Fettisdagen

Sovit som en kratta inatt.. Så de var ganska skönt att de var förskola för Arvid idag. Och de var med stolthet han knatade iväg, för äntligen satt toffsen på plats.. 😛
Gick en promenad efter lämning, o sen hem o satte mej en stund i soffan.. Åt lite tidig lunch, o sen fara ner på stan. Hade en bokad sminkning på Make up Store. Där och då var ja grymt o taggad att dels överhuvudtaget göra annat än att ligga kvar i soffan, och dels för att ja hade Elsa med mej. Men väl på plats blir man ju grymt omhändertagen. Och Elsa ska vi inte ens tala om.. Hon skötte sig perfekt.. En hel väska i vagnen o en burk med majskrokar.. 💞 En hel timma!
Tanken var väl att hon skulle ha somnat.. Men inte då.. O när vi va klara hann vi knappt in på CityHuset så sov hon.. Hem o vända istortsätt.. För att gå bort o fika på föris. De bjuds alltid på semlor på fettisdagen. O så lite lek hans med.
Nu lite mat innan ja ska ladda om för ett styrelsemöte. Hej!!

Måndag

Barnen tog sovmorgon i morse. 😍 Elsa somnade vid 18 igår kväll, o dom vaknade 8 imorse. Wihooo!! Pigg mamma.. Vi stökade lite hemma.. Ja skruvade ner hyllorna över soffan, Och satte upp mina nya tavlor. 😊 Så himla kul att förnya lite.
Nu är de bara nya köksstolar.. Sen är ja nog ganska nöjd. ☺ Efter lunchen så knatade vi ut en stund.
Dom är så himla fina ihop! ❤ Arvid var snart helt dyngsur, hans fodrade regnställ har blivit förmått på typ en vecka eller nått.. Haha.. Så köpte nya fodrade gummistövlar och ett nytt regnställ idag. Är så himla nöjd med kläderna från Didrikssons.. Ytterkläder är vädra att lägga pengar på.. Arvid har alltid haft Polarn o Pyret eller Didrikssons.. Och de går att lita på i alla lägen. Hoppas, hoppas, hoppas att Elsa kan ha Arvids overall som han hade sin första "förskole-vinter" hon är ju mindre än han, så vi hoppas. Den va toppenbra. O vilken tur att ja köpte en röd.. 😛 ✌ När vi hade vart inne ett tag, så knackar de på dörren och in kliver Lill-Arvid.. o ja älskar att han inte ens frågar om han får komma in.. utan bara kliver på. O sen lekte dom som bara den. Lycka!! ♧

Kusinkul och semelfest

I Lördags var de kalas o kusinträff i Malmköping. Man ser inte röken av Arvid och Leo.. Dom leker så himla bra.
O sent blev de, Elsa somnade i bilen, mata henne i sömnen o hon fick sova i sina kläder. 😛 Och ja var så trött o ja fick lägga Arvid, o de blev som sagt ganska sent.. o ja kanske skyndade på lite väl.. 😛 Så i Söndags när vi vaknade kommer Arvid upp utan blöja. (Han sover fortfarande med blöja...) eller ja fram tills i helgen. För han berättade att han hade gått upp o kissat själv. Meeen duktiga unge.. dåså.. O i natt gick de oxå toppenbra. Pappa, Kajsa, Märta o Mathilda kom på lite fika. Ja hade fixat lite semelbuffé.. allt gott man kan ha på. Mamma kom oxå såklart.. Haha.. njaa.. eller de va inte planerat. Hon hade vart i Västerås, ja hade beställt lite från Ikea, och så hade hon handlat lite till barnen. Så hon fick lite fika hon med. Innan dom kom så var vi ute en stund. Barnen gungade i kompisgungang på gatan.. Haha.. Elsa tyckte de va sååå bra..
Då hon somnade.. 😊

Fredag och sol

Skulle väl egentligen bara ha vart ute i lugn och ro i solen. Men blev mest att åka runt o handla.. Dom är så himla duktiga våra barn. Och man får bara dåligt samvete för att dom behöver flänga runt så myclet istället för att vara ute bara ta de lugnt. Äntligen köpte ja hem den snygga lampa ja gått o tänkt på så länge..
Och så är ja klar med hyllan i köket. 😊 Köpte ju en rätt trist lagerhylla, och några rullat dekorplast.
Tyckte själv att de blev så himla fint. 😊

Vi vaknade tidigt imorse. Men de gör egentligen inte så mycket, för prinsessan sov bra inatt med. Så vi hängde inte lite, ja brukar försöka städa av de mesta på Torsdagar.. 😛 Skönt att ha de rent o fint till helgen. Men efter lite lunch i magen så klädde vi på oss och gick ut i solen o knatade bort till pulkabacken.
Stoppade Elsa i en pulka oxå..
Men hon va mest störd av blåsten. Vagnen är ju bara att glömma i snön, så ja hade tagit med bärselet Så smidigt.
Eftermiddagen blev rätt lugn, lite film o mat. Och senare åkte ja o Jossan till Tuna Park.. Vi var sååå förtjänta av att sitta bara hon och ja o fika och prata. Hon är bara för bäst!!

22 Februari

Trotts att Arvid har sportlov hängde vi på förskolan idag. Jag och Ida (Arvids dagisbästis mamma ) ville visa vår Uppskattning till personalen på Solstrålen. Så ja bakade en chokladpaj och då gick vi ner o fikade på föris. Dom hade dukat så fint, och barnen fick glass. Elsa gick bananas med alla barnen, o så blev vi bjudna på lunch. 😄
Den förskola är bäst!! Efter lite ute lek så knatade vi hem, o Elin kom en stund. Med lite mat i magen så blev de ett pass. Riktigt bra gick de.
Nu soffhäng!

Fredag, Lördag & Söndag

I fredags när Tobbe kom hem från jobbet så snyggade ja till mej och åkte ner och mötte upp tjejerna ur styrelsen på Y-won. Där vi skålade i bubbel, och sen gick vidare till Pinchos för mat och drinkar.
Så himla trevligt. Igår var Arvid bjuden på kalas nere på föris, så vi lämnade av honom där o sen åkte vi och storhandlade. Perfekt. Kvällen var vi allihopa så sjukt rastlösa. Ja o Tobbe va såå sjukt trötta så vi såg fyrkantigt.. Men uppenbarligen så överlevde vi de oxå. Idag blev de ett pass på gymmet.. Cardio-Söndag! 💪 Sen kom mamma över en stund. Så ja o Tobbe passade på att åka ut en stund. O eftermiddagen har Lill-Arvid vart hos oss. Snacka om att Arvid har längtat ihjäl sig efter sin bästa vän hela veckan.

Torsdag

Elsa vaknade nog seriöst två ggr i timman typ hela natten. Sov så sjukt oroligt. Och till råge på allt så satt Arvid o snora o nös i morse. Så han fick vara hemma. Men vi har haft en riktigt mysig dag, trotts att ja snart dör av trötthet. Åkte en vända till Maxi.. Där kan vi gå i all evighet. 😜 Hem o käkade lite lunch, och när vi var på Maxi lovade ja Arvid en överraskning. Som ja berättat tidigare så fick ju Arvid så sjukt mycket saker i julklapp, så ja la undan massor. Och eftersom ja kände att ja varken orkade springa i någon lekpark eller spela spel tills ögonen ramlar ur.. eller någe annat heller som kräver en mammas närvaro. Så efter lunchen så fick han en av de sakerna. En lite större LEGO låda.
Så vi byggde ihop de, och sen har ja inte sätt röken av honom. Han har satt på musik i sitt rum, och ja hör hur hn bygger för fullt där uppe. Elsa sover, så ja ligger raklång i soffan. 👍 Ikväll har vi medlemsmöte på förskolan. Så de är väl bara att chilla tills dess.

Vi har så himla duktiga ungar

Idag fick Arvid en ledig dag, båda barnen hade tid på bvc. Och kände inte att de fanns utrymme att lämna innan eller efter. Så vi tog de lugnt imorse. Och åkte sen bort till bvc. Elsa sov så hon snarkade högt när vi klev in, så Arvid fick börja. Och han klarade allt galant. Tillomed lite överkurser. 😛 Min fina lilla kille.. Jag blir så stolt i hela mej över hur duktig, artig och bäst han är. Förklarar hur han tänker när han ritar, o pärlar. Elsa fick ja väcka. O hon bara flinade sig igenom besöket. Och även hon ligger precis på kurvan (om man nu ska följa den) O såklart gör ja de.. 😜 Plus att ja alltid måste alltid kolla va Arvid vägde o hur lång han va i samma ålder. Han har gått om henne för länge sen. Just nu vid 8 månader så är hon 2 cm kortare och 3 kg lättare. Hahaha.. Ganska mycket på så små kroppar. Efter lite lunch så kunde vi ju inte motstå solen. ♡

Alla ♡ Dag

Visst, många tycker att de är bullshit.. Men ja älskar alla dagar som finns att fira. Så ja går al in.. Här om dagen hittade ja en annons på FB.. en tjej som sålde CD sagor.. o musikskivor för barn. 15 st för 50 kr.. Perfekt alla hjöärtansdag presenter till barnen. Arvid gick 5 Astrid Lindgren sagor. Och Elsa fick Bamse. Helt perfekt. Slog in i paket till dom la vid deras plats när vi skulle äta. Enkelt o lite lyxigt.
Tobbe fick ingen s CD saga.. 😛 Han fick en ny parfym.. Hittade selufanstrutar i mina gömmor o fyllde dom med geléhjärtan o gav varsitt till mamma o pappa.. Smått gör stort! ♡ O så kom Jossan över med en liten ljuslykta.. Så himla gulligt! I måndags kom Tobbe hem med de finaste röda rosor man kan täkt sig.. 😊 O en 500 lapp nedstucken... Jippi!! Ja kan äntligen köpa nya golvlampa till vardagsrummet.

Skönt i magen

Förmiddagen blev de storstäd på schemat. Kändes som hemmet höll på att mögla ihop eller någe. Men nu är de nästan klart.. 😛 Dammsuga Arvids rum bara. Så nu känns de rätt fräscht igen. ☺ Men de är så tungstädat när de är så himla fult o jävligt överallt. Pappa kom med lunch o han och Arvid gick bananas som vanligt. Efter lunch o lek, så åkte vi på lite ärende. Köpte en ny kökslampa på IKEA i Lördags.. o lycklig som man är och ivrig som man blir vill man ju helst sätta upp den innan man ens kommit hem än.. O när ja packade upp den så är de bara en glaskupa... haha.. jaja.. Sen kunde vi ju inte motstå dagens juvliga väder.. Så medans Elsa sov i 2 timmar så hade ja o Arvid fotbollsmatch. Och någon typ av tjuv-och-polis-lek.. Han rymde och ja sprang och fångade honom.. Hahaha.. De va tydligen kul hur länge som helst..
Lite mat i magen o sen en pass på gymmet... Nu avkoppling!!!

Söndag

Igår var ja, mamma och barnen hela dagen i Västerås. Vi shoppade på Ikea, fikade och gluttade lite i butikerna. Måste bara visa årets första semla!
✌ Ingen semla i världen kommer kunna slå denna. Sen åkte vi hem till oss och mumsade Kebabpizza. Så med alla dessa kalorierna i magen kunde de inte gå annat än bra på dagens förbränning och benpass. Körde både tunga knäböj. 40 kg 12×4 och resten låg på ca 20 ×4 men betydligt lägre vikt. Så himla kul.. 😄
Tull lunch kom Märta över o sen knatade vi ut tillsammans med grannarna till lekparken. Väl hemma igen och när vi hade vinkat av Märta knatade vi in till Jossan o Björn där Arvid redan var i full färd med att ÄNTLIGEN få träffa bästa kompisarna. Så vi hängde där enda tills de var middagsdags. Så himla mysigt. Nähä.. Krypa till kojs.. Ögonen går i kors efter nattens katastrof sömn... Elsa sover med Alvedon i kroppen så vi hoppas att alla tänder som är på g stör mindre i natt.

Fredagkväll

Ja o barnen åkte och träffade Johanna och Liam idag på fm. För en playdate på Lilla Stadsmuseet.. De va helmysigt. Och alla var så nöjda och glada. Finns de någe bättre än att omges av sina glada ungar. ❤
Hem o fixa lite mat, och sen ett pass.. Gick grymt bra trotts att ja vart gndka trött idag. Men de är ju så.. dessa tränings endorfiner väcker vem dom helst..
Plus att de var precis så mycket folk ja vill att De ska vara. . Precis lagom.. o inga är ivägen.. 😊

Mammas lilla racerfröken

Ja o Elsa lämnade Arvid o sen åkte vi till Skogstorp o mötte upp Jenny och Luna föronen lite babyrytmik. Så himla kul att se Elsa in action med massa andra halvbebisar i samma storlek. 😄 Hon tyckte de va helkul. O inte speciellt blyg där inte. Sen åkte vi tillsammans till Tuna Park och fikade lite.
En snabbis ner på stan för att fixa lite innan vi hämtade hem Arvid igen. Haft en mysig eftermiddag. Har precis stoppat in lite kakor i ugnen. Vi ska på playdate imorgon. Lika bra att fixa lite gott.

🌸

Så himla skön känsla denna kväll. Bebis sover rätt lugnt. Dock Alvedon i kroppen. Såg tidigare idag att de är 3 nya tänder på gång. Lilla trollet..
Blev ett pass på gymmet oxå. Lite jobbigt med alla människor som är ivägen. Men fick till ett bra benpass. De var på tiden. Nähä.. Gonatt! !

🎀

Härlig solig vinterdag. Och jag borde och egentligen vill ja ta en lång promenad i vinterglittret. Men ja orkar inte. Elsa soverså sjukt oroligt, somnar sent.. vaknar 800 gånger o vaknar tidigt.. Och just att hon är vaken så sent på kvällen är så sjukt påfrestande. Och sen somnar hon om när hon har väckt hela familjen. O sover som en lilla prinsessa hon är hela dagen.. Så ja passar på att tar igen mej. Egentligen skulle ja väl bädda ner oss i sängen o sova ja med. Men vafan.. Är inne på dagens 4 avsnitt på Prison Break.. Ja har tömt Skänken i köket som ja fått sålt. Ställt dit hyllorna. (Är inte klar med dom eftersom dekorplast ja skulle ha va slut) Så just för tillfället ser de inte mycket ut för världen. Men de blir nog toppen. ☺ Elsa sover för tillfället, lär nog vakna snart o käka lite gröt innan vi knatar bort o hämtar hem Arvid.

En bra dag idag! Ja o barnen hade fullt upp hemma på förmiddagen. Plockade o stökade hemma. Ja har tagit fram o visat Arvid mitt Nintendo DS.. O han är helt såld.. 😍😙 Dock tycker han de är lite för svårt aTT spela.. Så ja får spela o han bestämmer banor. Blev en vända på stan. Skulle köpa dekorplast på Panduro.. men de va helt urplockat. O säljs inte någonstans. 😊 O så hade ja o Arvid bestämt att vi skulle ta en besök på Lilla stadsmuseet.. sagt o gjort.. så vi knatade dit i stormblåsten.. O när vi kom fram var de stängt. MEEEN!!!! Hur gammaldags är inte de då?? Stängt en vardag.. Jaja.. vi bokade om de o ska gå dit på Fredag istället. Hängde lite hemma en stund, fixa middag.. o klippte Arvid. Sen sladdade ja ner till gymmet. Asså ja blir så irriterad på allt folk som är ivägen. När man inte ens kan köra de man planerat för att dom stör. Men men.. fick till ganska okey ruggpass.. o lite axlar. Känns som man är tjockast i stan.. men bit ihop.. De blir bättre! 💪

Hej Helg

Fredag: Lagom att vi hade käkar frukost klart, så började ja med kvällens middag. På menyn stod pulled beef. Vi hade bjudit över familjen Skogstorp på lite mat. Elin banga och Kalle var sjuk.. Haha.. Jaja.. Så mamma fick en jävla massa mat. Hon som äter som en fluga. 😛 Tobbe va sliten o somnade långt innan barnen. Men mamma var kvar o hade Fredags häng med oss. Lördag: Ja.. Vad säger man? Skit lördag. Men ja o barnen hade de rätt trevligt. Flängde runt med dom i varenda affär. Jag är ju i inredningstakar typ hela tiden. Och ja blir de alltid när ja vart hemma hos min morbror med familj. Vi var där förra helgen o sen dess har ja börja sålt av lite, och kollat in lite nytt. Helst skulle ja vilja kopiera hela deras hem. 😛😛 De är lixom "stelt fast mysigt och hemtrevligt" Så förlåt kära Sinita för att ja snor era idéer.. Men åkte till Rusta i går o köpte en lagerhylla att ha i köket.
Tänkte klä hyllorna med dekorplast. Och blev heeeelt kär i detta mönster. Som ja förövrigt har tänkt ha en bit på golvet i hallen.
Men de skulle bli helt orimligt dyrt. Så ja funderade lite på marmor. 😊
Blir att pyssla med de i veckan. Idag har vi vart på kalas i Mesta, o Arvid fick leka av sig med kusinerna. Toppenmysigt! 😊

☆○°○☆

Elsa sover som en klubbad säl. Så skönt att bara få sitta i soffan ett tag. Och ja sitter o kollar inredning. Vill göra om.. 😍 Framförallt så vill ja måla om vardagsrummeter. Helt vitt. Och in med lite nytterligare pynt. 😊 Har beställt lite tavlor från Wish. Blev lyckligast i världen att ja hitta precis sån ja letade efter. Fast nästan gratis!! Och så skulle ja vilja byta köksmöbler. 😊 Och så behöver Arvid en bokhylla eller liknande till sitt rum. Och så skulle ja behöva hitta en miljon någon gång när ja är ute på min morgonpromenad. Hahaha... Men men.. Drömma måste man ju. Såfort Elsa vaknar tänkte ja ge henne lite frukost o sen åka en vända till ReTuna. Alltid kan man väl hitta någe skoj där. 😊😊 MIN ÖNSKELISTA!! Till köket!
Vore kanske väldigt praktiskt att ha ett köksbord för 6 stolar. Etersom vi ofta har matgäster. 😊😊
Tyvärr så säljs inte dessa stolar längre.. Men de finns alternativa.
O så måste man ju ha lite förvaring. 😊 och pynt!
Och sen någon liknade till Arvids rum.

Onsdag

Nu börjar de suga i träningstarmen... Har inte vart på gymmet sen i Torsdags. 😨 Men med efter några dagars sjukstuga, börjar vi komma tillbaka. Båda barnen sov 19.30 idag.. 👍 Bara de är ju tummen upp. Så skönt att gå koppla av lite. Även om ja hamnade i soffan med en stor skål Popcorn och mobilen o Tobbe i fotöljen med datorn.. hehe.. jaja.. låt de va så då. Annars idag så har vi haft de riktigt bra. Efter lämning av Arvid så gick ja o Elsa hem en stund o plockade lite, och sen blev de lite shopping på ÖB. Sen har vi fortsatt hängt hemma, och ja har betat av 3 avsnitt av Prison Break.. Kan inte sluta.. 😊 De är så himla bra. Nähä.. lite tv.

RSS 2.0