Lördag o Söndag

Blev ett toppenpass på gymmet igår morse. Sen hem o packa ihop oss o käka lite lunch innan vi åkte vidare till Malmköping. Ja o Arvid gick en liten snabbis på marknaden. Men de va både för varmt.. O ganska tråkigt. Så vi köpte lite godisremmar o travade ner till de andra.
Barnen lekte med sina kusiner. O Elsas bästa va att gå åka på Tobbes gamla moppe. Haha.. hon pratade om de hela dagen. O så farmors fikabord.. 😍
Vi var kvar till långt efter läggdags, så lilla hönan somnade så bra i bilen, sen är de bara att Stoppa ner i sängen. Idag har vi haft en lugn hemmadag. Elsa började med att skrämma upp halva gatan här hemma. Hon gick ut på baksidan O på 2 sekunder va hon borta. Tobbe va på gymmet.. Så till en början sprang ja själv som en tok o letade. Men insåg att ja inte klarade de själv. Sprang in hos Jossan o Björn. Som släppte allt o störtade ut dom med. Då var de en annan mamma kom med henne från baksidan. Ungen ha de tagit sej hela vägen bort till stora lekparken. Fyfan va ja dog lite. O fyfan för att ha fina människor i ens närhet. 💖💖 Efter de stängde vi in oss ett tag, ja o barnen satt nära nära i soffan o kollade Madicken. O jösses va de scenarier har kommit upp i huvudet idag. Tobbe kom hem o vi käkade lunch. O efter lite soffchill i regnet knatade vi över till grannarna o fikade. Perfekt eftermiddag.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0