Cirkus på BVC

Aa, som sagt så hade vi ju tid på BVC idag kvart över 11..
Precis innan vi åkte badade ja av honom för han hade mat i precis hela örat, o då upptäcker ja en liten svart prick bakom örat o konstaterar att de KANSKE är en fästing.. Så liten va pricken.. men de var ändå en prick o den satt lixom fast bara på ena sidan..
Lite lätt paniksagen gjorde ja oss iordning o försöka andas ut med tanke på att vi precis strax skulle få träffa en läkare..
Arvid var så sjukt trött redan när vi åkte dit..
o väl där kommer en annan BVC sköterska o hämtar in oss, o talar om att våran Linda har semester. Vaaaaa!!
Neeej! Inte idag när ja ska prata mat o är i panik för en liten svart prick..
Läkaren sitter på sitt arsle i stor sätt hela besökstiden..
Medans sköterskan (som igentligen nog var rätt trevlig, men ja ville nog inte ta in de just då) höll på att kraffsa sönder hans lilla öga, ingen av de två såkallade vårldpersonalen kunde heller konstatera om de var någon fästing.
Då beslutar läkaren sig för att de nog inte är någon fara o att ja ska ha koll o komma tillbaka om de skulle bli irriterat o en ring runt, Sen tar han över en skräckslagen, o gallskrikande Arvid..
 (Han är sjukt blyg för karlar med skägg, och våran barnläkare har svart helskägg o svart hår)
Så Arvid gallskriker under hela besöket, medans ja med gråten i halsen över allt kaos försöker få fram någonting av vad ja hade tänkt fråga om maten.. men ja tror inte hälften av mitt budskap kom fram.
KAOS!!!
Hon log lite snällt när hon hade fyllt i min gröna bok o frågade om vi ville ha en extra träff med Linda om fyra veckor, eller om vi ville vänta till den riktig träffen om 8..
Ja ville ta en extra träff.. Hahaha!!! Aaa, så kan de gå! Allt såg förövrigt jättebra ut, han växer på så fint som han ska.
 
Sen åkte vi ner på stan, Arvid slocknade så fort han hade lugnat sig o vi kom ut i bilen.
Väl nere på stan träffade ja på morfar som satt på ett café, så ja gjorde honom lite lunchsällskap, och få prata av sig om någe annat än svart små prickar..
Stod även o sucktade lite på löparbyxorna igen, men ingen idé innan man fyller.
 
Nu somnade han precis igen i vagnen, så han får stå i vardagsrummet, medans ja tänkte försöka ge mig på att göra Vaniljbullar.
 
 
 
 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0