Lediga dagar

Så skönt att bara gå hemma och strosa. Tobbe jobbade tyvärr idag. Men ja o barnen tog en chill morgon innan vi uträttade lite grejs, o sen åkte hem till pappa o hängde med honom ett tag. Barnen har lekt med sina julklappar, o varit väldigt harmoniska denna eftermiddag.

Juldagen

Blev en liten sovmorgon. Mysfrukost och ett pass på gymmet.
Kanske skulle ha kört en aning med cardio, men blir så omotiverad att stå på dom maskinerna på Thor. Älskar deras trappmaskin, men thats it. De är så mörk o tråkigt där i hörnet. Roligare att kötta maskiner o hantlar där.💪 Hem, en snabb dusch sen kom tomten o knackade på. Fy bubblan vilken skön känsla, då Arvid var lite besviken över att tomten inte hitta De hit på julafton. Så de kunde ju inte bli bättre.
Tobbes föräldrar kom o vi firade lite jul tillsammans med dom. De blev super mysigt. När dom åkt hem, klädde vi på oss o gick ut i gråvädret.
O de roligaste var ju att utanför oss så mötte vi en tomte som barnen ropade, o vinkade på.. O den borta vid lekparken så såg vi en tomte till. Så barnen köpte stenhårt på att tomten kom till Slagsta dagen efter julafton. Arvid så de när vi kom in, "- Ja trodde först att de var någon vi kände, men sen såg vi ju tomten ute flera gånger, så de bär nog ingen vi kände!" 🙏👍🏽😊🎅

God Jul 🎅🎄❤

Mysiga dagar! Igår började vår jul. Tobbe jobbade fram till lunch. Så mamma bjöd mej o barnen på lunch. Hon hade ett ärende som hon ville ha hjälp med, så vi hängde på de först. O Arvid fick ett par nya Adidas skor av mormor.
Sen packade vi ihop oss för en så himla mysig eftermiddag/kväll hemma hos pappa o Kajsa.
Idag började vi med lite julfrukost. Barnens fick lite julklappar innan vi åkte till kyrkogården för att tända ljus.
Sen hängde vi hemma, plockade lite o bara myste runt. Innan mamma, Kalle, Elin o morfar kom över.

Fredag

Såja, då har även Tobbe tagit jullov. Han jobbade idag. Min tanke var att Elsa skulle tagit lite sovmorgon imorse. Hon somnade ganska sent igår. Men hon hade en annan plan. O vaknade vid halv sex imorse. Men men. Vi fick ju dagen att gå iallafall. Vi tog en chill fm, käkade lite lunch, o sen blev de en snabbis till Lager 157. Innan vi åkte hem till Märta, Micke o Lotta. Där hängde vi på eftermiddagen. Så himla mysigt, barnen lekte o vi vuxna kunde chilla.. Haha.. Eller iallafall ja.. Dom höll på o julstökade med julmaten, o de va så skönt att bara ligga i deras soffa o kolla på.😋 När vi kom hem mötte vi upp grannarna som störtade in o hängde hos oss tills de var dag att ta kväller. De är sköna lata dagar vi tänker ha framför oss. Igår hade Arvid skolavslutningen, så under tiden vi väntade på honom hängde vi i lekparken.
Även eftermiddagen hängde vi ute i de kyliga vädret.
Fickäven till ett pass på gymmet, bara cardio, men endå ett pass.

Idag tar ja jullov

De var inte speciellt svårt att trava upp halv 6 imorse när klockan ringde, packa väskan.. o gå ut i spöregnet för ett morgonpass på gymmet, när ja visste att de vankas jullov. Jobbade till halv två, sen hem o chilla en stund innan ja gick upp till skolan, o mötte pappa o vi hängde med Arvid en stund på fritids. De hade ordnats med julbasar. Så de blev lotteri, fika o sen släpa hem en massa julpyssel.
Sen blev de en lugn hemmakväll. Ja o barnen kollade julkalendern medans Tobbe drog till gymmet. O sen kröp vi ner o läste Sunes jul.. Asså kanske den roligaste bok vi läst. Sen somnade både ja o Arvid på ett tjillevipp... Jaja, så kan de gå, vaknade typ 2 timmar senare, o konstaterade att Tobbe somnat i soffan. Hahaha, aa nu behöver vi jullov.

Vilken kalashelg

Hela helgen har vi haft kalas. Tänk att vår lilla kille nu är sju år. Vi har varit föräldrar i sju år.
Jobbat en lång dag idag, o sen blev de tacos för hela slanten till middag. Arvids bästa, bästa. Lite dusch, o sen slängde ja o Arvids oss med hans nya stora pussel, med världskartan han fick igår. Så himla kul. Men vi orkade bara halva.. 😋 Sen pausade vi o kollade julkalendern i vår säng. Barnen sover, o ja, Tobbe o mamma har precis käkat varsin skinkmacka. Vi fick även i år vår julskinka av pappa o Kajsa. De har blivit en bra tradition.👍🏽😌

Kalas Lördag

De var en så sprallig Arvid vi väkte imorse. Han hade bestämt att de var idag han ville ha frukost på sängen. På Måndag fyller vår stora, fina unge 7 år. O denna helg är bara hans. Vi hade bokat Slagstaskolans gympasal till Arvids kompiskalas.
Han var så glad o sprallig. O så fick han så fina presenter. Blir så rörd att han har så mycket fina vänner.
Han har haft fullt upp hela eftermiddagen med alla nya grejer, men bäst var kanske kusinens paket, deras ps3... Med ALLA tillbehör man kan tänka sej.. som dom inte ville ha längre. Så HerreJösses va de har spelats nu ikväll. Asså den glädjen.😍 Ja pausade i hemmet ett tag o drog till gymmet. Alldeles för trött, men fick till 40 minuter cardio.
Nu har resten av familjen somnat där uppe, o ja har slängt mej i soffan, men överväger att gå upp o nanna kudden ja oxå...

Full rulle

Vi har varvat vab dagar denna vecka. Elsa fick sin sista antibiotika kur igår. Så den kommande veckan är vi väldigt försiktiga med div. baciller. De blir inte så mkt utflykter för hennes del, annat än ute i parkerna här hemma. De ska bli så skönt med jullov. Och Arvid är så spänd och pirrig över sina kalas i helgen. Älskade lilla fina killen.❤ Idag höll vi full rulle hela dagen. Haft Lucia frukost tillsammans med föräldrar och barn åkte hem, hämtade Arvid, o de var så skönt att bara pausa i hans rum med lite mellis o försvinna in i hans Lego värld. Sen svida om till en liten glittrig blåsa o sen åka bort till jobbet för julfest med tema glitter. De var toppentrevligt. 😊

MysLördag

Asså vilken mysig hemmadag. Julfeelingen börjar krypa på. Tobbe o Arvid åkte o handlade hem lite grejs så dom kunde baka lussekatter.
O Nisse-bus kom med ett jättepaket med pyssel.
Så himla mysigt, vi har haft de legat framme hela dagen.
Super dag! Blev ett pass på gymmet. Sen har vi bara varit tillsammans, kramats o varit en mysig liten familj.

Fredagslunk

Jobbat lång dag idag. Sen har vi tagit en grymt lugn kväll. Dock sov Elsa en stund på eftermiddagen, så hon var inte direkt supertrött, o somnade ganska sent. Tobbe somnade inne hos Arvid efter deras lässtund. Så ja har haft egentid i kväll. Förberett Nissebus. Och helg-uppdrag..
Har jordens träningsvärk i benen... Skulle verkligen behöva utveckla lite i styrka..

Då har vi tagit jullov.... typ...

Jobbade i Måndags, pappa hämtade barnen. Arvids skola var stängd, så han var med på jobbet fram till lunch. Sen kom pappa o hämtade honom o åkte o hämtade Elsa. De tog några timmar så ringde han o talade om att Elsa fått feber... IGEN!!! Huuuur är de ens möjligt.. O de ter sej som tidigare. Feber, frossa... skyhög feber o kräks. Så vi fick en tid på vc på Tisdagen. Prover o kontroll. O sen konstaterades att hon har luftvägsinfektion och öroninflammation o åkte på en antibiotikakur igen. Så.. nu... nu håller vi henne hemma hela December. För att inte utsätta ett redan väldigt känsligt immunförsvar med nya baciller.
Jaja.. Imorgon är de min tur att jobba. Vi har delat upp de nu fram till jul.

Söndagkväll

En rätt vanlig Söndag. Mamma o Kalle kom på en liten morgonfika imorse. Men Elsa var snabb med att berätta att dom måste åka snart, för vi ska ut o åka pulka. 😋
Blev dock inte svinmånga vändor i backen. Barnen behöver nya vinterkängor, så blev även en snabbis till Tuna Park. O utan att faktiskt tänka på att de är Black weekend så hittade ja kängor från Everest till båda. Har alltid varit nöjd med deras skor. Så i år fick båda lika. Elsas var mjuk, mörkrosa, passar perfekt till hennes overall o Arvid fick svarta. Supertråkigt med så utplockat. Nähä.. Ta kväller kanske.👍🏽

RSS 2.0