev en vabdag. Båda kottarna är febriga.
Elsa har även krupp. Så de har blivit en del mys o gos idag. Elsa sov nästan 3 timmar idag på dagen, o Arvid bäddade ja ner i vår säng med lite Youtube o sen körde ja en vända med att slipa väggarna. De gick riktigt bra. Visste ju bara inte vart ja skulle börja med allt slipdamm sen. hahaha... 🙈 De kommer bli så fint så. 😁 Mamma kom över. Men de märktes att barnen va rätt sänkta. Ingen större fart på dom. Satt o kollade igenom mina bilder förut o hittade denna.. ❤ Tyckte den va så himla fin.

Frukost i bilen

När ja va uppe och hämtade Elsa inatt, vaknade även Arvid o konstaterade Att han kände sig krasslig. O jösses.. Så man kunde steka ägg på honom. 🤒😴 Så de blev Alvedon, och en Ipren och Lite Mamma Mu och Bing innan vi somnade om i soffan, han o jag. De va bara att snygga till sig, o sen springa bort till Ica för att köpa glass och mer flytande Alvedon. Hem o pussa familjen hejdå, o sen åka till jobbet. fullt upp hela dagen.. fick ett mess under dagen att Elsa oxå hade lite feber. Hem, mysa lite. Och denna kväll blev de inge gym. vilar kroppen ett par dagar till. Så ja passade på att spackla väggar istället. ✌😁

Söndag

Åkte ner o tränade. Men har någe skit i kroppen. Segt! Hem, käkade lite, sen åkte Tobbe o Arvid o handlade. Elsa somnade o ja rev sista tapeterna. Nästa steg är spackla o slipa. O de är väl de som är den tunga biten. 😴😴😴😴 Men men. Bara att göra☺ Vi gick ut o lekte när Elsa vaknat. Då skönt att komma ut en stund. Barnen bar påbyllsade med fodrade regnkläder från topp till tå. Så de slutade med att båda låg o simmade i vattenpölarna. ❤❤

😋😋

Haft en återhämtningsvecka.. Har inte vart på gymmet, har inte räknat några kcal. I Tisdags var vi ute på Biff... och käkade tillsammans med styrelsen. De va toppenmysigt. Och i Onsdags blev de en kväll med föreläsning med jobbet. Idag hade Elin bestämt att låna med sig Arvid till Leos Lekland. Han bar så himla lycklig att få gå dit. O vara själv med Elin. 😚 Så medans dom var där och Tobbe åkte o hämta hem nya bilen Så tog ja min lilla prinsessa på ett litet shopping stråk. jag fick för mej här om kvällen att de är dags att göra om vardagsrummet.
😁 Har ju alltid sagt att ja ville ha vitt. Men då här om dagen bestämde ja mej.. Åkte o handlade o är fortfarande lite osäker. Men när ja väl satt här hemma o kolla.. Så här vi ju någe grått i nästan alla rum. Och de är ju precis så man vill ha de. En röd tråd. Kommer bli så fint. Så idag är all tapet ryckt, halva rummet är spacklat. imorgon ska resten bli spacklat. O så ska ja ha slipat och målat klart taket denna vecka. 😄😄😄 Tror de är smart att sätta upp mål. Men nu har ja precis slutat, o slängt mej i soffan o kollar in filmen Cockpit. Grymt rolig.. Tobbe är fortfarande hängig.. 🤒 Så han har somnat för länge sen.

Solig Söndag

Åkte ner till gymmet efter frukosten. Tanken var ju att ta en vilohelg. Men ja körde lugnt. Hem o fixa lite innan Johanna o Liam kom. Så himla mysigt. Va så länge sen vi träffades, o barnen lekte toppenfint. Vi käkade lite, Arvid bestämde att bjuda på plättar. Sen, eftersom Elsa fick för sej att inte sova, så packade vi på oss o drog ut till pulkabacken.❤ O precis lagom att vi var påväg ut kom Barnens farfar, och hängde med oss hela dagen. Så vi lämnar en toppenmysigt helg bakom oss. Och skaffar oss en ny bra vecka!!

Lördag

Ibland måste man bara pausa o lyssna på kroppen. Denna vecka har ja känt mej grymt sliten. Trött, tankar o stress som äter upp min hjärna. Så de passade sej perfekt att Elsa var lite krasslig och behövde några dagar hemma. Även om de kanske är de som är sen största delen i de hela. Att barnen är som iglar på mej dygnet runt just nu. Skulle verkligen behöva en helg barnledig just nu. Så de blir inget gym denna helg, och med lägstavikt "någonsin" Så är ja nöjd endå. De va mitt mål, att komma under 62.8.. Så med en nuvarande vikt på 61.8 ✌ Så blir nästa mål 59.9 Då ska ja shoppa på fitnessbutiken. Vi åkte en snabbis till Tuna Park igår. Arvid hade kollat in en kul tröja som hans kompis hade. Och sånt älskar jag att uppmuntra. ☺ Så lite shopping till honom, o så skulle Elsa få en pulkahjäl. Men de glömde vi. Arvid har en jättebra från Everest. Så tänkte att Elsa skulle få en likadan. Sen åkte vi till mamma med lunch från Basilika och lite fika. Sen hängde vi där hela dagen. Så mysigt. Och de är så skönt att Elsa lärt sej att somna i vagnen.
Idag blev de en dag i pulkabacken med grannarna. Perfekt dag för de. Så himla mysigt med all glittrande snö överallt. Och perfekt sätt att köra slut barnen på. ☺
Sen hem o fixa lite lunch. Och nu sover Elsa och Arvid och Cornelia ligger hela utslagna i soffan. 😊😚

Onsdag och Torsdag

Igår kom ju äntligen den efterlängtade snön.. Ja, jag klarar mej, o ju varmare ju bättre. Men för barnen. Vad finns de att göra ute i en stelfrusen lekpark. Så ja åkte hem o parkerade bilen hemma, och tog med Arvids snow racer han fick i julklapp o hämtade hem dom. Arvid styrde, o Elsa satt väl o höll i sej. Så fantastiskt söta.
Sen gick vi till spökbacken o åkte. Elsa tjöt av glädje. Hahaha..
Idag blev de en vabdag med Elsa, hon har hostat en del inatt, Och snorat, så vi tog en chill dag hon och jag. Även om hon satt o va rätt tjurig i vagnen efter att vi lämnade Arvid i pulkabacken med alla kompisar.. Haha. Hon sover nu för fullt. Ringde nyss till fsk. o bad att Arvid fick stanna kvar över mellis. Så ja slapp väcka henne.

Hej Tisdag

Vi lyckades försova oss imorse. O ja börjar kl. 9.. hahaha.. Jaja.. Jobbat o när ja åkte hem bestämde ja mej för att ikväll ska de bli en bra em/kväll. Hämtade hem barnen, och som alltid fastnar man med Ullis 30 minuter. 😛 Hem o käka lite mellis. Barnen är alltid så hungriga, även om dom käkat mellis på förskolan. Så de blir dubbel mellis för deras del ibland. Sen gick vi al in i Arvids dino land. 😊🐊 Eftersom ja har börjat göra middagar som går att värma upp på Söndagarna då har vi så mkt mer tid att umgås tillsammans med barnen istället för att stå vid spisen. De absolut bästa ja bestämt mej för tror ja.. haha.. HATAR eftermiddagarna när barnen är trötta, Ja är trött, och så ska man försöka gå till mat utan att dö av stress när Elsa står o skriker vid mina ben o Arvid sätter ja med halvdåligt samvete med mobilen för att hålla honom nöjd. Så alla är ju betydligt nöjdare med en nöjd och närvarande mamma.

13.de Januari

Blev ett bra morgonpass idag. 45 min cardio, o Triceps o Axlar. Jösses!
Hem, käka lunch o duscha. Pappa kom över för att vara med barnen en stund så ja o Tobbe fick lite mysdate. Vi var och såg Solsidan-Filmen! Tyckte den va toppenbra. Man kanske kan skratta mer åt serien. Men eftersom ja har hört så mkt att den inte ens skulle vara sevärd Så tyckte ja den va jättebra. Hem, köra hem pappa, och sen åkte vi hem till Rickard, Kim Och barnen o käkade. Och barnen fick leka av sig lite. Nu sover kottarna o vi har slängt oss i soffan. Tja!

Så kan de gå.. 😒

Några intensiva dagar på jobbet. Skolar in ett tvillingpar. HerreJösses.. All heder till alla tvillingföräldrar. Hahaha.. Jaja.. Mamma kom över efter jobbet igår. Tanken var att hon skulle åka o dansträna sent. Ja åkte ner till gymmet, körde cardio biceps o axlar. Men jösses.. Fanns INGENTING att jobba med. Heeelt slut i musklerna. Så ja åkte hem igen. Känns så jävla skit att misslyckas. 🙈😒 Jaja.. Mamma var fortfarande kvar när ja kom hem. Men skulle åka strax därefter. Men hon kom inte längre än till vår trapp. Halkade o rasade. De gick inte så bra. Blev halvsittandes i vår hall på en stol, och kom ingen vart. Vad göra.. Bara att ringa efter hennes firmabil. Ambulansen kom, satte en del morfin o sen åkte dom upp med henne Och kunde konstatera att delar av lårmuskeln släppt. 🙈🙈🙈 Fruktansvärt ont..... Idag slutade ja tidigt, hämtade kottarna o åkte ner på stan. Hade tid bokat hos frisören åt Arvid. 😄 Han blev så himla fin.
Sen blev de en liten Fredagsfika. 😊
Så mysigt så.

Torsdag

Hade massage på jobbet igår. Så himla skönt, känns som att ja blev två decimeter längre. Haha.. Hade två riktigt snygga knutar på ryggen. Men nu så. 😄😒😉 Så då är de bara påt igen. Åkte ner till gymmet o höll på att dö av alla Nyårslöften 😂😂 Hahaha..

Måndag

Grymt trött. Somnade i soffan när ja barnen va nattade o ja o Tobbe hade tagit ett bad. Mamma kom som vanligt, till Elsas stora glädje. Hon ÄLSKAR sin mormor, o pratar om henne varje dag. 😂😂 Och till Arvids stora glädje kommer morfar idag som är hans idol o är lite barnvakt medans ja o Tobbe jobbar. Nöjda barn, nöjda föräldrar. 😄❤ Var helt inne på att ja började jobba kvart i åtta imorse. Men när ja ja hade stökat runt ett tag, väckt barnen o vi satt i soffan o var påväg att gör oss klara får ja se att ja började ju visst 9. 🙈 Hahaha... Ja blev glad och sur.. Sur för att både ja o barnen kunde ha sovit minst en timma till, O glad för att vi alla kunde ligga kvar under den varma filten O kolla barnkanalen ett tag till. 😊 Nu, in o jobbellijobba lite.

😡😒

Blir så sur, har inte kunnat logga in på kvällarna på blogg.se O de blir blir aldrig tid att blogga någon annan tid på dygnet. En summering av 2018 so fare.. Vi hade en så bra nyårs afton. Tillsammans med familjen Thunblad.
Sen har vi jobbat o haft förskoledagar denna vecka. Inga större utsvävningar. Denna helg har vi haft full fart. Igår hade vi "kusinkalas" eller va dom kallade de.. 😄 Tobbes föräldrar hade hyrt Hydrotrim så vi var där o badade. De va så mysigt.
O dom hade så himla bra armpuffar till Arvid. Så pass så med dom på o flyttuber på ryggen så simmade han.. Runt, runt o runt.. Dök o hoppade från kanten, trotts att han inte bottnade. De va så kul att se honom. 😀 Som annars varit ganska försiktig i vatten. O gärna plaskar runt i barnbassängerna. Efter de så åkte vi vidare till familjen Tiger för lite mat o umgänge. Idag gick ja o barnen bort till Arvids förskolekompis. Han var där o lekte hela fm. Ja o Elsa städade medans Tobbe tränade. O efter de körde ja av ett pass innan ja hämtade hem Arvid igen, hem o snygga till oss lite innan vi åkte till pappa O grillade korv i öppna spisen, o bytte julklappar. 🙈 Så kan de gå. Sååå himla mysigt. ❤ Å denna gång var ju Elsa frisk o snorfri. Så hon bara tokgosade med Charlotta... HEEEELA eftermiddag.
Hon är så förälskad i små barn. O hela hon tindrade när Märta satte Lotta i Elsas knä. Hon kramade, pussade o gosade så vi blev allihopa helt överväldigade. ❤❤❤ Arvid är oxå väldigt kärleksfull med henne. O han busar med henne så hon kiknar av skratt. Underbara ungar.

RSS 2.0