Lördag

Tobbe tog sej iväg tidigt imorse för att hjälpa sin syster med flytt. Jag o barnen tog de lugnt en stund, innan vi packade oss iväg för att kolla in loppisen uppe på Slagsta skolan. Arvid gick gärnet med sin hundring. 😋 Jag hittade även ett par skalbyxor till honom oxå. Sen styrde vi ut till mamma. Barnen sover där ikväll. Vi chillade en stund innan ja åkte tillbaka in till stan. Svängde in på Tuna Park. Gick där o kikade lite. Hittade världens snyggaste höst kappa. Bloggen strular like hell ikväll, så några bilder går inte att få in. Sen blev de en vända till Rebecka o hjälpa till lite där innan vi åkte hem o tog kväller.

Skön Fredag

Jobbade några timmar, åkte o hämtade Arvid o sen åkte vi bort till Solstrålen. Utv. samtal med Elsa. 😊 Sånt är ju alltid lika kul. O man blir ju stolt som en tupp nät man hör hur fantastiska barn ja har. 😍 Hem o chilla lite. O sen bakade vi pizza. O bara hade en skön kväll.

Torsdag

Vart hemma med Elsa. Hon fick en febertopp i Tisdags, hade lite feber i Onsdags morse. hade hon typ 38. De va de.. 😏 Så idag har ja vart hemma med en frisk tjej. Jaja, så kan de gå.
Imorgon blir de lite jobb o förskola igen. Igår så hade Arvid o hans klass friluftsdag.. Kanske årets sämsta dag. Så på så vis passade de ju fantastiskt bra att ja va hemma och kunde hämta hem en trött o sönderblåst unge lite tidigare. O vi hade en riktigt mysmellis.
Jag o Elsa uträttade lite ärenden på stan. Nya höstskor till Kidsen. O fyllde på med tunna väntar till Arvid. Hem, o så låg vi nästan två timmar o byggde Lego innan Tobbe kom hem o vi käkade mat. O sen drog ja iväg till gymmet. Efter ett par jobbiga mensdagar, fruktansvärt trött och hungrig så fick ja till århundradets bästa bålpass.. 😍
Ja va fan snyggast o starkast av alla. Ibland måste man bara se sej bredvid andra.. 💪 För att inse att ja har ju en ganska stark tränad kropp. ☺☺

😏

Stökigt Jobbat hela långa dagen. O hösten kom som en käftsmäll.. Även om de va lite mysigt att klä på barnen överdragsbyxor, Vindfleecear, skaljackor o tunnare, sköna mössor o vantar, o Ja virade in mej i en halsduk o sen travade vi ut i soliga, kyliga hösten. Hemma igen o ja har haft en jobbig, rastlös känsla i kroppen. Hatar den. Blir då lättirriterad o tråkig. Ja o Arvid ja oss på golvet i hans rum O lekte med Lego. O sen tog nattningen av Elsa nästan en timma.. Hmmm.. dags att hoppa sovet på fsk. Men orkar vi ha en övertrött tjej som är så grinig vid fyra redan. Hatar dessa övergångar. Jaja.. Nu. Kväll
Arvid har för övrigt ritat hela sej själv i ansiktet.. 🙄 Hahaha.. Bara jag som väljer bilden som ja blir bäst på. Hahaha

Några dagar har gått

Va hände? Jobbat, kvällsmöte, Fredag-kväll, helg... osv, osv. Vi har haft en mysig helg. Åkte ner till gymmet första passet på hela veckan. O ja har planerat om lite. Har haft tre v. med nästan ingen träning alls i veckorna, men däremot lagt all fokus och ork på kosten. Vilket har resulterat i grym viktminskning. Tänk om ja ÄNTLIGEN ska komma ner under 60 kg. Ja måste jobba stenhårt när ja ligger runt 62.. O under tiden ja tränar o ligger på underskott mår ja bara dåligt. Så fokus kost under vardagarna, o brassa lite gym på helgen när kroppen är laddad med lite extra energi. 👍 Vi var även ner till stan och de va dags för kidsen att klippa sej. Arvid är ju aldrig någe problem. Men sist Elsa var där fick ja tvångshålla o frisören hettsklippa. Men idag gick de så bra. Dom blev så fina. Sen åkte vi ut o fikade o åt mat hos mamma o co. Helmysigt.
Idag blev de ett benpass, redan träningsvärk.. Haha... Sen blev de en fm ute i höstkylan.
Skön o lugn helg.

🌸❤🌸

Jobbigt med tidiga mornar. Speciellt när Tobbe åkt till Malmö, o ja fick lämna båda. Men men allt går. O vi var nog ganska trötta hela högen när våra arbetsdagar var över. Men åkte en snabbis till pappa för att ta in posten. Dom sköningarna har dragit till Grekland. Sen blev de en snabbis in på Mio, har hittat en lampa där. Men den färgen ja ville ha kommer in i morgon. Så de blir ett besök där imorgon igen. Lite mellis o lek ute på gatan. Men sen behövde vi alla gå in för mat o mys. Elsa kröp ner i Arvids säng o kollade på Bing o ja o Arvid lekte med Lego.
Jobbar gärnet med Arvid att de inte bara är han som ska styra i en lek med fler lek kompisar inblandade. De tar sej. ✌

Skön Tisdag ❤

Lämnade barnen, o Tisdagar får Elsa följa med o lämna Arvid bara för att dom äter frukost vid olika tidpunkter. O hon är så stolt att få vara där uppe. Jobbade, sådär lagom långt, ändå till kl. 13. Handlade lite, och åkte o hämtade Kottarna. Vi hade en lugn eftermiddag. Ja o Arvid lekte länge med Lego. Mamma kom förbi o fikade en liten snabbis, o sen käkade vi en snabb middag, Tobbe jobbar sent på Tisdagarna och ja hade fixat lax, någonting som barnen egentligen äter. Men idag var ingenting någon hitt. Men egentligen så var de nog efterrätten som hägrade.
Så efter lite bad så gosade vi ner oss i soffan med Lotta på Bråkmakargatan och nygräddade våfflor. När Tobbe kom hem var min tanke att åka ner o träna. Men gisses va trött jag blev. Så de blev att en snabbis slå ner hjärnspökena o slänga sej i duschen istället. Vad gör de om ja hoppat ett pass, på en dag ja egentligen inte skulle träna på. Ny dag, nya tag imorgon. ❤❤

Lördag

Åkte till gymmet efter frukosten. Hahaha.. Kanske gjorde årets dundertabbe... Beställde lite från protinbolaget i veckan, som skulle testas idag. Så innan frukosten tog ja en liten burn diet drink käkade, klädde på mej fixade en pwo som ja svepte i bilen ner till gymmet. Burn diet är till gör att öka förbränningen med div. konstiga ämnen i, och pwon är till för att öka prestationen, o bli pigg-piggelin... Någe ja inte tänkte på är ju att BÅDA innehåller höga halter av koffin. Hahahaha... Ja ni fattar.. Men en lätt illamående känsla i kroppen en sjukt obehaglig och skön Känsla, går inte att sätta fingret på känslan.. Men ja kunde ju iallafall inte sluta springa på löpbandet... Sluta springa på crossen eller cykla. Hahaha... Ja lovar Hacke-hackspätt på julafton släng dej i väggen.. En koffinhög Sandra med pwo rus är inget att leka med.. O de tog ett tag innan känslan släppte oxå.. Så hem in i duschen, o sen tog vi med barnen bort till brandstation där de var öppet hus. Jättekul ordnat. Barnen sprutade med vattenslangen, och fick fina brandhjälmar. Sen for vi en stund till Malmköping där de vankades 85 års kalas för Tobbes mormor. Tanken var ju egentligen att vi skulle med förskolan till Junibacken. Men Eftersom Elsa vart sjuk nästan hela veckan, o vi kände att hon så sent som igår inte va helt okey så bestämde vi oss för att stanna hemma. Men men, de kommer fler tillfällen. Bra dag!

Fredag

Ja o Elsa va hemma idag med. Men hon var i betydligt bättre form idag. Men fortfarande inte helt 100. Så vi bestämde oss för att inte åka med på förskolans skoj imorogn. Så tråkigt. Jaja.. Men vi tufflade på hemma på förmiddagen, tog en pw efter att vi lämnade Arvid o till lunchen åkte vi o mötte upp min morfar för lite lunch. Sen somnade hon som en klubbad säl. Vi hade en grymt lugn em.

Tisdag o Onsdag

Hämtade hem barnen tidigt igår. Och vi åkte o fikade på Tuna Park, bara för att vi kan. ❤
Så mysigt, o sån livskvalité. Men väl hemma började Elsas ögon gegga ihop sej. Så klart... O imorse vaknade hon o fick inte upp ögonen, o va röd och svullen. Så vi knatade bort med Arvid till skolan o sen hade vi en mysig hemmadag. De är rätt mysigt att vabba när barnen inte är dundersjuka. Vi hjälptes åt att göra en äppelpaj.
O ja tyckte att hon började bättra på sej. Nästan då hon skulle kunna gå till förskolan imorgon. Vi hade en mysig eftermiddag hemma.
Picknick i Arvids rum O lego bygge.. Vi åkte till pappa där de väntades middag o mys hela stora familjen. O påväg dit började hon klaga på ont i örat. O sen bara spårade de ur... Hon skrek o skrek o hade så ont... 🙈🙈😞 Bhaaa Men med Alvedon och nässpray så gav de sej. Blev ett alldeles för sent pass på gymmet. Men gisses vilket pass. 😍😍 Först 30 min på trapp-maskinen o sen rygg och mage. Kärlek till min kropp just nu!

Ny vecka

Jobbat precis hela dagen.. 😏 Åkte på stängning.. halv sju.. Så drygt. Men men de gick ju fint de mä. Hem sen o bara myste med barnen. Men hur skönt va inte de då, allt var lixom redan ordnat med. Maten var fixat, uppäten o bortplockad.. 😊 O Tobbe åkte ner o tränade när ja kom hem så ja fick ta över när de bara va de mysigaste kvar. Vi lekte med Lego i Arvids rum, sen gick ja o Elsa o på oss en stund. Hon somnade på en gång.. Så ja o Arvids passade på att leka en liten stund till. Innan vi kröp ner i hans säng o lyssnade på Bamse. Så himla bra kväll, lite kort kanske men annars perfekt.

9 september-valdag

Men vad pysslade vi med inatt?? 😏 När sov vi så här dåligt sist? Jaja.. Tog sovmorgon, sen åkte vi till varsitt gym. Och ja mosade benen. Typ årets bästa. 😍😍🍑 De är sån hatkärlek när man åker därifrån och har en lätt illamående känsla i kroppen. O man vill bara krypa ur sej själv. Käkade lite brunch, o sen kom Arvid hem. O hem kom han med buller och bång. 🤨 Tjurig, grinig o svintrött.. Haha, Vad har dom haft för sej han o morfar? O han piggnade aldrig på sej lixom. Fick chilla liten stund i soffan innan vi åkte förbi vår vallokal o sen vidare till Skogstorp och hämtade hem Elsa. Hon var på betydligt bätte humör, tills vi skulle åka hem. För de skulle ju minsann inte hon. Men vi hann knappt ut ur Skogstorp innan hon sov. Så kvällen blev inte allt för sen för dom. Ja o Tobbe har slängt oss i soffan, käkat glass o godis från de som blev kvar från igår.. 😋😏 o kollar in valvakan. ✌

Bra Lördag

Började med ett pass. O idag prövade ja på Friskis och svettis. Omg.. Vilket skräp.
Men men. Hem var ute o hade de allmänt mysigt, sen kom Monika o Kent förbi tillsammans med barnens kusiner. Så vi grillade korv och barnen lite en stund.
Och i Torsdags bestämde Arvid att han ville sova hos sin morfar Så vi planerade in de, o då passade mamma på att låna Elsa. Så vi fick lite egentid ikväll.
Så vad passar bättre, efter att ha städat Barnens rum. Puss o Hej!

Freeeedag 🌟

Hur skönt?? Körde även igår en dag på mdh. Fantastiskt kul. 😃 Hämta barnen, och vi hade en riktigt mysig em. Mamma kom förbi på lite mat även ikväll. Passade ju toppen när Tobbe blev sen. Sen blev de äntligen ett pass på gymmet. Gick så bra de bara kan på underskott. Spännande med vägningen imorgon.. 😚
Idag var de en tidig dag, dock vaknade barnen själva. De är så jobbigt att behöva väcka dom. Även idag hade vi en riktigt bra eftermiddag. Älskar när man får bilder från buskottarna dag.
Lekte på baksidan med grannarnas barnbarn. Käkat, o nu fredagsdog vi i soffan. Puss!

Omg vilken dag

Hahaha, så jävla trött. Började med att ta barnen på cykeln till skola och förskola. Halvvägs till skolan kom ja på att vi glömt Arvids frukt. Så upp med Arvid, tillbaka ner till Ica.. Köpa ett äpple.. O sen tillbaka upp igen. O allt med Elsa o en handväska på höften.. Haha.. bara där va ja helt svett. Lämnade henne o sen swicha ner till stan o högskolan. Går en utbildning där i höst. Spännande. Sen hem igen, hämta barnen o hem o fixa middagen. Mamma kom o tog över barnen Tobbe va i Stockholm med sin pappa. O ja åkte upp till skolan på föräldrar möte. Men de va ju helt fantastiskt att mamma höll på att nattade Elsa när ja kom hem. Då ja kunde lägga all min lilla energi ja hade kvar på Arvid. Nu... Död!!

#vardag

Trötta dagar, med mkt att göra. Hatar ordet livspussel, men ibland måste man. Hämtade hem barnen innan mellis, vi käkade lite. Arvid har sagt ett par gånger att han vill träna på att vara själv hemma. Så ja o Elsa tog en vända till Ica, o Arvid var så nöjd så. Tyckte kanske att de va lite väl kort stund. Haha.. Sen hängde vi ute med grannarna en stund innan de var dags att göra kväll. Middag, bad, mys och godnatt.

MysLördag

Åkte ner till gymmet efter frukosten. Blev ett relativt bra pass. ☺ Snygga till oss o sen åkte vi o firade Jack som fyllde 9 år. Arvid och Elsa hängde mest med Elin o hoppade studsmatta. Så Elsa var heeelt slut när vi åkte därifrån.
Vi deckade allihopa i soffan, har en förkylning som smyger sej på. Innan Tobbes föräldrar o Rebecka kom o va med oss hela eftermiddagen. Barnen älskar att leka med farmor. Ja o Rebecka åkte o handlade hem lite pizza. Så de blev en Lördag precis som den ska. Helt perfekt!

RSS 2.0