Söndag i paradiset 🌴🦄

Vi har gått en grymt skön rutin här. Frukost. Idag käkade Arvid pannkaka med nutella. Pannkakorna i sej är skit äckliga. Gummi o smakar inge alls. Men med nutellafyllning.. OMG!! Skulle kunna äta 18 stycken. Den en liten promenad, på strandpromenaden. Finns alltid någe kul att utforska.
Efter de blir de poolhäng. En barnpool precis lagom för kidsen.
Vi har köpt då vi kan göra lunch uppe på rummet. Eftersom de finns en liten köksdel, med spis o kyl osv. Så är de grymt smidigt. När Elsa sover så går Arvid oxå chilla lite. I skuggan på balkongen med film. Då passar ja o Tobbe på att sluka sol.. 😎😎🍹 Så himla skönt att bara kunna sitta i två timmar.. 🤣 Men idag packade ja mej iväg till Makarskas lilla marknad.
Så himla mysigt att strosa runt helt själv. Och bara kolla in de ja själv vill i lugn o ro. Ja shoppade en superfin ryggsäck till mej själv. Blir en vända till dit, eftersom vår ena väska kom typ halvöppen på bandet på flygplatsen i Split.. Haha.. Och dom sålde resväskor där. Och Arvid vill köpa Lego. 😘 Nu chillar ja o Arvid på balkongen medans Tobbe nattar Elsa.
Han med Legofilm, och ja uppdaterar bloggen medans solen går ner över havet. 😍💖🌴

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0