Shoppa loss

Var en vända på Leklust idag. O även om ja var på jakt efter en födelsedagspresent, kan man ju inte låta bli att kolla till sina egna kottar. O som ja sagt tidigare, ja övershoppar inte till barnen. Men snöar dom in på någe, älskar ja att uppmuntra de. Som Arvids dinosaurie intresse till exempel. O Elsa ÄLSKAR ju att leka med dockor, tar hand om sina bebisar med full kärlek. O hon älskar bebisar, så hon ser sina dockor som bebisar. O idag när ja var på leksaksaffären hittade ja dockornas docka.. Jodå, hon har ju LunaBell, men de här är bebisarna bebis.
Så fantastiskt söta, o detaljerade. Och ett plus är ju den mjuka kroppen.. MEN att armar o ben går att justera, så dom kan sitta o sträcka på armarna. Någonting en vanlig, billigare docka inte kan. Finns även små flickor och pojkar. Även dom är heeelt fantastiskt fina.
Asså kolla kläderna..
Tobbe tyckte väl de va lite onödigt.. Haha.. "-Hon leker väl inte bättre med den för att den ser ut så, De är ju du som vill ha den" var hans kommentar.. Haha.. Ja så kanske de är.. Ja kanske kommer bli en sån där galen dockkvinna, som går runt med dom i barnvagnar, o babyskydd osv. Hahaha.. 🤷‍♀️ Ää, tror nog ja ska ta med henne ner någon dag.. Bara introducera liiite.. Visa den lite snyggt..😁😉😉

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0