Ett par dagar har gått

Några jobbiga pms dagar har gått förbi. Fyfan för denna skit.. Torsdag o Fredag körde ja av i skolan. Alltid lika kul. Idag har vi haft en relativt lugn dag. Efter lite frukost så var hela familjen inblandad i dessa godingar.
Ja ni ser ju själva vilka håll käften bullar. 😁😃 Sen blev de lite lunch innan de blev ett besök på Grevgott. 🍭🍬🍫 Mamma o Elin kom förbi, o vi störtade ut till Sundbyholms slott för lite gofika.
Hahaha, älskar bilden..
Vi hade så himla mysigt. Åkte o handlade hem pizza till Tobbe o barnen. O sen var barnen så jävla rastlösa, men konstigt, dom har ju inte vart ute på hela dagen. O de finns ingen anledning att vi som vuxna blir irriterade på barnen, av en anledning som vi själva har satt oss i. Vi har valt att inte gå ut med som, då blir dom rastlösa. Inge konstigt. Så ja o barnen knatade ut i mörkret. Spelade fotboll på baksidan, sen gick vi på spionpromenad, och kollade in hur alla bodde på baksidan. O så blev de lite gunga. Innan Elsa blev kissnödig. Så de var dags att knata in. Så då körde vi nästa uppdrag, projekt plocka ner julen från vinden. Åhååå, äntligen dags. 🎅🤶🎄

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0