Helg med fart

Igår ringde kl. halv 4. Vi packade ihop oss och ut i bilen och så styrde vi ner till Ullared.
Mamma sov kvar hos oss och tog barnen. Efter att ha åkt nästan halvvägs blev de total snökaos. Stora snöbollar slog mot bilen, man såg ingenting Och vi åkte max 60 på motorvägen. De var ganska tufft, Och al heder till Tobbe som körde hela vägen. 🤣 Vi stannade vid en mack, lite Kaffe och sen gasade vi vidare.
Och när vi kom fram vid halv 10, var de iskallt och kö.. Kö, Kö och kö..
De är en del av charmen.. Att behöva stå en timma i kylan, Och bara vänta på att få komma in. Och precis som ja redan vet när man åker i mitten på November så är de ju alltid kaos inne i butiken. Men ca 4 tusen blev ja ju av med. 😊😊 Glömde bort lite att äta, Tobbe hade ja inte ens med mej. Han hade annat för sig. Så när ja hade stått en timma i kö för att komma ut oxå så var ja rätt slut i huvudet. Så vi käkade lite innan vi vände hemåt igen.
21.30 var vi hemma igen, mamma och kottarna sov, Och vi var rätt slut Då, så vi somnade rätt ovaggade. Idag har vart en rätt chill dag. Handla hem lite mat, blev en vända till Tuna Park. O så åkte vi till farfar på em för lite farsdag fika med pappa Och Kajsa.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0