Skön helg

Halv åtta igår började Arvid fråga när.de var dags att åka till morfar. Planen för denna helg var att Arvid skulle till morfar o Elsa till mormor. Sagt o gjort, lite frukost, o sen packade vi ihop oss. Så till halv 11 lyckades vi hålla oss hemma. Lämnade av barnen o sen åkte vi ner till stan för att handla lite julklappar. Så skönt att vi nästan blev klara med de oxå. Vi hade bestämt oss för en docka till Elsa, som bara såldes på BR, och ToysaRus. O den va slut både i butiken o på deras hemsida. Men de fans ett fåtal kvar i Västerås. Så vi kastade oss i bilen o åkte dit.
Så skönt att få hem den. O så fick vi med en LEGO låda till Arvid oxå. Nu har han nog hela samlingen i LEGO Jurassic Park. 🦕🦖 Vi hade även bestämt att vi skulle testa på River Relax i Munktellbadet. Men av en slump kollade ja öppettiderna, o de va stängt pga. simtävling. Jaja, då vi åkte hem o slängde oss i soffan innan vi köpte hem lite mat. Imorse tog vi lite sovmorgon o åkte sen till gymmet.
O trotts ett uppehåll på hela veckan, o Tobbes var ännu längre, så kändes de väldigt bra både i kropp o knopp. Även om de va ett väldigt light pass. Handla lite, hämta hem Arvid o när vi kom hem hade mamma o Elsa kommit. Mamma stannade på mat. O gick igenom min totalt "sönder stressade" kropp. Hela min kropp är full av muskelknutar, ja biter ihop mina käkar så sista två veckorna Har ja haft sånt käkglapp o öm i hela käk- O kindpartiet. Är fruktansvärt. Men efter att ja fick denna helt sjuka massage.. på div. punkter i huvud, ansikte, nacke, axlar o skuldror känns de betydligt bättre o lättare. Så skönt, Snart lite Beck.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0