Soliga dagar

Ja vad har vi gjort dessa dagar då? Vart väldigt intensivt tillsammans med grannarna. 😄 Eller iallafall Arvid. Dom har köpt en större pool, så de har vart poolparty för fullt.
Så honom har de inte vart några större bekymmer att natta på kvällarna. 😜 Elsa får tre hörntänder på samma gång. Mindre roliga nätter för hennes del. Igår kom mamma över strax efter frukosten. Och tog över barnen lite. 😊 Så ja o Tobbe fick åka ner till gymmet för ett litet pass.
Vi körde lite teknikträning av rygg. Behövligt ibland att inte bara köra på. Utan finslipa lite på lyft, kroppshållning och övningar. Så himla kul. Och idag körde ja min Cardio-Söndag. Sinnessjukt tråkigt, men väldigt behövligt. Just nu är ja i en sån svacka med maten. Svårt att komma in i någon typ av "rutin" när de är semester. Man har mycket främmande, man är bort-bjudna, de fikas. O ja låt de vara så säger en del av mej, och den andra delen tycker bara att jag själv är sämst i världen för att ja inte kan uppnå de ja vill. 😳
Pappa kom över en liten stund för att bli klippt, och sen kom grannarna över o vi bjöd på mat. Toppenmysigt. Nu lite Wallander.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0