Så skönt med Fredag...

Såg en text på Facebook där de stod... "Vilket jävla år denna vecka har varit" O så känns de precis. Har haft sån pms/ägglossning O ja mår så sjukt dåligt under den perioden. Denna gång har de dock bara varit fysiskt.. Så ja har knappt kunna hålla ögonen öppna. Plus att de varit sjukt på jobbet. Inte speciellt mkt barn, men de kan ju vara sjukt iallafall. Fyfan kände ja bara när ja stängde grinden bakom mej, o satte mej i bilen hem. Fortfarande kunde ha knappt hålla ögonen öppna, men de var betydligt mysigare att åka o hämta hem barnen o känna lite Fredagsfeeling.
Fick en bild igår på Elsa i Tyra från förskolan igår. Hahaha... Lilla hjärtat.. Jobbiga dagar även för henne.
Hon hade somnat på läsvilan rakt upp o ner på en matta. ❤ Lilla hjärtat!

Yttligare en trött dag

Jobbat... Är lite turbulent där just nu.🤦‍♀️ Men de är bara att göra de bästa av de o se de positiva i allt... Eller nått.. Så iallafall att vår rektor imorse att de är ju skönt att slippa jobba heltid, så ja kan stänga dörren bakom mej o åka hem. Hämtade Elsa o vi åkte hem en liten stund innan Arvid slutade skolan. Sen var vi bara hemma. Fixade lite våffelmellis o spelade spel enda tills Tobbe kom hem o tog över stafettpinnen, ja åkte till Ica o köpte en plocksallad o sen tillbaka till jobbet för kvällsmöte..🙈🙈 Ja lääängtar till Fredag.. Försöker att inte tänka så.. Man ska älska alla dagar, o se de positiva i alla dagar. Men just nu är jobbet tungt.. o dagarna långa.

Dagar man vill kunna hoppa över

Mysig helg. I Lördags blev de ett morgonpass på gymmet. O när ja kom hem stod Tobbe o Elsa o bakade bullar.
Så himla mysigt, sen blev de lite Lördagsgodis för kottarna innan vi åkte till pappa o Kajsa o myste hela eftermiddagen. Arvid myser ner sej med morfar i soffan framför film o Elsa tar med sej Kajsa o leka i badrummet.
Så mysigt! O denna dag visste ja redan typ förra veckan skulle bli förjävla jobbig o lång, o sen när dagen blir ännu jobbigare på jobbet gör ju inte dagen roligare. Aja.. började med morgonpasset.. Mitt älskade morgonpass. Jobba... Sen hem o vända för styrelsemöte. Nu ligger ja o dör i soffan..

Onsdag hemma

Elsa blev hemma idag oxå, men imorgon blir vi tillbaka till de normala igen.😊 Hon var istortsätt frisk idag, så vi kunde pyssla på en del. Blev en vända till folkesta, ja var i behov av ny tränings bh. Så ja köpte två på Stadium outlet. Sen åkte vi hem o mötte pappa som kom o bjöd oss på lunch. Alltid lika trevligt. Vi hade ett utvecklingssamtal med Arvid oxå. Tanken var väl kanske inte att släpa med Elsa. Men så fick de bli idag, o de gick bra. O ja blir stolt ner till tårna när vi sitter o fröken Emma berättar o berömmer. Älskade, älskade unge.😊😊 Vi åkte hem o chillade en stund innan vi swishade lite käk, o sen tillbaka upp till skolan för föräldrarmöte. Mamma ska slagga på soffan, så nu har vi tv häng.😊😊

Lite vab då

Elsa hade lite feber igår när hon o Tobbe var hemma, så idag blev ja hemma. Men hon är redan på bättringsvägen. Så vi har fixat o donat hemma. Blev en vända till affären o en liten åktur i gamla trakter.😋😁 Elsa hade som krav för dagen att införskaffa fler färger av PlayDoh deg. Så efter inköp så körde vi tårtbak hela eftermiddagen.
Blev även en spontanpass på Thor, har ju vilodag på Tisdagar, men i morgon är de föräldrar möte på skolan. Så ja fick köra mitt 10.De pass på tränings schemat idag. De är såå sjukt kul.💪💪 Så förutom lite hjärnspöken, så jobbar kroppen precis som ja vill.😊😊

En jobbig helg som blev en toppenhelg

Ja men de var nog så. Tobbe har mått sådär, o de smittar ju lixom av sej oavsett om ja vill eller inte. Ja försöker att vara stark, o orka, men ibland bara vill ja ramla ihop i en liten hög, få en kram o någon som säger att du är bäst, precis som du är, allt kommer att ordna sej. O ja vet ju om de, ja vet att de kommer bättre dagar, o de är dom dagarna ja verkligen hakar mej fast i, klamrar mej fast i de som i en livboj. Blev ett pass på gymmet igår, ja jobbar på med mitt träningsschema. De är grymt kul, o ja går med konstant träningsvärk.. Hahaha...🤣🤣 Tanken är väl att lägga betydligt bättre fokus på kosten oxå. Har skaffat appen Lifesum, en app som fått grymt bra recensioner för viktminskning/viktkontroll. Tänkte att ja ska ge de en chans.👍🏽 Var till nagelstudion o karvade bort julnaglarna. Denna gång blev de champanjefärgat multiglitter. Elsa har sagt så många gånger att ja ska ha glitter.. Så nu slog ja till. O de roligaste var ju att ja bad tjejen som gör dom att ta fram en färg. För att ja inte kunde bestämma mej. Hem, hämtade Elsa som hade klipptid, Arvid skulle egentligen oxå klippa sej, men han ångrade sej. Jaha.. Bättre lycka nästa gång. Hon blev sååå sjukt fin.. O Lisa gjorde en så fin inbakad fläta dom gick från tinningen o runt hela huvudet o ner under örat på andra sidan. Lilla hjärtat sov med den flätan inatt.❤❤❤
Idag behövde vi en dag med kärlek. Tobbe drog till gymmet, o ja o Elsa gick till Ica o handlade lite korv o korvbröd för en fm i Skjulsta.
O ikväll blev de ett spontanpass. I schemat stod de vilodag alt. Promenad ca en timma. O ja var så sugen på att träna, även om ja har ett pass imorgon bitti innan jobbet.
Blev även en nyshoppad jacka igår.🙏 Älskar den ❤ Nu lite Hamilton.

Fredag

Jobbat länge idag, hem.o så var de en väldigt trött liten familj som slängde oss i soffan efter att barnen badat o kollade på Bamse och käkade popcorn. Elsa somnade en bit in i filmen, o Arvid älskar ju att sitta uppe tillsammans med oss o han ville se Talang, enda till kvart i nio höll han sej, sen vände han sej o somnade på en gång.
Smidig nattning. Dock så somnade Tobbe lika fort... så jaja.. De blev filmmys själv..😏🤦‍♀️

🌞

Min Good feeling hänger kvar. O ja älskar de. Mitt träningsschema är så sjukt kul.🙏 Ja lääängtar till nästa pass. O sån sjuk träningsvärk, o ja älskar ju de mä.🤣🤣
Imorse vaknade ja av en varm blöt känsla. Elsa kissade ner vår säng. Jösses, men men.. vad göra. Arvid var piggelin upp för han ska ha en kompis med sej hem efter skolan. Älskar när de är smidigt på mornarna.

Tillbaka

Tog lite jullov från bloggen oxå. De var ett par jobbiga dagar sen efter jul o över nyår. Hade sån fruktansvärd "hälsoångest" som de så fint heter. Men efter besöket på vc för Tobbes del var de som att sticka en nål i en ballong. Och alla dagar sen den fredagen (3 jan) har ja svävat på målen. O de har tillomed känt fint att lämna barnen efter ett långt jullov o börja första dagen med en inskolning. Jag har jobbat stenhårt med att ha medveten närvaro överallt. O de är så fruktansvärt skönt att vara där i livet. Så just nu lever ja bara i de sköna, avkopplande känslan som finns i kroppen just nu. Har även skaffat ett träningsprogram som ja har börjat med. Sim ja är sjukt pepp ju just nu. Känner verkligen att nu har vi vänt blad... Hejdå 2019 o Välkommen 2020...

RSS 2.0