Prinsen blir 10 månader!!

Och att sova i eget rum inatt gick ju precis så bra som vi hade hoppats på.
Aningen knölig att natta, satte sig upp 1100 gånger, körde ut benen mellan spjälerna, kastade nappen mellan sängen o väggen o ja.. ni fattar, men somnade ändå rätt snabbt, klockan var ju 20 i nio.. (somnar annars strax efter 7)
Eftersom vi var bjudna på mat hos pappa, så blev vi lite sena med nattningen.
Men men, sålänge han är nöjd o glad så spelar väl inte de någon roll, han höll låda hela kvällen.
Men imorse vaknade han redan kl 6, och tyckte väl att de var riktigt spännande att vakna i sitt rum, plus att Tobbe var ju upp o stökade.
Så de var bara att knata upp, o börja med lite frukost.
Men ingen av oss var speciellt utvilade, så vid halv 8 knatade vi upp igen och gosade ner oss i vår säng o somnade om i två timmar.
Så denna dag kan ju bli hur spännande som helst.. =P
 
Ska strax packa ihop oss för att åka till bvc på 10 månaders kontroll, och sen ska vi plocka upp Åsa för att umgås lite.
Våra fika-Onsdagar.. =P Vi har gjort de hur länge som helst, började väl med de för att en gång i tiden så slutade vi båda två tidigt på Onsdagarna, och sen har vi bara fortsatt så.=P En bra liten tradition..
Just!!
En annan tradition vi har, kom ja åp, är att åka o fika dagen innan julafton.. Gud va mysigt.. Dock så blev de inte riktigt så förra julen, hade väl lite svårt att slita mig från min 7 dagar gamla bebis..=P Och ville nog inte släpa med honom på stan.
Men i år hoppas jag verkligen att vi tar en julfika igen.♥
 
Ikväll blir de gymmet för hela slanten.
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0