En 24 åring vs en 32 årig mamma...

Precis de slår mej idag, den 24 åriga Sandra hade så mkt principer och tyckte o tänkte bäst. O de slog mej så hårt idag, efter att ha knölar o bökat fram o tillbaka hon var så trött efter lunchen, men hon kommer inte ner i varv, inte i vår säng, släcka ner o somna i soffan, eller om ja bäddar ner henne i vagnen. Så.. På med lätta kläder, o sen in i bilen. Vi kom inte längre än till förskolan här utanför så sov hon. O så blev de, ja körde runt henne i bilen en timma för att hon skulle få sova. De skulle ALDRIG den 24 åriga Sandra tycka man skulle göra, men den 32 åriga mamman som har fått två barn, haft otaliga sömnlösa nätter o man vill inte hellre än att ens barn ska må bra, tycker de är hur chill som helst.
Hon har inte sovit en hel natt på så många dagar, o vi är helt slut, då kan vi ju bara tänka oss Elsa, som haft feber, varit as snorig plus hostat typ var 10.de sekund sista dygnet. Det blev ett besök på vc för henne imorse, tog lite prover för att se så hon inte får o bär på någe skit. Men allt såg toppen ut, o hon var så duktig, så hon skulle få en liten present efteråt av sköterskorna.. haha hon tog alla armband hon kunde hitta... och en ring..
Tobbe kom hem, o vi käkade lite. Hade ett ärende till Rusta, o Lager 157.. När ja kom hem sov Elsa redan, så vi körde lite soffhäng med popcorn.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0