Älskade flickebarnets dag

Ja vet... sjukt länge sen.🤷‍♀️ I morse sjöng vi upp för en väldigt förvånad Elsa.
Hon var så nöjd, tacksam o glad.💕
O lekte hela förmiddagen med sina nya saker. Ja fick till världens bästa pass innan vi hade kalas.
Tack alla som kom o firade med oss.

Helg

I veckan som var bestämdes vi med Elin att Arvid skulle sova hos dom i helgen. O så ringde mamma och frågade ifall Elsa kunde komma till dom. Jösses, vi har inte haft barnens sovit bort... Hela natten sen i somras. Vi hade de nog lite öppet med Elsa, eftersom hon sist fick bli hämtad mitt i natten.. O så sa hon flera gånger att hon kommer sakna oss, o att hon bara skulle vara hos mormor när de var dag. Men nä då. Hon sov kvar, o de var så sjuuukt skönt. Ja o Tobbe låg i soffan o käkade kebab och kolla Netflix.😊 Så perfekt. O sen när klockan är efter 19 knyta på sej skorna o ta en power walk medans Tobbe pysslade i verkstan. I morse drog vi till gymmet. Tobbe körde sitt pass, o ja svettades på löpbandet.
Hem, duscha, käka o sen åkte vi ut till Skogstorp o fikade lite. Hämtade hem en totalt kaos Elsa. Hon har varit så snäll, duktig o kärleksfull med mamma, Kalle och Morfar-morfar, så när vi kom så rasade väl allt. Hon gallskrek hela vägen hem, för hon skulle ha med sej en cykel vi lämnade kvar.. KATASTROF.... O Arvid han höll på att svimma av trötthet i bilen. Haha.. Han har haft så bra.
Han var oxå heelt slut. Så de blev lite paketöppning när vi kom hem. Barnen fick en sommarpresent, o sen stupade vi i soffan.
De blev ett litet fotbollsmål till baksidan.

Hej helg och Måndag

Lugn helg. I Lördags var vi bara hemma o tog de lugnt. Elsa lekte med kompisar hela dagen. Hon sprang o cyklade I stort sätt hela dagen. Arvid hade med sej kompis hem från skolan i Fredags, så han va nöjd att vara vara hemma o pula med sina saker. Vi byggde koja av lite spillvirke o hade Freja i helgen.
Igår åkte ja o barnen till Johanna om Pontus. O barnen lekte med Liam. Eller... Ja.. Elsa hon plockade med ALLA den lilla kommande bebisens saker. Jösses asså. Blev lite cardio på kvällen. Har skaffat ett kostachema ja hoppat på nu denna helg. Kul!

Torsdag

Jobbade idag. Elsa var hemma hos Elin o Alex idag. Så skönt att komma hemifrån lite. O hon var så sjukt nöjd.. o heelt slut när ja hämtade hem henne.
Vi åkte o hämtade Arvid.
Sen blev de bara att bara ute o leka på baksidan. Ja grillade lite korv, o barnen dukade så fint ute på altanen. Så vi satt där ute o käkade när Tobbe kom hem. Vi fixade lite hemma innan ja åkte o mötte upp Elin på gymmet för ett pass. Hon ville köra lite cardio, ben o mage.. Moahaha.. Mina starkaste kort.. Hon kommer inte kunna gå på Lördag..😅😅 Men hon var grym.. O sen är hon ju så sjukt rolig så ja skrattar ju så tårarna sprutar..🤣🤦‍♀️

Sicken bra helg vi haft..

Blev världens bästa pass på gymmet igår. Sen hem o käka lite lunch, innan ja o barnen åkte till Skogstorp o hängde hela dagen hos mamma o Kalle. O även Morfar-morfar var där. Tobbe kom lite senare o vi grillade Hamburgare o sätt i kvällssolen o bara hade de allmänt trevligt. Idag tog vi en chili fm. Ja åkte en vända o hämtade hem lite vinglas hos en tjej. En vända in på öb, lite lunch o sen packade vi oss till pappa o Kajsa. Vi knatade bort till Skiftinge o gick gärnet i lekparken o utegymmet. Kul att vara där med dom, eftersom både pappa och Kajsa tycker de är minst lika kul som barnen.
Sen lekte vi på baksidan innan vi packade med oss två trötta ungar och åkte hem. Elsa har fått nya kompisar hemma på gatan, så vi hann knappt ta av kläderna innan dom stod i hallen. Så dom lekte en stund, Tobbe fixade med sitt o ja o Arvid kröp ner under filten o drog på en Jurassic Park film.
Så skönt.

Sköna Maj välkommen..

1 Maj! Kanske årets skönaste dag. Asså seriöst, säkert top 3 av dagar detta år. Vi har typ inte gjort ett dugg, fram till kl tre, hängde vi i soffan. Ja kollade sista två avsnitten på en serie ja följt, o sen drog ja på en film på Netflix. Barnen pysslade med sitt, Arvid älskar ju dessa chilldagar. Så han har inte ens satt på sej kallingar idag. O Elsa... som alltid är så ivrig, o vill göra saker heela tiden. Även hon nöjde sej med att fixa med sina saker o sen kolla lite på Alma och Harry på Youtube. Efter lite lunch o massa glass började ja o Elsa möblera om i hennes rum. O bytte lite från lekrummet. O vi blev så nöjda. Kände att ja var tvungen att göra på mej lite, har ju vilodag från gymmet på Fredagar, men med tanke på att när kl. var halv 3, hade ja bara gått 2000 steg... Hahahaha.. jaja.. Så efter middagen så knöt ja på mej skorna o drog en power walk. Så skönt. Barnen bestämde att dom skulle sova tillsammans. Så Elsa sover över hos Arvid inatt.

RSS 2.0