Kul dag

Vi vaknade hela fsmiljenav en gnällig och hungrig liten tjej imorse. Alldeles för tidigt. 🙈🙈💩🙈🙈 Och eftersom att vi sover tillsammans är de svårt att smyga och låta varandra få sovmorgon. Så den har vart hur lång som helst. Och både ja o Tobbe var trött, tjuriga och tråkiga föräldrar. Men vi jobbade oss igenom förmiddagen med lite film och ett besök hos fåren. Och så käkade vi en tidig lunch, för att sen åka till Knejpbyn. Världens roligaste Lekland. 😍 Man kanske inte hade tyckt de vid högsäsong. När inträdet var 100 kr dyrare per person. (Vi betalade lika mycket för Arvid som för oss) Och de hade vart massor med köer o folk överallt. Men nu var de så lite folk. Så massor av grejerna man lekte vid var vi oftast själva.
Såklart ett besök i Pippihuset. Även om de troligtvis är totalt omgjort. Fanns ingenting invändigt som påminde om filmen. Plus att Arvid tyckte de va lite småläskigt. Så de blev bara en vända.
Men två trötta och nöjda barn, men en pistol och en lilla gubben häst Åkte vi hem för att äta middag Innan vi avslutade dagen med ett kvällsbesök vid havet.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0