Sista dagen

Frukost! O ja, Ska nästan bli skönt att komma hem o få rutin på maten igen. 🙈🙈 De är inge jätteutbud. Pizza och pommes har vi typ levt på. O de blir man ju inte jätte fit på. Men finns de någe godare än croissant med choklad i Till frukost?
Vi badade i poolen efter de. De är alltid lite kallare på morgonen, så de blir mest att barnen hoppar studsmatta. Vi lunchade hemma på rummet. Och sen travade ja o Arvid iväg in till stan för att handla hem lite fika till planet imorgon. Visserligen ingen jätteflygtur, men bussresa på en Och en halv timma, o nästan tre i flyget. Kan grävas lite att tugga på. 😊 O han är lika förtjust i alla dessa små shoppingstånd som jag är. 😁 Så de tar sin lilla tid.
Han är så mysig att gå med. Pratar ihjäl en. 😊 Och såklart den obligatoriska glassen.
När vi kom hem så vaknade Elsa och vi travade iväg ner till havet. Arvid har fått sånt svid på benen när han badat i havet, Så de kommer han nog aldrig gör mer.
Men han hade med sig sina lego gubbar, O va då nöjd så i strandkanten. Till middag så köpte vi med oss pizza från hotellrestaurangen Och gick ner o satte oss på stranden. Perfekt avslut på denna resa.
Nu ska ja o Tobbe ta varsin drink. Innan vi är tillbaka till vardagen igen.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0