Helg

I veckan som var bestämdes vi med Elin att Arvid skulle sova hos dom i helgen. O så ringde mamma och frågade ifall Elsa kunde komma till dom. Jösses, vi har inte haft barnens sovit bort... Hela natten sen i somras. Vi hade de nog lite öppet med Elsa, eftersom hon sist fick bli hämtad mitt i natten.. O så sa hon flera gånger att hon kommer sakna oss, o att hon bara skulle vara hos mormor när de var dag. Men nä då. Hon sov kvar, o de var så sjuuukt skönt. Ja o Tobbe låg i soffan o käkade kebab och kolla Netflix.😊 Så perfekt. O sen när klockan är efter 19 knyta på sej skorna o ta en power walk medans Tobbe pysslade i verkstan. I morse drog vi till gymmet. Tobbe körde sitt pass, o ja svettades på löpbandet.
Hem, duscha, käka o sen åkte vi ut till Skogstorp o fikade lite. Hämtade hem en totalt kaos Elsa. Hon har varit så snäll, duktig o kärleksfull med mamma, Kalle och Morfar-morfar, så när vi kom så rasade väl allt. Hon gallskrek hela vägen hem, för hon skulle ha med sej en cykel vi lämnade kvar.. KATASTROF.... O Arvid han höll på att svimma av trötthet i bilen. Haha.. Han har haft så bra.
Han var oxå heelt slut. Så de blev lite paketöppning när vi kom hem. Barnen fick en sommarpresent, o sen stupade vi i soffan.
De blev ett litet fotbollsmål till baksidan.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0