Soliga, vintriga Lördag

Sista November! Tobbe vabbade igår, så ja kunde jobba. Tanken var att vi skulle ha grupp-medarbetar samtal. Men livet hade en annan plan. Så från att fredagen börjat som vilken fredag som helst. Så blev de en sjuk vändning. Men dagen avslutades på en topp. Vi träffades hemma hos Ida för lite tapas o bubbel. För att sen styra ner på Y-von för drinkar o mat. Så himla bra kväll. Idag har vi haft en så mysig Lördag. Blev ett toppenpass på gymmet. Hem o byllsa på oss massa kläder för att äntligen få störta ut i backen. Ja o Arvid drog en vända till Tuna Park. O sen handlade vi hem lite mat. Käkade, o sen chillade vi hela familjen i soffan framför Sunes jul.😍 När barnen somnat kunde ja äntligen börja med årets Nissehus. Som ja längtat.

En 24 åring vs en 32 årig mamma...

Precis de slår mej idag, den 24 åriga Sandra hade så mkt principer och tyckte o tänkte bäst. O de slog mej så hårt idag, efter att ha knölar o bökat fram o tillbaka hon var så trött efter lunchen, men hon kommer inte ner i varv, inte i vår säng, släcka ner o somna i soffan, eller om ja bäddar ner henne i vagnen. Så.. På med lätta kläder, o sen in i bilen. Vi kom inte längre än till förskolan här utanför så sov hon. O så blev de, ja körde runt henne i bilen en timma för att hon skulle få sova. De skulle ALDRIG den 24 åriga Sandra tycka man skulle göra, men den 32 åriga mamman som har fått två barn, haft otaliga sömnlösa nätter o man vill inte hellre än att ens barn ska må bra, tycker de är hur chill som helst.
Hon har inte sovit en hel natt på så många dagar, o vi är helt slut, då kan vi ju bara tänka oss Elsa, som haft feber, varit as snorig plus hostat typ var 10.de sekund sista dygnet. Det blev ett besök på vc för henne imorse, tog lite prover för att se så hon inte får o bär på någe skit. Men allt såg toppen ut, o hon var så duktig, så hon skulle få en liten present efteråt av sköterskorna.. haha hon tog alla armband hon kunde hitta... och en ring..
Tobbe kom hem, o vi käkade lite. Hade ett ärende till Rusta, o Lager 157.. När ja kom hem sov Elsa redan, så vi körde lite soffhäng med popcorn.

Så trött på hosta och snor...

Igår kändes Elsa som hon skulle kunna typ gå till fsk. imorgon. Men hon hostar ihjäl sej.. Hostar o snorar. Är så jävla less på sjukdomar just nu. Jaja, jobbade igår o sen blev de världens bästa benpass. Älskar dessa lyckade pass. Jaja, men idag blev ja hemma, o vi chillade lite. Börjat plocka mer i jullådorna.
Mamma kom en stund o så hämtade vi hem Arvid. Bhaaa... sega dag.. Jaja, mysigt blev de ändå.

Visst får man börja julmysa nu..

Elsa sov sådär inatt oxå. Men tack vare att Arvid sov hos pappa o Kajsa så kunde vi sova ut imorse iallafall. Sen tog vi en chill förmiddag. Tobbe drog till gymmet, o när han kom hem åkte ja o kollade in Bomässan. Men de var inget att ha, så blev en vända ut till Rusta för att köpa ny julgransbelysning, o så köpte ja en krog att ha runt julgransfoten, hahaha, men vår gran var alldeles för stor, så de är bara att lämna tillbaka den.🤦‍♀️ Hämtade hem Arvid o när vi parkerade mötte vi upp Tobbes föräldrar som kom på ett spontanbesök. Super mysigt. Nu sover barnen, när Arvid skulle borsta tänderna bröt han ihop totalt för att han saknade sin morfar så han kunde inte hålla tårarna borta. Älskade lilla känselspröt. Nu kollar vi Solsidan, brasan brinner och julgranen är klädd... Äntligen får man börja julmysa!

Mys helg...

Var tanken iallafall.. Elsa vaknade inatt vid kvart i två, o febern jobbade i kroppen på henne igen.🤦‍♀️ O så blev vi vakna till strax efter halv 5. Så jävla tungt. Men Arvid vaknade som en solstråle, kl. 10 åkte vi härifrån till Pappa o Kajsa. Där han skulle få sova inatt. Sen hade ja äntligen fått tid att göra nya naglar.
O ja har nog aldrig varit så nöjd med färgen tidigare. 😍 Älskar den. Sen hem o vi har hängt hemma hela eftermiddagen. Handlade hem mat från Phil`s burger. Stans absolut godaste burgare.🍔🍟 Tobbe för iväg en vända på kvällen, så ja o Elsa tog en liten promenad i höstkvällen o handlade hem lite gott till lilla febertjejen.
Sen somnade på knappt en minut när ja nattade henne. Hoppas att febern ger med sej lite nu.

Tisdag hela dagen

Jobbar idag då. Blev hemma med lilla hönan igår. Hon behövde en dag till hemma att bara pausa. Blev en vända till Tobbes jobb, då ja hade tid för cellprov. Fyfan för hela grejen.🤦‍♀️🤦‍♀️ Dels bara att vara på ett sjukhus har blivit en tung grej.. Där är man om man är sjuk.. Dels att lägga upp sej för en annan människa, skönt att ja fick en kvinna. De är mitt krav.. Alltid.. O sen att anledningen till att ja är där handlar om cancer.. Får ångest av alla tre aktiviteter. Jaja.. Nu är de över. Blev ett grymt pass på gymmet iallafall.

Lördagskväll

Jösses vilket bakslag. Kändes ju som att Elsa redan i Onsdags blev bättre. Friskanmälde mej o tanken var att hon skulle gå på föris Torsdag o Fredag. Men.. som ett brev på posten kom febern tillbaka på kvällen. O Torsdagen var ju yttligare en katastrofkväll. Tempade 40.4, frossa o kräkas.. 😞😞 Så fruktansvärt tröstlöst... Men sen på fredagen var de rätt stabilt igen.🤷‍♀️ Mamma gjorde oss sällis den kvällen. De var ju skönt. Så de blev en lugn Fredag, vi svullnade med kebab o hade lugna hemaktiviteter.
Idag hade Arvid en klasskompis över på fm. Dom lekte o ja o Tobbe tog varsitt varv på gymmet.
Jodå, har kört ett par riktigt sköna pass, o haft rätt nice matvanor.. Hahah, tills denna helg så..🤦‍♀️🤷‍♀️ Jaja, blev en liten fika o mat i Skogstorp innan vi åkte hem o tog Lördagskväll.

Trött dag

En helt vanlig Måndag. Jobbade, drog till gymmet efter jobbet. Och fick till ett bra pass.
Hem, käkade lite, o så gjorde vi kväller här hemma. Strax efter tolv vaknade Elsa o va orolig o ville komma in till oss. Sen var katastrofen ett faktum. Mellan tolv o ca 04 imorse varvade ja o Tobbe med att gå runt, trösta o krama en helt hysterisk Elsa, som hade så ont i sitt öra. Hon var rätt snorig redan igår när ja lämnade henne. Men de här var så fruktansvärt för henne. Stackars, stackars lilla hjärtat. När kl. var runt 03 o hon ha de gråtit oavbrutet hela natten säger hon själv.. Mamma ja orkar inte mer.. De gjorde så ont.
Men hon somnade runt halv 4 - 4 o sov några timmar. O vaknade som en helt ny tjej. Dock ganska trött, men ändå väldigt nöjd o glad.
Så blev hemma idag o imorgon. O så hoppas vi att hon slipper febern som kom smygandes nu på em. Mamma är här nu, o ligger uppe o läser med Arvid. Tobbe har somnat i soffan. Stackarn, sovit 3 timmar inatt, o strax efter 9 åkte han till jobbet. Jaja.. Hoppas på en bättre natt inatt.❤

🤷‍♀️🤷‍♀️

Gått över en vecka igen.. Dagarna bara rullar. Förra helgen var full fart, vi hade Lotta sov över.
O hela huset fullt med barn.
Jobbat, o tränar en del, fått till en del riktigt bra pass. Just nu är fokus att hela passet skall kännas bra. O de har känts bra.
Igår gick vi al in Halloween.. en vecka sent, men så blev de för att de skulle passa oss.
Tror alla var riktigt nöjda. Idag blev de en lugn morgon, ja o barnen låg i soffan o kollade Harry Potter medans Tobbe drog till gymmet. Sen for vi till pappa o Kajsa o käkade Våffellunch o firade lite fars dag! ❤ De bästa, älskade papporna man kan ha!! ❤

RSS 2.0