En riktigt härlig dag idag med.

Tobbe drog o tränade, o ja o barnen drog till Maxi. De var mest jobbigt. Sen hem, käka lite lunch o sen packade vi ihop oss o åkte till Skjulsta.
Så himla mysigt att bara trava upp i skogen o vandra runt. Vi letade lite kantareller, men de va mest spännande att kolla vart grisarna hade bökat o massa andra spännande hål. Tanken med att åka dit var att vi skulle grilla lite korv.. 😒 Men de va upptaget. Men barnen va nöjda endå.
Sen hem, o vi var rätt möra. Barnen sprang ut o lekte med grannarna ett tag. Innan middagen. O när de var dags för barnens kvällsbestyr åkte ja o hämtade Sandra O åkte hem till Mimmi för att bli ett snyggare Jag.😊
Väldigt ovant, men ja är så himla nöjd.
Nu tar vi kväll i soffan, så himla trött, vilken intensiv och mysig helg. O de är så skönt att ja inte har någonting inplanerat efter jobbet denna veckan. Så himla trött. 😴 Men kanske inte så konstigt.. Måndag = Kvällsmöte Tisdag = Föräldrarmöte Onsdag = Högskolan Torsdag = Högskolan Fredag = Till pappa o äta Lördag o Söndag har vi nog knappt setat en minut.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0