🌴💖

Fyra imorse gick vi upp. Fixade lite frukostfika, Och väckte barnen. Packa in allt, för att styra mot Arlanda. Allt gick grymt smidigt, Och Kidsen sov hela vägen. Och vaknade när vi styrde upp mot terminalen. Vi fikade lite innan vi checkade in. Och efter lite väntan fick vi boarda.
Och hela tiden var barnen fulla av spänning Allt va kul, Och de gick så himla bra. Elsa sov en stund på planet. O ja är så nöjd att vi lånade med bärsele till henne. Bussresan var kanske lite dryg. Alla ville bara komma fram. När vi kom fram gick allt väldigt smidigt. Vi fick våra nycklar, Och sen slängde vi upp sakerna på rummet innan vi störtade ner till havet.
Känna på vattnet och äta mat var prio. Vi hittade en restaurang på stranden. Där vi satt under vindruvsrankor och åt hamburgare. Sen kastade barnen sig ner till vattnet igen.
De är sån lycka att se deras glädje.
Älskar bilden på Elsa.. sån glädje.. haha.. att slippa bärselet. Nu sover Hon, Och Arvid ligger o kollar film, medans ja masserar hans mage.. 🙈🙈 Magknip de lux.. typ bara godis o chips har han ätit idag. Jaja.. Bättre lycka imorgon. Längtar redan tills vi vaknar o få gå på upptäcktsfärd.

Vi jobbar som att de är fredag

Jag och barnen har stökat runt hemma hela dagen. Tvättat, städat och gjort allt som underlättar för resan. Mamma kom förbi en snabbis o efter lite mellis pausade vi i packandet och gick ut o lekte. Och till barnens lycka då kom grannarna hem. Elsa försvinner alltid in till deras gigantiska björnbärsbuske. Hahaha..
Tobbe slutade tidigare idag, O de bar ju grymt skönt. Även om kanske inte han tillför i packandet. Haha.. Jaja, han kör ju upp oss iallafall. Och tankade bilen idag. 👌👍haha Lilla fröken var så himla pipig idag på eftermiddagen. Och alltid kaos när man ska laga mat. Så idag blev de att slå två... 😅
Jaja, nu sitter ja o kollar på Svenska Hollywood fruar. Och bara väntar på att tiden ska gå. Skulle behöva sova några timmar.

👌

Skönt med ledig Måndag. Ja o barnen har tagit lite extra ledigt innan resan. Dels för att hålla lite koll på andras div. snor och hosta. 😛 Ja men de blir så när man har haft sjukdomar, istortsätt var enda resa vi vart på. O dels för att ja vill ha koll på packandet. O så är de skönt att va ledig. 😊 Men de är ganska tufft att packa till fyra för en utlandsresa, Men två barn som INTE vill packa, eller vill att mamman ska packa. Vi var tvungna att handla lite från Willys o den blev de en snabbis på Tuna Park imorse. Arvid hittade (i hans värld) Kanske världens bästa tröja.
Marcus och Martinus. Hans andra bästa! 👌😍 Pappa kom över med lite lunch. Alltid lika trevligt. ❤ Barnen lekte för fullt. Nu ligger vi i soffan o chillar, Och bara väntar på att de ska bli Onsdag morgon. 😊

Helg

Tanken var att barnen skulle sovit hos mamma inatt. Men Elsa har vart snorig, så hon fick hålla sig hemma. (Till Arvids stora glädje) 😊 Och hon behövde nog de. Sov 3 timmar idag på dagen. Fixade nya naglar igår, o så blev de en vända på Tuna Park. Blev efterskottsfirad på jobbet i Fredags. Och fick presentkort på tuna. 😊😊 Hittade såklart massa fint på Gina på stan. Men inge på Tuna. Jaja. Jossan och Björn var oxå barnledig, så dom kom över på mat. Till Elsas stora glädje. 😛 Satt i deras knä hela kvällen. O var helt med på noterna att bli nattat av Björn. Haha.. Idag så tog vi de chill, Och strax efter lunch kom mamma och Arvid hem. Då mamma var kvar en stund så ja o Tobbe kunde åka o träna tillsammans.
De är alltid lika kul, o ja är alltid lika slut efterråt. Just nu sitter ja o har lite små panik över allt ja måste hinna göra imorgon och på Tisdag. Har tagit föräldraledigt för att gå lite tid innan vi åker.

Jobbat! O så åkte ja o hämtade hem kottarna. O dom var då himla trött, Och allt var en kamp. Men jag bestämde att jag ska hålla o vara bäst. O ja va de, jag är så bäst! Vi lekte, Arvid gjorde de han helst gör, kolla Youtube. O så gosade vi i gårdagens inpullsköp.. Jag inpullsköppte en Saccosäck med barnkanalen.
När Tobbe kom hem kastade jag i mej mat. Och cyklade bort till till Barnens förskola för föräldrarmöte. Och jag är så sjukt tacksam för att vi har barnen på den förskolan. De va ett toppenföräldrarmöte. O ja fick kämpa för att hålla tårarna borta ibland. Fina, fina ungar! O fina vuxna, Som är där, Och hjälper och vägleder och Stöttar våra barn, när vi inte kan.

🤡

Ja kom inte sent till jobbet idag... MEN... Jaja.. Slutade lite tidigare, o åkte en snabbis ner på stan för att hämta pengar från Forex till resan. Köpa en halsduk på Polarn till Elsa, Och boka tid för nya naglar. O allt hans med på 20 min. Innan de var dags att hämta barnen. Tanken var en mysig em på Tuna Park. Men köpte en keps, fikade frozen yoghurt o sen var de bara att åka hem med en övertrött Elsa. Lekte lite på gatan. Innan vi åkte till familjen Skiftinge o käkade mat. Barnen lekte o vi hade de trevligt. Hem o byta om för ett pass. Hej o hå.. God natt

19.de September

Var senast i världen imorse. Stackars mina barn... vad kommer dom minnas av sin barndom?? En mamma som alltid är sen till förskolan. Tur att vi har världens bästa personal. Som möter upp oss så bra, tar över mitt kaos och vänder mitt stress till en lugn dag. Och vissa dagar är så så tacksam för att vi har våra älskade små kottar på stans bästa förskola.
Dom är så värda de bästa! Jobbade på.. O på lunchrasten åkte ja Maxi, 🙈 Fybubblan va folk. De är ju pensonersrabatt på Tisdagar. Haha, Men de va så värt de, än att åka vid 4 med barnen. Idag firar ja och Tobbe 13 år tillsammans. De går fort när man har kul. 😍
Så ja överraskade med lite mys när barnen somnat. Dock så hade Arvid redan hittat godisskålen. Haha, Snabb som en vässla var han att kasta in ett geléhjärta i munnen.

Ny vecka

Jobbar lång dag på måndagarna. O de är ganska skönt eftersom Tobbe är hemma med barnen. Så efter en heldag på jobbet åkte ja hem, Och möttes av en hel hög av lyckliga barn i "Gretas Lekpark". Och två pappor som gick al in. Efter en liten stund var de middag på varsin sida av gatan. O mamma kom över som vanligt. Hon hade med sig en liten present till Arvid. Han hade fått en mikrofon av kusinerna. 😊 Så ni kan han va Samir och Viktor på riktigt. ❤
Vi hade lite kvällsbestyr, o när barnen var nattade, så åkte Ja ner för ett sent pass. Grymt drag i bröst. Kul!

En veckas paus

Blev en liten paus denna vecka. Helgen var helmysig. Igår var vi i Kungsby djurpark med Solstrålen. Så mysigt.
Älskar den bilden på Elsa. Hon va så trött, och busig, O bara slängde sej, O ville inte Gå en meter till.
Idag blev de ett pass på gymmet. Sen kom pappa över o lekte med Elsa. Toppenmysigt. Arvid hade fullt upp med kompisar. Sen avslutade vi helgen med pizza hos familjen Thunblad. Nu ligger vi i soffan o Tobbe masserar mina fötter.

Hej helg

Efter ett pass på gymmet och lite lunch så åkte vi till Malmköping, och hängde där hela dagen igår. De var toppenmysigt. Kusinkul, även om Elsa är precis överallt hela tiden. Idag har vi haft en städdag. Fybubblan va skitigt de blir. Och man kan inte sluta gno. Blev 4 maskiner tvätt, bädda rent i sängarna och krupit runt på alla fyra och skurat golvet. O rent blev de. Ja o Elsa pausade mitt i städningen och åkte till Tuna Park. 🙂 Ja shoppade byxor. Älskar mina svarta sammets leggings, o Gina hade Börjar sålt dem igen, så ja köpte ett par vinröda. Perfekt denna höst. Arvid lekte med kompisarna på em, o när Tobbe badade barn körde ja ett pass på gymmet.

Fredag

Segt att vabba Elsa. Hon är "frisk" Men väldigt trött. Så idag bjöd vi över Märta och Lotta och grannarna på Fredagsfika.
Bjöd på Hallon- och vaniljcupcakes. Och bullarna jag o barnen bakade i Torsdags.

Tisdag

Vilken dag! Lämnade barnen på förskolan och åkte till jobbet. Börjar komma in i lite rutiner, Även om ja får lite "bra att tänka på" ibland. 😛 Hämtade hem kottarna efter tre, och när ja kommer sitter Elsa i knät, och nästan sover. Hon är orolig i kroppen, ledsen när vi kommer hem, och somnar ganska snabbt i min famn. Mamma kommer över som vanligt på Tisdagar.
Busar lite, Men Elsa är inte på topp. Och strax efter sex sov hon. Men halv åtta vaknade hon igen, och är otroligt orolig, varm Och "förvirrad". Ja går ut med henne på altan eftersom de var så svalt. Men där o då försvinner hon bort. Hon skakar o krampar, blir helt stel och ögonen lixom försvinner. Sen vi fick Arvid har ja VARJE gång han fått feber varit liiivrädd för feberkramper. Och där satt ja, med en feberkrampande unge. Vet att de är ofarligt, Men otroligt otäckt. Hon kräks, och Tobbe ringer ambulans direkt. Ja var så sjukt lugn. Förberedde Arvid lite halvhjärtat med att de kommer komma en doktor i ambulans o titta på Elsa för att hon mår inte så bra. Så efter en låååång väntan kom en man hit, Men stora väskan. Elsa var fortfarande trött och slö. Men mest skitarg på att han höll på med henne. Vi övervägde ett tag. Och kom fram till att Nä, Vi åker inte in. Hon var såpass pigg i hans värld. Så febernedsättande och översikt. Tobbe nattade Arvid, O ja satt o somnade Elsa. O bara brast. Var bara tvungen att gråta bort all rädsla. De va de läskigaste ja vart med om. Nu har vi soffhäng.

🌧😭😍❤🤣✌🐒

Man skulle nästan kunna göra ett helt inlägg av emoijis. Dessa är mina idag.. Allt på en gång. 😋 Jaja.. Tobbe tog med Arvid till gymmet imorse. Och jösses va stark, stor o snygg han vart hela dagen. Ja o Elsa tog en vända till Maxi.. Egentligen hade ja inga ärenden dit.. Men i brist på annat. I bilen hem somnade lilla hönan. Halv 11.. Men de blev rätt bra. Hon sov över lunchen, o vaknade vid halv ett. Så Tobbe och Arvid körde Youtube, o ja Tuna park. 😊 Hem o packa ihop oss för lite Parken Zoo. De va så mysigt, trotts regn.
Igår när vi firade min kusin så hade Sinita rensat Leons garderob. Och Arvid fick massor med kläder. O han var ju stolt som en tupp att han hade fått Leons jacka. 😛🤣😍
När vi åkte från Parken hoppade ja in på Tuna igen och köpte en jacka ja blev heeelt kär i på fm. 😍 Kunde lixom inte sluta tänka på den. Hahaha.. Plus att de bara fanns den kvar, EN kvar i rätt storlek o allt. Då är de ju meningen att ja skulle ha en ny skinnjacka. Denna var en bikermodell, typ ljusbrun ( färgen hette gul, Men de kändes väl lite överdrivet) På kvällen hade vi lite av de vanliga kvällsbestyren. O Arvid bara väntade på att Elsa skulle somna då vi kunde plocka ner popcornen från igår, och spela spel vi inte kan spela med vår lilla röjarfia vaken. 😊
Måste bara säga att ja älskar kameran i min nya telefon.

Lördag

Blev ett bra pass på gymmet efter frukost. Åkte o storhandlade och sen var de bara att stressa hem Och plocka upp Arvid. Ner på stan för lite bio mys.
Vi såg Bilar 3. Den va så himla bra. Lite lång att se på bio kanske. Efter de så åkte vi till min morbror o firade Jack som fyllde 8 år i veckan. O Arvid och Leon finner alltid varan.
Så söta.

🌻

Hemmadagen igår var väldigt behövlig. Fick tid till att tvätta två maskiner, städa tvättstuga och Badrum. O dammsuga. Regnet öste ner nästan hela dagen. Så de blev inte jättemycket utelek. Hann klippa Arvid, och efter att Elsa sov så åkte vi till Maxi. Arvid hade namnsdag, och du fick välja en liten Lego låda. Helt perfekt vabdag.😊 Efter lite mat, Så åkte ja till jobbet för apt. Och efter de ett skönt pass. Blev mage och rygg. Och de gick grymt bra. När ja kom hem så hade mamma kommit. Hon sov kvar hos oss eftersom hon är hemma med barnen idag. Smidigast så. Så Elsa blev lagom snopen i morse när mormor låg o sov i soffan när vi klev ner. 😁 Nähä, ut och jobba några timmar till innan de är helg. Utnyttjar tiden mamma är här, och har bokat tid för nya naglar. Vet att de bara va tre veckor sen sist. Men dessa blev för långa, o så är ja inte helt nöjd. Plus att då hinner ja göra en ny påfyllning tills vi åker på semester. Man måste alltid vara ett steg före. Hahah

RSS 2.0