Torsdag

Vi har haft en riktigt skön semesterdag. Vaknade kanske liiite i tidigaste laget... 😒😒 Och till frukosten fick barnen sina sommarpresenter.
Lego.. 😒😋 Mina barn behöver inge mer lego.. Men kan man låta bli när man kommer Arvids bästa.. typ gratis.. Efter lite stök o bök o lunch så åkte vi bort till EM möbler för att gå loss på deras typ gratis blommor. Sjukt mycket.. O så billigt. Passa på att byta ut lite ute på altanerna. 🌷🥀🌻 O där o då somnade Elsa i bilen. O hon har så svårt att somna hemma mitt på dagen. Antingen somnar hon såhär i bilen eller så måste vi gå promenad så hon får somna i vagnen. Så de blev för mej att åka en vända. Så ja styrde ut mot Sundbyholm o svängde av in mot Ostra. Visade Arvid vart vi hade stuga, vart ja badade o vart vi dansade runt midsommarafton. O ja får alltid en liten känsla i magen.. Ja blir så varm men endå lite sorgsen att de inte är en del av mej längre. Frågar någon mej om min barndom så tänker ja ALLTID på ostra o allt de innebär. Så varje sommar kan ja inte sluta drömma om att ha en liten sommarstuga.
Alla skulle ha möjlighet till den. O skulle va så skönt att kunna släpa ut Kidsen på somrarna. Så dom oxå fick fina barndomms-sommarminnen. O såklart.. Skulle ja ha en skulle den ligga där ute. 😍🤩😍

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0