Hej helg.. Hejdå helg!!!

En direkt sänd Minnescermoni för offren i Norge.. Klart man kollar.. De ofattbara som inträffade i Norge Fredagen den 22 Juli..
Själv satt ja på en lite pizzeria i lilla Vimmerby, o kollade på händelsen på tv.n, och tänkte att sådana saker kan inte hända här..
Men precis så tänkte nog dom som var på UtØya.. "Tryggaste platsen på jorden" var de någon som hade sakt där efter att de small i Oslo......
De är så sjukt asså!!

Jo då! Men kidsen kom igår på fm, och vi drog o kikade på hus o sen mötte vi upp Åsa o några kids till, och vi stack till Buslandet.. Var där o levde rövare några timmar.. Kul kul!!

Var nyss o körde ett pass på Gympozz, Pump.. skit gött asså..Började ju med att försova mig, så fort ungarna o Tobbe hade åkt la ja mig i soffan o tänkte vila en stund.. skulle ju möta upp Åsa 5-10 över två vid lilla ICA... Jepp.. 5 över två vakna ja av ett ryck.. fyfan asså.. brottom..!!! och plus att mitt under stretchingen så började ja blöda näsblod.. haha inte så jävla nice de heller asså..

O sen så får ju ja lixom som en dipp när ja har tränat hårt.. Dåligt med mat under dagen och så kör man i allt vad man har på passet.. o när ja kommer hem finns de lixom inga krafter kvar.. då är ja den otrevligaste o grinigaste människan på jorden.. O stackars Tobbe åker på skit varje gång.. men kommer man bara in o får duscha o lugna sig lite så kommer man tillbaka till jorden rätt snart.

Fint.. då vet nu!!
Hörs sen

 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0