Tung dag

Började med hotellfrukost.
Vi lät Kidsen köra sitt race lite.. Tävling i korridorerna och upptäcktsfärd i restaurangen. Allt för att göra av med energi. 😊 Eftersom vi viste att de skulle Bli en lååång dag i bilen. Hotellet var för övrigt helt fantastiskt. Lyxigt men endå på ett charmigt sätt. Packa ihop oss o ge oss iväg.
De är väl bara syskon som kan bråka om vem som ska trycka på hissknappen.. 🙄 O som sagt.. De blev många dryga timmar i bilen. O tyvärr blev de två stopp vi inte riktigt hade räknat med. Ett brobygge o en bilbrand. Så vi kom nog hem typ en och en halv timma senare än beräknat.
O Arvid är ju heeelt fantastisk att resa med. Vart vi en ska är han så fruktansvärt snäll och nöjd. Ja kom hem o kasta i kottarna lite mat, innan dom störtade in o lekte på sitt lekrum. Ja sprang till Ica för att fylla på lite frukost. Nu ligger ja o Tobbe helt döda i soffan o kollar film. De kostar på att va på semester. Men vi har nog båda två fyllt på med massa bra energi för att Klara sista månaden innan nästan 6 veckors semester. 😎

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0