Dagens Hiss o diss.. o lite till

Dagens hiss måste ju ändå vara att jag har sätt yttligare en MC åkande i stan... och en o annan soppmaskin...
Men bittert nog så ska de ju bli kallgrader till helgen.

Dissen då?? De måste ju ändå vara min egna kropp.. att vara kort o tjock.. asså nä kanske inte tjock.. men fan inte smalast i stan...
Var på HM här om dagen och höll på att dö lite av alla deras SUPER söta vår kläder.. mycket mjuka färger.. mkt rosa, ljus blått.. o beige... blommigt, rutigt, marinblått.. baahh! ja vill ha allt..
o så hittade ja denna super söta klänning..
Finns även i ljusrosa.. (de var den ja prövade)
hahaha! Fyfan asså.. såg förjävligt ut på.. nä... dagens diss på korta kroppar..

Och så vill ja dissa Polarn o Pyret.. de är ungar som föds o ungar som fyller..;) o självklart springer ja gärna på stan, o så sprang ja in på Polarn.. o HALLÅ!! vad är de för kläder?? TÖNTIGA! o svindyra.. Visst de är jätte gulligt om en liten bebis på en vecka ligger mä sin randiga lilla pjyamas..
Men de andra.. konstiga svampar.. fula träd o blommor.. osv. osv.. o overallerna då?? 1000 spänn för en som inte är speciellt bra.. Nää, skit samma.. inga kläder från polarn av mej.. ;)

Måste ju bara tala om dagens bästa..  Var o tränade efter jobbet.. o de gick förövrigt grymt bra. =)
Men de var ju inte de ja skulle berätta om, utan om den där mannen som var där uppe, en "mörkhyad" man som gick runt till varje maskin o spännde på sig framför spegeln.. ja ni fattar.. en riktig tönt.. o efter styrkepasset så körde ja en stund på crossen.. o mannen stod på den andra brevid mej.. när ja o ögonvrån ser att de ser lite konstigt ut.. ja tittar till honom o ser att han springer ju fan baklänges.. hahaha gud.. ja började as garva o petar lite försiktigt på honom o säger.. -"Du springer baklänges" haha!
han klev av nästan på än gång..

Nä dax o fixa naglarna lite tror ja..
Tack o gooonatt


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0