Vad är de som händer världen?

Nu var de ett bra tag sen sist! Har känt att jag absolut inte har haft några att komma med. Blev sjukskriven nästan 4 veckor. En så sjukt vidrig influensa ja åkte på. Men i Torsdags var ja tillbaka till jobbet. När ja goickhem den 27 februari var de vinter, massor med snö o ett helt annat läge i världen. I Torsdags den 26 Mars när ja klev in på jobbet hade vi.. som veckan innan bara 4 barn. Jag åker inte med våra barn till större affärer eller köpcenter. Jag har med handsprit o tvättlappar överallt för att kunna spruta av de ja ska ta i och men själv när ja sätter mej i bilen. Jag har ett helt annat fokus på barnens allmäntillstånd. Minsta lilla förkylningssymtom och vi blir hemma, och man tar dag för dag. Imorgon kan samhället se helt annorlunda ut.

God morgon Söndag

Igår va nog en rätt bra dag i mitt influensaliv. Dock gjorde ja ju absolut ingenting, o sov en stund på dagen. 🤦‍♀️ Ja blir sååå sjukt rastlös. Tobbe o Elsa åkte o handlade Lördagsgodis, o sen var dom ute hela eftermiddagen. Arvid satt uppe med oss o kolla Mello. O jösses.. Blev så sjukt besviken.😅😅 Som att vi är värsta mello fantasierna helt plötsligt, hahha.. Jaja, drog på en film istället.

6 Mars 2020

Vaknade imorse. O kroppen var allt annat än på banan.. Kände att febern började bubbla upp igen, o ja va tröttare än på bra länge.🤦‍♀️🤦‍♀️ Ringde mamma o kollade vad hon tyckte.. (Älskar att ha min egna 1177) Hon pratade med läkaren ja var hos i veckan. O hon tyckte att ja skulle komma in och kolla sänkan. Men allt såg toppenbra ut. Men fick stränga order om VILA, och att ja måste äta. Jadå.. Fattar.. Blev iallafall att avboka helgens kalas vi hade planerat.🙈 Är så jävla tungt nu. Mamma kom förbi när hon slutat jobbet, med massor med fina tulpaner o lite fika för att muntra upp oss lite. Tobbe åkte o hämtade barnen. O medans dom höll på o stökade här, gick ja upp o sov en stund.
Någe positivt med att ja o Tobbe är hemma tillsammans denna vecka är att i skaffat Netflix.. Ja.. Kanske senast i världen men när skulle vi hitta titta.. Men nu passar de ju perfekt. O igår satt vi o plöjde igenom hela serien Störst av allt. Så himla bra. Kan verkligen rekommendera den.👌

Whiii

Första feberfri dagen på 6 dagar.. De är ju helt otroligt skönt. Dock hostar ja ihjäl mej. O lever på Mollipect och Bricanyl då ja blir så tät när ja hostar så mkt. Har tillomed varit uppe o lekt med Elsa i lekrummet, vi målade lite men när vi spelat lite fotboll i hallen kom ja ju trotts allt ihåg att ja blev sjukskriven två veckor av en anledning.. Jag blir sjukt trött. O nästan de bästa är väl att så länge ja inte har feber så smittar ja inte. Så ja får snart pussa på barnen igen. Ja har varit sjukt noga med att inte ens vara i närheten av dom för att dom inte ska få den här skiten.
Men jösses vilken mysabstinens ja har efter dom alla tre.😊

🤒😷

Kanske de sjukaste dagarna i mitt liv.. De är Tisdag idag o ja har fortfarande feber. Imorse när ja vaknade hade ja 39.5..🤦‍♀️ Hade haft några dagar som ja nästan va feberfri, o så kom detta bakslag tillbaka. Blev helt slut. Men fick en tid hos läkaren, för att kunna utesluta lunginflammation. Men de kunde man inte än, tog en del prover. Fick Bricanyl och Mollipect o så skulle hon återkomma om ja behöver antibiotika. Vi kan väl hoppas att kroppen löser detta utan de. Även Tobbe är hemma hela denna veckan av olika anledningar. Så vi får passa på att ta hand om varandra tillsammans. O han fyller ju år imorgon. Så vi får väl mysa så gott de går.🤦‍♀️❤

RSS 2.0