Ibland orkar man bara inte bry sej...

Så känner jag idag. Jag är så mensig. Tjock o trött, o munsår.🤦‍♀️ Men har haft en toppendag på jobbet. Sen åkte ja o hämtade barnen o sen mötte vi upp Elin o åkte en snabbis till Tuna Park. O sen hem till oss för lite Halloweenpyssel.
De var så himla mysigt, o jag blir så glad o varm i hjärtat att Elin ville hänga med oss o hitta på någe.
Ibland känner ja bara att ja orkar inte hålla på o bry mej om folk, o hur dom mår. Har varit väldigt mycket sånt nu, väldigt mycket. Bläk! Klart ja hjälper till, pratar, lyssnar, bryr ihjäl mej, hjälper till, lyssnar, pratar bryr mej, hjälper, lyssnar, hjälper, pratar, lyssnar, lyssnar, pratar, hjälper, lyssnar.... Så känns de just nu... Så detta pass på gymmet blev så sjukt bra, ja åkte ner för Mej själv, gjorde de för Mej själv, o de gick så sjukt bra.
Nu... Kväll!!

Mitt i veckan

Pappa var över igår, o lekte med barnen medans ja var på styrelsemöte, o Tobbe jobbade. Och idag när vi kom hem från förskola, fritids o jobb stod mamma på framsidan o väntade på oss. Vi chillade hemma, barnen var rätt trötta så de passade perfekt. Får lite dåligt samvete för att barnen inte har någe höstlov. De är grymt lite barn uppe på skolan. De skulle kännas så bra ifall man kunde ha hittat på någe med dom. Men vi var ju iväg i september, o vi vill ju ha lite längre ledigt i jul. Men endå..🤦‍♀️🤦‍♀️ Känns inge kul..

Så var helgen över

Asså helgen går så sjukt fort.😭 O ju mer ja njuter av den, ju jobbigare är de att den går så fort över. Började med ett toppenpass på gymmet.
Hem, fräscha till mej i sen vidare till Malmköping för familjemiddag. Super mysigt var de. O så var de ordnat med spöktåg på spårvagnen.
Mmm, men spökhuset hoppade ja o Elsa, i slutet av de där tåget satt Elsa med min telefon o höll för ögonen. Så.. jaja.. haha.. Men hon pratar om de som att de inte är ett trauma iallafall. Idag blev de mer spöken. Dock var dessa en aning mer harmoniska.
De blev en fm i parken zoo.
😍 Vi träffade på familjen Lindberg. Som ha De med sej lite mellis, o de va ju allmänt trevligt.
Sen blev de en chill eftermiddag hemma. Barnen var rätt trött pga. tisdomställningen. Men Tobbe kirra de jordens godaste potatisgratäng o brasan har brunnit typ hela em/kvällen. Så mysigt dag!

Så skönt, sov äntligen skönt inatt.🙏 Nätter ja sover tungt drömmer ja alltid så mycket. O ja drömmer massor inatt, o vaknade utvilad. Jobbat, kul dag! Hämta hem Elsa, o så åkte vi hem o stökade en stund innan vi hämtade Arvid som slutar skolan lite senare idag. Har den mysig eftermiddag hemma, käkade mat, o sen kom pappa o Mansell på ett litet besök innan ja drog en vända till gymmet för lite cardio.
Jodå, de gick.. Körde 50 minuter cardio sen fick de duga. Bättre att lämna när man fortfarande är nöjd o har en skön känsla, än att fortsätta kötta, energin försvinner o man blir missnöjd med ett pass dom egentligen gick ganska bra.💪✌

En dag till

Började med ett bvc besök för Elsa.
Ja, Elsa är ju som Elsa är... O hon hade bestämt sej för Nej..🙈 Asså unge, men de gick ju vägen iallafall, fick tvångshålla, gruga o muta.. Haha, fyfan aldrig bara chill lixom. Jobbade några timmar, o sen hämta hem barnen igen. O äntligen hade Arvid tappat sin lösa tand.
Blev en lugn eftermiddag lite mellis, o sen störtade vi i soffan en stund. Mat, o sen drog ja en vända till gymmet.
Så sjukt tungt på den biten just nu.. Men bara att inte släppa taget, utan se de ja faktiskt gör. När ja åkte hem skuttade de ut jordens största älg framför bilen framför mej..😲😲 O lunkar över vägen o in mot villaområdet. Asså Hej adrenalin...

En jävligt lång Tisdag

Elsa vaknade till vid halv fyra o behövde gå på toa. Sen hade hon världsvårt att somna om. De slutade med att ja nattade om henne nere i soffan... kl.5 somnar hon, o min kl. ringer halv 6.🤦‍♀️ Så ja går ju inte o lägger mej då. Så min dag började halv fyra.
Så när ja lämnat Arvid på skolan o är påväg till jobbet är ja helt gråtfärdig av trötthet. O de blir ju inte bättre av att ja egentligen slutet ha slutat kvart i ett, men vi hade föräldrarmöte, så ja slutade halv 5. O fick då åka o hämta barnen som var helt ihjäl av trötthet. Meeen... De blev ägg- och köttbullesmörgåsar framför tv.n innan de blev kväll för familjen Westling. Tobbe kom o nu ligger vi o chillar o kollar på Bergs drömkåk.. fantastiskt program.😊❤

Söndag

Ja vi kan väl hoppas att vi slipper vabba denna vecka iallafall. Fotbollsavslutning för Arvid igår.
O de avslutades med match mot föräldrarna. 😂
Sen var de städ på schemat, städvecka på Solstrålen. Så Tobbes föräldrar kom o hängde med barnen. Idag blev de en lugn söndag, medans brasan brann istortsätt hela dagen. Arvid hade en klasskompis över.
Så de har vart fullt ös.

Torsdag

Idag tog vi oss ut en sväng. Och mamma är ju fortfarande sjukskriven så hon hakade på oss till Västerås. Har ju målat om hallen, o ja vill ha nya möbler såklart då. Så de blev en vända till Ikea. O såklart startade vi med en frukostbuffé.
Sen travade vi runt i några butiker innan vi åkte hem o hämtade Arvid.
Barnen hann knappt svälja melliset innan dom sprang ut o lekte med grannarna på gatan. Middag, o gymmet. 💪🐖

Men asså...

Kan de inte bara få vara chill någon gång..🤦‍♀️🤦‍♀️ Elsa vaknade natten till Tisdag med jordens frossa, o en stund senare fick hon världens febertopp. Hon var så varm så ja inte ens tordes hem på henne. Alvedon... o sen var hon feberfri på morgonen. Okey??? Meeeen... Vad skulle vi göra utan mamma..🤷‍♀️ Som imorse kom med en kissticka.. o ville ta ett urinprov. Sakt o gjort... O den indikerade urinvägsinfektion. I min värld gör urinvägsinfektion ont. Men nä... Såhär i efterhand kan man ju lägga ihop 1+1... Hon har sovit väldigt dåligt ett tag, klagat på ont i magen ganska mycket, kissat lite för ofta. Plus att hon har troligtvis ett väck på sitt urinrör, så hon tömmer inte sej ordentligt när hon kissar. Så till vc nu på em.. o så en kur med antibiotika. Läkarbesök på bvc på Onsdag, där vi kommer få gå vidare med de här.. Plus hennes lilla magbrock..😭😭😴😴 Asså..

Måndag

Jobba lång dag, o de blev ju inte bättre när ja hade glömt att vi hade kvällsmöte. Haha.. Jaja, hem o mötas av en liten familj som bäddat ner sej i soffan. Så mysigt, dock hade Arvid feber igen. Så han o Tobbe är hemma idag.

Hej helg.... Hejdå helg

Började med en vända ner till five five för nya naglar. Eller snarare, ta bort tipparna o köra med gellack ett tag. Sen springa bort till Eskil o kolla in Arvid på fotbollsplan.
Vår duktiga kille, o både ja o Tobbe sitter med hjärtat i halsgropen när han ställer sej i mål.🙈🤯 Haha, vissa ungar skjuter ju som dårar.. haha. Hem o käka lite lunch innan de blev lite shopping till barnen. Nya jackor, nya kängor, fodrade gummistövlar o Elsa behövde lite nya underkläder. 💸💸💸💸 Hem, lite soffhäng o Lördagsgodis, innan vi gjorde kväll på stan. Mötte upp familjen o käka hos Elin.
Idag hängde vi hela dagen i Malmköping. Pizza o kusin kul.

Asså...

Jag har nog åkt på jordens segaste förkylning.🤦‍♀️ Haft ont i halsen en vecka nu. Tobbe snorar ihjäl sej o Elsas prickar hänger kvar. Jaja, Hämtade iallafall Arvid efter skolan, o sen åkte vi ner till stan. Han hade klipptid, o så behöver vi uppdatera barnens höstgarderob. Nya höstkängor behövs inhandlas, fodrade stövlar, Elsa fick nya skalbyxor, o Arvid behöver någon ny mössa. Men vi fick bara med skalbyxorna hem. De är ju de enklaste. Höstkängor hittade ja inte alls.. Fodrade stövlar kör ja nog på Kavat åt dom båda två i år. Mössa beror ju lite på vilken jacka han ska ha sen. Hittat dessa.
Älskar Didrikssons. Har alltid deras fodrade galonisara, byxorna känns så bekväma o mjuka. Och så känns dom rymliga o lätta att leka i. Jag har haft overaller till Arvid när han va mindre o tänker köra på en till Elsa i år oxå. O blev helt förälskad i denna Bubbelgum.😍 O Arvid är så fin i den där mjukblå färgen.

Nä men vabba lite då...

Asså jösses!!! Friskanmälde mej från Arvids vabdag igår, vem hade ja hem Elsa med en tråkig prick under näsan.🤦‍♀️ O de har bubblat upp fler under dagen. Men eftersom ja varit dålig oxå passade de endå rätt bra. Även om att vabba en pigg Elsa med en sjuk mamma är ju ingen hit. Men men.. bara att göra de bästa av de.
Haha, plockade fram lite penslar o färg, så fick hon gå lös i hallen.😊 (Ja, tanken var att måla om hallen) Jag satt i hallen o kollade på Wahlgrens värld, medans hon målade. Perfekt! Vi hängde ute på baksidan i höstsolen efter mellis. Så himla skönt.

RSS 2.0