Gått nästan ett halvt liv sen sist...

Nyss kommit hem från yttligare ett tungt gympass. Är i en sån sjuk svacka.. 😥 HJÄLP!! Varför?? Sover som en gud.. Tack älskade ungar! Äter absolut precis som alltid.. Kanske just därför.. 😤 Massor med onödiga människor på gymmet.. Helt okunniga, och ivägen, Och gör mej absolut INTE motiverad.. Jag vet att man inte får säga så.. Men man känner så. Jaja.. Klickade hem ett par nya tights.
Kan även vara de.. Gått i samma kläder gör länge.. 😛 Annars då? Jo men annars är de dumt att klaga. Arvid fick va hemma igår från föris, för han vaknade med en Snuva, och ja trodde att nu var de dags även för oss. Och istortsätt när ja hade lagt på luren efter att ringt föris så vände de, och inte en snor droppe syntes på hela dagen. Men vi fick en dag till hemma. Och såfort vi fick en ledig stund så pärlade vi. 😊
Så himla kul, och Arvid var så himla duktig, och gjorde Pokemon bollarna helt själv. 😙 De gick så långt att vi åkte till Tuna Park och shoppade lite nytt. 😊😊 Hitta Doris o Nemo.. så gulligt! Nähä.. Ta någe o käka..

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0