Kroatien dag 1.

Sov så himla dåligt inatt, Arvid somnade vid halv tio igår, o Elsa var super orolig i kroppen, vilket var resultatet av feber. Som alltid när vi ska någonstans. O ja vaknade nog en gång i timman hela natten. 🙈🤷‍♀️ Inget att göra åt de, de var bara att kliva upp kl.5 o åka o hämta upp morfar, o styra vidare mot Arlanda. Väl uppe flöt allt fint o vi kunde käka lite frukost.
Dock var hon väldigt sliten på planet o vi fick pytsa i både suppar o flyttade Alvedon med gämna mellanrum.
O asså våra barn...❤❤ Så fantastiska, ja ha de ju bullar upp med hur mkt kul som helst. O Arvid satt med sitt Nintendo o en tidning, thats it. Elsa sov mestadels. O när hon var vaken var de enda hon pratade om var att bada o äta glass. Hon har berättat för både kabinpersonal, passkontrollanter, o "säkerhetskontroll-personal" hur mycket hon ska bada o hur mkt glass hon ska äta. O de finns inte en person som inte smälter för henne när hon kommer som de lilla troll hon är, med en rosa uggla under ena Armen, o en liten kabinväska i andra handen o helt feberrosig om kinderna.
O som förväntat var bussresan till hotellet både fantastiskt och jobbig. Helt fantastiskt att sitta o kolla på naturen o snobbig för man vill bara komma fram till hotellet.
O de bästa med att komma tillbaka till samma ställe är att vi bara droppade våra saker på rummet och gick ner till Lilla restaurangen på strandpromenaden. Sen.. blev de lite glass, o poolen. Sen har vi hängt på vårt rum hela kvällen. Käkat chips, kollat film o myst på balkongen. Perfekt start!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0