Söndagfeeling

Kl. 10 imorse kom Arvids dagiskompis gör att leka. O man ser inte röken av dom. Tobbe drog o tränade o ja o Elsa stökade lite hemma, tills Hon tjatade hål i huvudet på mej att vi skulle gå ut o leka. Så vi cyklade till affären när Tobbe kom tillbaka. Han o mamma hade kafferep på altanen. O vi åkte o handlade till pannkakan som killarna hade bestämt att dom ville ha till lunch. Blev ett pass på gymmet.
Gick väl som förväntat efter denna helg, med väldigt hög konsumtion av kolhydrater, o toppat med alkohol. Stark som en björn, men med tanke på all vätska som man drar på sej så är utseende-sjäövförtroendet under skosulorna.. Så jävla störande!!!! Åkte sen till Jysk, handlade hem en XL spegel till sovrummet. Har börjat planera lite för ett nytt sovrum. 😄🖒 O planen är ett lugnt o harmoniskt sovrum, bort med allt som gör en stressad.. så lite saker som de bara går, utan att få se tomt lixom. O så råkade vi spontan handla nya utemöbler.. 😛
Så mitt projekt med en lastpallssoffa dog där o då. Nu kan ja fokusera på fint pynt istället. 💖💕 Pappa kom förbi, o vi har istortsätt hängt ute på gatan hela dagen. Inte konstigt att man är lite mör nu. GooNatt!!!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Ditt fina namn
Kom ihåg mig?

Har du någon mailadress? (publiceras ej)

Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0